Credit24

Credit24:n uudistuneesta lainapalvelusta saa nyt entistäkin joustavampaa lainaa. Joustolimiitti on lainatuote, jossa asiakas saa käyttöönsä 200 – 4000 euron luottorajan. Luottorajan puitteissa lainaa voi nostaa tilille hyvin vapaasti silloin kun itse haluaa. Nostot voi tehdä Credit24 Online -verkkopalvelun kautta, ja pienin kerralla nostettava summa on 50 euroa. Credit24:n kautta saa siis myös pientä vippiä.

Helpota arkeasi Credit 24:n Joustoliimitillä

Joustolimiitti on jatkuva luotto, joten enää ei tarvitse naputella uutta lainahakemusta jokaista lainatarvetta varten. Voit nostaa kerralla koko luottorajasi tai tehdä yhden tai useita pienempiä nostoja. Jos lainatarvetta ei ole, Joustolimiittiä ei tarvitse käyttää lainkaan, vaan voit pitää sitä varalla odottelemassa lainatarpeen ilmaantumista. Jos et tee nostoja eikä sinulla ole avointa velkasaldoa, mitään kulujakaan ei tule. Joustolimiitin myöntämisen edellytyksenä on, että hakija on täyttänyt 19 vuotta eikä hänellä ole maksuhäiriömerkintöjä. Joissakin tapauksissa Credit24 voi pyytää hakijaa todistamaan tulonsa hakemusliitteiden avulla. Tällä hetkellä Credit24 tarjoaa uusille asiakkaille ensimmäisen kuukauden 0% korolla ja 0€ kuluilla. Hyödynnä tutustumistarjous alla olevasta linkistä.

Tuttu ja turvallinen lainapalvelu

Credit24 tarjoaa kuutta erilaista lainatuotetta, joiden luottorajat, takaisinmaksuajat ja kulut ovat erilaisia. Small-tasolla luottoraja on 250 euroa ja maksuaika 1 – 3 kuukautta. Basic-tasolla luottoraja on 500 euroa, ja tehdyt nostot on maksettava takaisin viimeistään neljän kuukauden kuluessa. Bronze-taso tarjoaa 1000 euron luottorajan ja maksuaikaa yhdeksään kuukauteen asti. Silver-tason luottoraja on 1500 euroa ja maksuaika 12 kuukautta. Gold-tasolla voit nostaa lainaa aina 2000 euroon asti ja maksaa lainan 18 kuukauden kuluessa. Platinum-tasolla maksuaika on kaksi vuotta ja luottoraja on 3000 euroa. Nyt Credit 24:llä on tarjolla myös 4000 euron laina, johon saat maksuaikaa aina 36 kuukautta.

Credit24 pähkinänkuoressa

 • Joustolimiitti
 • Jopa 4000 euron luottoraja
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 36 kk
 • Uudelle asiakkaalle hyvät edut
 • Luotettava palvelu

Selkeät kulut ja joustava takaisinmaksu

Jokaisesta tehdystä nostosta peritään nostopalkkio, jonka määrä on 1,95 – 9,95 prosenttia nostetun lainan määrästä. Aivan ensimmäisestä nostosta ei kuitenkaan tarvitse maksaa nostopalkkiota. Avoimesta saldosta laskutetaan lisäksi kuukausikorkoa ja tilinhoitomaksua. Koron ja tilinhoitomaksun suuruus riippuu valitusta luottorajasta. Joustolimiitti-lainojen todellinen vuosikorko on 38,68 – 49,96 prosenttia, jos luotto nostetaan kokonaisuudessaan sopimuksen alussa ja maksetaan takaisin tasaerissä takaisinmaksuajan kuluessa. Lainan lyhentäminen tapahtuu kerran kuukaudessa. Hakemuksen yhteydessä voit itse valita eräpäivän. Voit myös päättää, maksatko eräpäivänä minimilyhennyksen vai suuremman summan. Jos sinulla on avointa saldoa, Credit24 lähettää joka kuukausi laskun, josta käy ilmi pienin mahdollinen lyhennyssumma. Voit kuitenkin lyhentää lainaa tätä suuremmalla summalla tai maksaa koko jäljellä olevan velan pois. Joustolimiitin maksuaika ei siis ole ennalta määrätty, vaan voit itse vaikuttaa maksuaikaan. Hae Joustolimiitti käyttöösi Credit24:n verkkosivuilta. Hakemuksen tekeminen vie vain hetken, ja voit tehdä nostoja heti luottopäätöksen saatuasi!

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*