Pikavippi 24/7

Pikavippien korkokattosäännökset tuivat voimaan 1.6.2013. Muuttuneiden lakien myötä pikavipeistä saatiin periä vuosikorkoa ainoastaan 51%. Rajoitus koski alle 2000 euron suuruisia luottoja.

Tänä päivänä suuri osa vippipalveluista on siirtynyt tililuotto -mallisiin lainatuotteisiin. Tililuotto tarkoittaa sitä, että saatuasi hyväksytyn lainapäätöksen ja palvelusta riippuen, on käytössäsi yleensä 2000-2500 euron suuruinen jatkuva luotto, jota voit nostaa tarpeesi mukaan ja lyhentää nostamasi lainasummat joko kerralla tai kuukausierissä, valintasi mukaan.

Vuonna 2009 voimaan tulleen säädöksen mukaan pikavippejä ei saa siirtää asiakkaan tilille kello 23-7 välisenä yöaikana. Lainapalveluiden siirryttyä yli 2000 euron suuruisiin tililuottoihin tarkoittaa tämä sitä, että pikavippiä saa tilillensä myös yöaikana. Rajoitus ei siis koske tililuottoja, joita ei lakitulkinnoissa mielletä pikavipeiksi. Pikavippiä saa siis 24/7, vaikka muuta väitettäisiinkin.

Tutustu pikavippi 24 7  -palveluun ja etsi itsellesi edullisin laina. Myös yöaikaan!

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2018

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*