Bank Norwegian

Bank Norwegian kuuluu samaan konserniin Norjalaisen lentoyhtiö Air Norwegianin kanssa. Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen kulutusluottoa 1000-50000€ 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Lisäksi saatavilla on luottokortti, jossa on korottomat ostokset aina ensimmäiseen eräpäivään saakka sekä jopa 10000 euron luottoraja. Bank Norwegianin tarjoamien lainojen korot voivat olla jopa vain 4,99%. Korot asetetaan aina erikseen jokaiselle käyttäjälle, jotta voidaan ottaa huomioon takaisinmaksukyky ja sen hetkinen taloudellinen tilanne. Täysin internetissä toimiva verkkopankkipalvelu pystyy usein tarjoamaan poikkeuksellisen edullisia lainoja, koska sillä ei ole fyysisiä konttoreita, joita tarvitsisi ylläpitää koroista saaduilla tuloilla.

Bank Norwegianilta myös apua velkarahoitukseen

Lainojen lisäksi Bank Norwegian voi auttaa velkarahoituksessa. Se toimii niin, että maksaa velkasi puolestasi ja siirryt tämän jälkeen maksamaan velkaasi sitten sopivaksi katsotussa tahdissa heille. Mikäli velan maksussa jää ylimääräistä rahaa, se siirretään takaisin sinulle. Käyttöön saa myös tavalliset verkkopankkipalvelut sekä halutessaan talletustilin, jossa rahat kasvavat ensimmäisestä eurosta alkaen korkoa 1,25%.

Lainaa maksuhäiriöttömille suomalaisille

Jotta voi hyötyä Bank Norwegianin palveluista, tulee olla vähintään 23 vuotias, maksuhäiriötön suomalainen. Suomalaisuudella tarkoitetaan sitä, että hakijan täytyy olla ollut Suomalaisessa Väestörekisterissä ainakin 36 kuukautta. Bank Norwegianin täytyy varmistua asiakkaan maksukyvystä, koska maksamatta jäänyt laina jää rasitteeksi niin luotonantajalle kuin asiakkaankin harteille. Tämä on vastuullinen tapa myöntää lainaa.

Nopea luottopäätös netistä

Lainaprosessi käsitellään automaattisesti ja lainapäätöksen saa heti. Saat tarvitsemasi rahasumman siis nopesti käyttöön, oli lainan tarkoitus sitten mikä vaan. Et tarvise vakuuksia eikä Bank Norwegian koskaan pyydä selitystä sille, mihin rahat käytetään. Asiakas voi itse käyttää harkintaansa lainasumman käyttöön liittyen. Lainan voi käyttää vaikka matkustamiseen, remontoimisee, arjen kuluihin jne. Lainattava summa voi vaihdella 1000 €:sta 50 000€:n.

Uutisia sivustolta