Omalaina

Omalainan kautta haet nopeasti jopa 50000 euron lainan. Omalaina käsittelee hakemuksesi ja vertailee puolestasi lainapalvelut, jotka tarjoavat toivomaasi luottosummaa. Saat tarjouksen edullisimmasta lainasta.

Omalaina kilpailuttaa luottotarjoukset

Omalainan palvelun ideana on kilpailuttaa lainatarjoukset puolestasi. Sen yhteistyökumppaneina toimii useita rahoituslaitoksia ja pankkeja, joiden valikoimasta Omalaina etsii sinulle sopivan lainan lainahakemuksen lähetettyäsi. Omalainan kilpailutuksen voittanut luotontarjoaja ottaa sinuun yhteyttä välittömästi, ja sinulla on mahdollisuus saada rahat tilille jopa samana päivänä. Voit käyttää Omalainan palveluita, jos olet täyttänyt 18 vuotta eikä luottotiedoissasi ole ongelmia. Luottohakemukseen sinun on täytettävä työsuhde- ja tulotietosi. Tarvitset myös sähköpostiosoitteen, jotta Omalaina voi ottaa sinuun yhteyttä sopivan lainan löydyttyä.

Tarjolla olevat luottosummat ovat 100 – 50 000 euroa, ja laina-aikaa voi pyytää yhdestä kymmeneen vuotta. Omalainan etusivulla on luottolaskuri, jonka avulla lainan takaisinmaksuerien suuruutta voi arvioida jo ennen lainatarjouksen saamista. Esimerkiksi 2000 euron lainan kuukausittainen takaisinmaksuerä kahden vuoden laina-ajalla olisi arviolta 95 euroa. Kuukausierän määrä on kuitenkin vain suuntaa-antava, sillä jokaisella Omalainan yhteistyökumppanina toimivalla lainayhtiöllä on omat hinnastonsa. Lainan lopullinen hinta käy ilmi lainatarjouksesta.

Omalaina pähkinänkuoressa

  • Lainan kilpailutusta tarjoava palvelu
  • Voit hakea jopa 50 000 euroa luottoa
  • Valitse paras lainatarjouksista
  • Mahdollisuus jopa 10 vuoden maksuaikaan
  • Hae netissä

Hae ilman takaajia ja vakuuksia

Lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia, joten lainaa voi hakea ilman merkittävää omaisuutta tai halukkaita takaajia. Omalainan luottopalvelu sopii niille, jotka haluavat lainaa netistä. Voit ottaa yhteyttä Omalainan asiakaspalveluun, jos sinulla on kysyttävää lainapalvelusta tai lainanvälitysasioista. Asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@omalaina.fi. Huomaa, että lainan takaisinmaksuun liittyvistä asioista ja muista käytännön asioista kannattaa kysyä suoraan siitä lainapalvelusta, jonka laina sinulle on myönnetty.

Omalaina on sataprosenttisen suomalainen lainapalvelu. Palvelun tarjoaa LVS Brokers Oy.

  Halino

Uutisia sivustolta