Aasa

Tarvitsetko rahaa nopeasti ja luotettavasti? Asuuko kukkarossasi Matti ja tilikin on tällä hetkellä nollilla? Jokainenhan tarvitsee rahaa elämän välttämättömyyksiin, mutta välillä myös turhuuksiin. Koskipa rahantarpeesi sitten vuokranmaksua tai vaikka matkaa ulkomaille, rahoituksen tarpeeseesi tarjoaa Aasa. Aasa-laina on 2000-5000€ suuruinen pikavippi, jonka asiakas nostaa kerralla. Se voidaan myöntää vähintään 20 vuotiaalle Suomessa vakituisesti asuvalle luottokelpoiselle henkilölle, jolla on säännöllisiä tuloja (esimerkiksi palkka- tai eläketuloja). Aasa-lainan hakija ei siis tarvitse takaajia tai vakuuksia. Toisin kuin useissa muissa pikalainoissa, et tarvitse summien saamiseksi aikaisempaa kokemusta Aasa Oy:n asiakkaana.

Myös luottotietojesi tulee olla kunnossa, eikä sinulla saa olla aikaisempia maksuhäiriöitä tai tämänhetkisiä maksamattomia pikalainoja. Aasa-lainan maksuaika on joustava ja voit maksaa lainasi takaisin itsellesi sopivissa kuukausierissä. Aasa-lainan korko on 24,9%. Jokaisesta lainasta peritään lisäksi järjestelypalkkio, joka on 399€-699€ riippuen lainasummasta. Järjestelypalkkio maksetaan osissa kuukausierien yhteydessä. Tilinhoitomaksu on 18€/kuukausi.

Näin hakemusprosessi etenee

Lainaa haetaan aasa.fi-verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella. Hakemuksen voi lähettää mihin vuorokaudenaikaan hyväänsä kaikkina viikonpäivinä. Hakemuksen alussa asiakas valitsee lainasumman ja määrittää takaisinmaksuajan. Sen jälkeen hän täyttää hakemuskaavakkeen ja lähettää sen. Lainahakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa nopeasti. Lainapäätös voi tulla jopa samana päivänä. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen asiakkaalle lähetetään vielä lainasopimus allekirjoitettavaksi. Lainasopimus on mahdollista allekirjoittaa käsin tai verkkopankkitunnuksilla. Yhdellä asiakkaalla voi olla vain yksi Aasa-laina kerralla. Kuitenkin mikäli asiakas haluaa korottaa aikaisemman lainan summaa, siitä on mahdollista keskustella asiakaspalvelun kanssa.

Rahoita menosi helposti Aasan avulla

Kotimainen Aasa Oy tarjoaa suomalaisille nopean ja edullisen Aasa-lainan ilman takaajia ja vakuuksia. Aasa Oy noudattaa lainanannossaan ECRC:n määrittämiä vastuullisen luotonannon tiukkoja kriteereitä sekä voimassaolevia lainsäädäntöjä ja kuluttajaviranomaisten suosituksia. Aasa.fi-lainaa ottaessasi tiedät, että asiakastietosi ovat täysin turvassa.

  Bank Norwegian

Reilusti takaisinmaksuaikaa

Luottoaikaa Aasa.fi tarjoaa 6 – 24 kuukautta. Valitse aika itse kuukauden tarkkuudella. Laskurista näet lainasta maksettavat kulut ja suuntaa-antavan kuukausierän. Esimerkiksi 3000 euron lainasta maksetaan koron ohella 399 euron järjestelypalkkio ja tilinhoitomaksu 18 euroa kuukaudessa. 24 kuukauden maksuajalla kuukausittainen maksu on arviolta 192 euroa. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen asiakkaalle lähetetään lyhennysaikataulu, josta ilmenevät lainanlyhennyksen eräpäivät ja summat sekä muut tiedot, joita takaisinmaksussa tarvitaan. Asiakas maksaa lainan takaisin kuukausierissä lyhennysaikataulun mukaisesti. Aasa pikavipin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Lainaa voit hakea kätevästi netissä tehtävällä lomakkeella, johon merkitset paitsi henkilötietosi myös muut talouttasi koskevat tietosi ja haluamasi laina-summan ja –ajan. Aasa.fi laskee sinulle maksettavaksi tulevan kuukausierän saman tien.

Aasa pähkinänkuoressa

  • Helppo lainahakemus
  • Ei vakuuksia tai takaajia
  • Yli 20 vuotiaille lainanhakijoille
  • Luoton määrä max. 5000 euroa
  • Luotettava palvelu

Tee lainahakemus silloin kun sinulle sopii

Aasa.fi ottaa Aasa-lainaa koskevia hakemuksia vastaan jokaisena päivän hetkenä, seitsemänä päivänä viikossa. Lähetettyäsi lainahakemuksen se käsitellään yleensä jo saman päivän aikana ja saat lainapäätöksesi tämän jälkeen nopeasti. Maksat Aasa-lainaa takaisin postitse kotiisi lähetetyn lyhennyslaskun avulla. Jos haluat maksaa lainasi takaisin suunniteltua aikataulua nopeammin, sinun ei tarvitse maksaa lainastasi yhtään ylimääräisiä kuluja.  Siis mitä nopeammin maksat lainasi takaisin, sitä vähemmän kuluja koko lainaan tulee.

Kysy lisää asiakaspalvelusta

Kuluttajansuojalain mukaan sinulla on oikeus peruuttaa lainasi tietyn ajan kuluessa. Aasa.fi tekee lainojensa peruuttamisesta vieläkin helpompaa, jos tulet lopulta toisiin ajatuksiin tai et tarvitsekaan lainaa. Peruutat lainan yksinkertaisesti ilmoittamalla asiakaspalveluun lainasi peruuttamisesta ja myös sen, minä päivänä aiot peruuttaa lainasi. Ilmoituksen voit tehdä joko puhelimitse, postitse tai sähköpostitse ja se on tehtävä 18 vuorokauden kuluessa  lainasopimuksen solmimisesta. Jos peruutat lainasi, sinun tulee kuitenkin maksaa Aasa.fi –palveluntarjoajalle korvauksena todellinen vuosikorko siltä ajalta, jona laina oli käytössäsi. Aasa ei myönnä sinulle kuin yhden lainan kerrallaan, mutta voit saada lainasi summaan korotusta yhdellä soitolla asiakaspalveluun. Aasa.fi –sivustolta löydät kattavasti tietoa lainaasi liittyvistä asioista ja myös Aasa-lainan palveluhinnaston. Hinnasto sisältää paitsi kaikki lainaasi lopulta lisättävät kulut myös todellisen vuosikoron.

Uutisia sivustolta