Laina.fi

Yllättikö odottamaton meno, kuten postilaatikkoon kolahtanut lasku tai vuokranmaksu? Pitäisikö rikkoutuneen kodinkoneen tilalle ostaa uusi tai tarvitsetko rahaa esimerkiksi ulkomaanmatkan ostamiseen? Olipa tarpeesi mikä tahansa, siihen rahoituksen saat osoitteesta Laina.fi!

Apua yllättäviin menoihin

Laina.fi:n kautta voit hakea kahta eri lainatuotetta: Käyttölainaa ja  Kertalainaa. Kun sinulle myönnetään Käyttölaina, saat käyttöösi 2100 tai 5000 euron lainarajan. Voit tehdä kuukauden aikana useita nostoja, kunhan nostorajasi ei ylity. Yhteensä sinulla voi siis kerrallaan olla lainaa korkeintaan 5000 euroa. Kuluja maksat vain summista, jotka olet nostanut tilillesi. Käyttölaina on jatkuva lainasopimus, joten sopimus on voimassa toistaiseksi. Käyttölaina toimiikin esimerkiksi vararahastona, josta voit nostaa luottoa tilillesi tarpeen mukaan. Jos et enää halua Käyttölainaa, voit irtisanoa sopimuksen.

Käyttölaina arjen vararahastoksi

Käyttölainan kustannukset muodostuvat nostopalkkiosta ja korosta. Ylimääräisiä tekstiviestimaksuja tai muita piilokuluja Laina.fi ei peri. Nostopalkkion määrä on 13,5 prosenttia nostetusta summasta ja vuotuinen korko 12,68 prosenttia lainapääomasta. Korkoa maksetaan todellisilta korkopäiviltä. Nostamaasi Käyttölainaa ja sen kuluja maksetaan takaisin joustavasti kerran kuukaudessa. Voit itse valita, haluatko eräpäivän olevan kuukauden puolivälissä vai lopussa. Sinun ei tarvitse tietää maksuaikatauluasi vielä lainan hakuvaiheessa, sillä voit valita, maksatko eräpäivänä minimilyhennyksen, suuremman summan vai koko lainapääoman. Luoton minimilyhennys on vähintään 20 prosenttia nostetusta pääomasta. Pienimmissä lainasummissa minimilyhennys on 50–100 euroa.

Laina.fi pähkinänkuoressa

  • Kaksi lainatuotetta: Kertalaina ja Käyttölaina
  • Rahaa käyttöön jopa 5000 euroa
  • Joustava takaisinmaksu
  • Rahat tilille jopa samana päivänä
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelu

Hae kätevästi verkossa

Ensimmäinen Käyttölainahakemus tehdään verkossa. Sen jälkeen voit tehdä nostoja tekstiviestillä. Hakemuksen yhteydessä tarkistetaan luottotietosi ja kysytään taloustilanteestasi. Näillä seikoilla varmistetaan, että takaisinmaksukykysi on riittävä. Saat luottopäätöksen aina saman tien. Jos hakemuksesi hyväksytään, saat heti lainatarjouksen, jonka hyväksyttyäsi pääset nostamaan luottoa tilillesi. Kuten pikavipit, myös Käyttölainan nostot saat tilillesi muutamassa minuutissa, jos käytössäsi on Nordean, Danske Bankin, Osuuspankin, Säästöpankin, Aktian, Ålandsbankenin, Handelsbankenin, Tapiolan tai Paikallisosuuspankin pankkitili. Tilisiirto muihin pankkeihin vie 1–2 pankkipäivää.

  Suomilimiitti

Kertaluontoiseen rahantarpeeseen Kertalaina

Käyttölainan lisäksi Laina.fi tarjoaa myös Kertalainaa, jonka määrä on 600-3500 euroa ja maksuaika 12 tai 24 kuukautta. Kertalainan kulut ovat kiinteät ja kaikille samat, joten ne on helppo ennustaa etukäteen. Asiakkaan maksukyvyn varmistamiseksi Laina.fi voi pyytää toimittamaan kopion palkkakuitista, tiliotteesta tai eläkepäätöksestä. Tarvittavan asiakirjan voi lähettää sähköpostitse, ja Laina.fi pyytää sitä vain ensimmäisen noston yhteydessä. Lisäksi Laina.fi edellyttää, että heidän asiakkaansa ovat 20–75-vuotiaita, hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti ja asuvat vakituisesti Suomessa. Jos tarvitset apua lainoihin liittyen, voit ottaa yhteyttä Laina.fi:n maksuttomaan asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse ja sähköpostilla joka päivä kello 7–23.

Uutisia sivustolta