Halino

Halino.fi tarjoaa lainaa arjen ja juhlan tarpeisiin jopa 6000 euroa – täysin ilman vakuuksia ja takaajia. Kun meno tai muu rahatarve yllättää, Halino.fi antaa sinun valita tarvittavan summan hyvinkin tarkasti. Lisäksi lainan takaisinmaksu ei ole kiireellinen, sillä voit saada laina-aikaa vuodesta jopa viiteen vuoteen! Mieti nyt mitä tarvitset ja maksa vasta sitten kun saat rahaa.

Lainaa Halinolta ilman vakuuksia tai takaajia

Osoitteesta Halino.fi löydät selkeän ja helppokäyttöisen laskurin, jolla lasket helposti lainasi kulut. Halino.fi myöntää lainat sadasta eurosta jopa 6000 euroon. Laskurissa voit valita summasi sadan euron tarkkuudella – siksi Halino.fi sopii jokaiselle, joka tietää tasan tarkkaan tarvitsemansa summan suuruuden. Valitse laskurissa haluamasi summa ja laina-aika, joka voi olla 12, 24, 36, 48 tai jopa 60 kuukautta. Laskuri näyttää sinulle maksettavaksi tulevan kuukausierän sekä lainan nimelliskoron ja todellisen vuosikoron.

Klikkaamalla laskurin alla olevaa kohtaa hae lainaa nyt, pääset suoraan lainahakemukseen. Voit hakea Halino jos olet vähintään 22-vuotias ja sinulla on säännöllisiä tuloja joko eläkkeestä tai työpaikasta. Saadaksesi lainaa sinulla ei saa myöskään olla maksuhäiriömerkintöjä ja olet muutenkin hoitanut raha-asiasi moitteettomasti tähänkin asti. Halino.fi vaatii lainansaajilta myös julkista lanka- tai matkapuhelinliittymää.

Tee hakemus vaikka heti

Halino-lainaa voi hakea yksin 3000 euroon asti. 3000-6000 euron lainaa saa hakea yhdessä yhteishakijan kanssa. Yhteishakija on tavallisesti avo- tai aviopuoliso. Täyttämällä sivulta löytyvän lomakkeen huolellisesti, saat alustavan lainapäätöksen välittömästi lomakkeen lähettämisen jälkeen. Jos hakemuksesi hyväksyttiin myös lopullisesti, saat lainasopimuksen postissa allekirjoitettavaksi. Kun palautat sopimuksen allekirjoituksineen, rahat lähetetään tilillesi 3-7 arkipäivän sisällä lainasopimuksen vastaanottamisesta. Laina maksetaan henkilökohtaiselle pankkitilillesi, mutta voit saada Halens yksityislainaa myös ilman pankkitunnuksia. Tässä tapauksessa rahat lähetetään sinulle rahalähetyksenä.

Rahat helposti käyttöön

Pankista lainan hakeminen on usein vaikeaa ja etenkin hidasta. Ennen lainan saamista sinun tulee käydä useissa keskusteluissa ja allekirjoittaa monta paperia. Halino antaa ratkaisun lainansaannin ongelmaan. Halinon lainaa saadaksesi et tarvitse vakuuksia tai takaajia, jotka ovat vastuussa pankkilainoissa, jos tulet maksukyvyttömäksi. Ottaessasi Halinon lainaa voit myös käyttää rahan mihin tarkoitukseen ikinä haluatkaan – pankissa lainat nimetään yleensä käyttökohteen mukaan esimerkiksi autoluotoksi tai remonttiluotoksi.

Halino pähkinänkuoressa

 • Kulutusluotto 100 – 6000 euroa
 • Yli 3000 euron lainat yhdessä yhteishakijan kanssa
 • Et maksa turhia kuluja
 • Turvallinen ja helppo tapa lainata
 • Yli 22-vuotiaille

Koron lisäksi ei muita lainakuluja

Halino.fi tarjoaa asiakkailleen turvallisen ja luotettavan palvelun. Hinnoittelu on läpinäkyvää, eikä Halino.fi veloita lainastasi yhtään avaus-, kuukausi- tai muita lisämaksuja. Tämä tarkoittaa siis sitä, että tavallisen koron lisäksi et maksa lainastasi mitään muita kuluja. Halino-laina on niin sanottu annuiteettilaina, mikä tarkoittaa sitä, että maksat saman suuruisen erän joka kuukausi. Korko on vaihtuva ja korkomuutoksen yhteydessä säädetään takaisinmaksuaikaa, mutta kuukausieräsi pysyy aina samana. Järjestely ja tilinhoito eivät maksa sinulle senttiäkään. Jos pystyt ja haluat, voit maksaa lainasi takaisin myös ennen sovittua laina-aikaa, etkä joudu maksamaan muutoksesta yhtään lisäkuluja. Halino.fi on myös joustava. Jos tarvitset joustoa talouteesi tai rahaa johonkin muuhun, Halino.fi joustaa lainasi takaisinmaksussa. Saat pitää vuoden aikana jopa kaksi täysin maksuvapaata kuukautta. Käytetyn maksuvapaan kuukauden korko lisätään velkaan ja se samalla pidentää myös lainan takaisinmaksuaikaa.

Turvallinen tapa hakea lainaa

Halinon lainan hakeminen on turvallista. Halino.fi käyttää verkkosivuillaan HTTPS-yhteyttä, jota käytetään yleisesti yhteyden suojausmenetelmänä. Sen ansiosta kukaan ei voi nähdä, mitä tietoja lähetät tai vastaanotat. Jos olet hoitanut maksusi lainaehtojen mukaan kuukausittain, voit korottaa tämänhetkistä lainaa. Voit saada lisälainaa kuitenkin aikaisintaan kuusi kuukautta viimeisimmästä nostosta. 3000 – 6000 euron lainoja voit saada vain, jos sinulla on lainassasi yhteishakija. Hakiessasi Halinon lainaa teet nopeasti hakemuksen netissä, allekirjoitat saman tien lainasopimuksen, liität mukaan tiedon palkkatuloistasi ja lähetät sen takaisin. Rahat saat tilillesi muutamassa päivässä, maksat sitä ja korkoa takaisin ohjeiden mukaisesti ja nautit rahastasi. Tämän helpommaksi lainan saaminen ei enää tule!

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*