Lainasto

Lainastolta saat pikavipin ja rahaa kaikissa elämäntilanteissa. Lainasto myöntää lainaa nopeasti ja luotettavasti ilmaisen nettihakemuksen perusteella, olit sitten vakinaisessa työsuhteessa, työtön, eläkkeellä tai opiskelija. Lainasto.fi –palvelun asiakkaana sinua kohdellaan aina henkilökohtaisesti ja luotettavasti ihmisenä eikä pelkästään asiakkaana. Lainaston hinnoittelu on läpinäkyvää, etkä koskaan joudu ostamaan sikaa säkissä – näet kaikki pikavipin kulut avoimesti ennen pikalainan nostoa. Helppokäyttöisen hakemuksen avulla haet lainaa nopeasti ja voit saada rahoituksen koska tahansa!

Lainaa juuri sinun tarpeisiisi

Lainasto.fi tarjoaa pientä ja suurta lainaa kaikenkokoisiin tarpeisiin. Lainatuotteita on erilaisia. Kulutusluottoa harkitessasi, voit valita 2000-5000 euron lainan. Laina-aikasi määräytyy lainasummasi mukaan ja se voi olla minimissään 12 kuukautta ja maksimissaan 36 kuukautta. Valitessasi sinulle sopivimmaksi Joustoluoton, saat käyttöösi tililuoton jopa 5000 euron luottorajalla. Nostat tilillesi silloin kun haluat ja sen verran kuin haluat. Pieneen rahantarpeeseen sopivin vaihtoehto on Pikavippi, jossa lainaat kertaluonteisesti 100-400 euroa. Pikavipille saat maksuaikaa 12 kk.

Useita lainavaihtoehtoja

Lainasto.fi tarjoaa selkeän laskurin, jossa valitset liukurista haluamasi lainasumman. Laskuri näyttää välittömästi summan laina-ajan, maksuerien lukumäärän, maksuerän suuruuden, todellisen vuosikoron sekä lainan ikärajan. Lainaston pikavipin ja lainan hakeminen on helppoa. Tarvitset ensimmäisellä kerralla pankkitunnukset kirjautuaksesi sisään Lainaston lainapalveluun. Tunnistautumisen yhteydessä sinun tulee syöttää lomakkeeseen pankkitietosi, osoitetietosi sekä matkapuhelimesi numero. Tunnistautumisen jälkeen voit hakea lainaa netissä tai tekstiviestillä ensimmäisen lainanhaun jälkeen.

Läpinäkyvä luottojen hinnoittelu

Pikavipin haku netissä on tarkoitettu uusille ja myös nykyisille asiakkaille. Tunnistaudu pankkitunnuksillasi tai puhelinnumerollasi ja PIN-koodilla, jonka olet saanut aikaisemmalla kerralla. Lisää hakemukseen tiedot ja valitse lainasummasi. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen lainasumma siirtyy tilillesi välittömästi lainapalvelun ollessa auki maanantaista sunnuntaihin klo 7.00 – 23.00. Kun rahat on siirretty tilillesi, saat siitä vahvistuksen tekstiviestillä. Voit hakea lainaa myös tekstiviestillä, kun olet tunnistautunut pankkitunnuksilla ja luonut itsellesi PIN-koodin. Lainan hakeminen tekstiviestillä tapahtuu lyhythakemuksella, jonka jälkeen saat luottopäätöksen tekstiviestillä puhelimeesi. Saatuasi myönteisen lainapäätöksen sinulla on kolme tuntia aikaa hyväksyä lainaehdot. Hyväksyt lainaehdot ja lainan vastaamalla tekstiviestiin ohjeiden mukaisesti. Myös tekstiviestillä Lainasto.fi siirtää rahan tilillesi välittömästi lainapalvelun ollessa auki ma-su klo 7.00 – 23.00.

Lainasto pähkinänkuoressa

 • Kolme eri lainatuotetta
 • Lainaa 100-5000 euroa helposti
 • Maksuaikaa saat joustavasti
 • Kätevästi rahoitusta arkeen ja juhlaan
 • Luotettava palvelu

Joustavaa palvelua

Tarvittaessa Lainasto.fi joustaa lainasi takaisinmaksuajassa. Saat 14 päivää lisää maksuaikaa laskullesi tekemällä maksuohjelman muutoksen. Maksuohjelman muuttaminen on mahdollista tehdä jo ennen laskun erääntymistä. Saat postissa kotiisi uuden laskun, jossa eräpäivää on siirretty kahdella viikolla eteenpäin. Käsittelykustannus maksuohjelman muutoksesta on 10 – 20 euroa lainasummasta riippuen. Lisäksi pidennetystä laina-ajasta sinun tulee maksaa luottokorkoa. Maksuohjelman muutos ja käsittelykustannuksen maksaminen on helppoa, sillä se tapahtuu yhdellä verkkomaksunapilla. Lainasto.fi ei koskaan kysele lainasi tarpeen perään. Pikavippiä voit hakea siis tarpeeseen kuin tarpeeseen ja tilanteeseen kuin tilanteeseen – juuri silloin kun rahantarve on suurin. Voit hakea lainaa myös työttömänä tai opiskelijana, eikä sinun tarvitse lähettää todistuksia tai kopioita palkkakuiteistasi.

Päätä itse lainan käyttökohde

Saat pikalainastasi laskun ilmoittamaasi osoitteeseen, jonka ei tarvitse olla väestörekisteristä löytyvä osoite. Voit saada laskun myös huomaamattomana omaan sähköpostiisi tai e-laskuna. Lainaston asiakkaana voit vastaanottaa lainasi laskun pdf-muodossa ilmoittamaasi sähköpostiisi tai verkkopankkiisi. Voit valita laskutusvaihtoehdon lainahakemuksen yhteydessä. Pikavippi tulee maksaa takaisin Lainastolle viimeistään eräpäivään mennessä. Voit maksaa lainan takaisin myös ennenaikaisesti, eikä se aiheuta sinulle lisäkuluja. Lainasumma on kuitenkin aina sama. Voit hakea uutta vieläkin suurempaa pikavippiä heti, kun olet maksanut aikaisemman lainasi moitteetta takaisin.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*