Bank Norwegian

Bank Norwegian kuuluu samaan konserniin Norjalaisen lentoyhtiö Air Norwegianin kanssa. Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen kulutusluottoa 1000-50000€ 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Lisäksi saatavilla on luottokortti, jossa on korottomat ostokset aina ensimmäiseen eräpäivään saakka sekä jopa 10000 euron luottoraja. Bank Norwegianin tarjoamien lainojen korot voivat olla jopa vain 4,99%. Korot asetetaan aina erikseen jokaiselle käyttäjälle, jotta voidaan ottaa huomioon takaisinmaksukyky ja sen hetkinen taloudellinen tilanne. Täysin internetissä toimiva verkkopankkipalvelu pystyy usein tarjoamaan poikkeuksellisen edullisia lainoja, koska sillä ei ole fyysisiä konttoreita, joita tarvitsisi ylläpitää koroista saaduilla tuloilla.

Bank Norwegianilta myös apua velkarahoitukseen

Lainojen lisäksi Bank Norwegian voi auttaa velkarahoituksessa. Se toimii niin, että maksaa velkasi puolestasi ja siirryt tämän jälkeen maksamaan velkaasi sitten sopivaksi katsotussa tahdissa heille. Mikäli velan maksussa jää ylimääräistä rahaa, se siirretään takaisin sinulle. Käyttöön saa myös tavalliset verkkopankkipalvelut sekä halutessaan talletustilin, jossa rahat kasvavat ensimmäisestä eurosta alkaen korkoa 1,25%.

Lainaa maksuhäiriöttömille suomalaisille

Jotta voi hyötyä Bank Norwegianin palveluista, tulee olla vähintään 23 vuotias, maksuhäiriötön suomalainen. Suomalaisuudella tarkoitetaan sitä, että hakijan täytyy olla ollut Suomalaisessa Väestörekisterissä ainakin 36 kuukautta. Bank Norwegianin täytyy varmistua asiakkaan maksukyvystä, koska maksamatta jäänyt laina jää rasitteeksi niin luotonantajalle kuin asiakkaankin harteille. Tämä on vastuullinen tapa myöntää lainaa.

Nopea luottopäätös netistä

Lainaprosessi käsitellään automaattisesti ja lainapäätöksen saa heti. Saat tarvitsemasi rahasumman siis nopesti käyttöön, oli lainan tarkoitus sitten mikä vaan. Et tarvise vakuuksia eikä Bank Norwegian koskaan pyydä selitystä sille, mihin rahat käytetään. Asiakas voi itse käyttää harkintaansa lainasumman käyttöön liittyen. Lainan voi käyttää vaikka matkustamiseen, remontoimisee, arjen kuluihin jne. Lainattava summa voi vaihdella 1000 €:sta 50 000€:n.

Bank Norwegian pähkinänkuoressa

 • Lainaa ilman vakuuksia
 • Runsaasti maksuaikaa
 • Luottoa 1000 – 50 000 euroa
 • Nopea luottopäätös
 • Edullinen korko
 • Asiakaspalvelu palvelee vain sähköisesti yhteydenottolomakkeen kautta.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*