Risicum

Risicum myöntää asiakkailleen joustavaa luottoa jopa 5000 euroa tai kertaluottoa 500 – 1000 euroa. Pienen vipin tai kulutusluoton tarpeessa olevat löytävät löytävät siis Risicumilta useita vaihtoehtoisia tapoja lainata. Uusille Joustolaina-asiakkaille Risicum myöntää ensinostona kuluttoman ja korottoman 300€ lainan.

Rahoita menosi Risicumilla

Kätevä lainavaihtoehto on varmasti Risicumin joustolaina. Joustavaa lainaa voi nostaa kerralla 50 – 5000 euroa. Luottoraja on siis 2050 tai 5000 euroa, mutta asiakas maksaa kuluja vain niistä summista, jotka nostaa käyttöönsä. Hän voi kuitenkin koska tahansa nostaa nopeasti itselleen loputkin käytettävissä olevasta luottorajastaan. Nostokertojen määrää ei siis ole rajoitettu, vaan asiakas voi nostaa vaikka 50 euron lainan neljä kertaa saman viikon aikana. Uusia nostoja voi tehdä tekstiviestillä. Uuden asiakkaan korottoman ja kuluttoman lainan saat keskimäärin 30 päiväksi. Laina on koroton ja kuluton, kun maksat sen takaisin kerralla ensimmäisellä laskulla.

Joustolainan nostoista Risicum perii palkkiota 12,5 prosenttia nostosummasta. Lisäksi laina-ajalle lasketaan korkoa 29 prosentin vuotuisen nimelliskoron mukaan. Laskutuslisä on 4,90 euroa laskua kohden. Lainan eräpäivä on kerran kuussa joko kuun lopussa tai puolivälissä, ja asiakas voi valita itse, kuinka nopeasti maksaa velkaansa takaisin. Risicumin minimilyhennys on 10 prosenttia avoimesta saldosta, mutta kuitenkin vähintään 50 euroa.

Kertaluotolla unelmat todeksi

Jos lainatyypin valinta kohdistuu kertaluottoon, voi asiakas valita lainasummakseen 500, 750 tai 1000 euroa. Kaikille lainasummille annetaan sama maksuaika, 12 kuukautta. Kertaluottoa ei voi laina-aikana korottaa, eli uuden kertaluoton voi saada vasta, kun on maksanut vanhan pois. Kertaluoton maksuaikaa ei myöskään voi pidentää tai muokata, tosin asiakas saa maksaa lainan pois jo aikaisemmin jos haluaa. Lainaa voi myös lyhentää nopeammin maksamalla isompia kuukausieriä.

Risicum pähkinänkuoressa

 • 2050€-5000€ tililuotto tai max. 1000 euron kertalaina
 • Selkeä lainahakemus
 • Reilusti maksuaikaa
 • Uusille asiakkaille ilmainen 300€ laina
 • Korotonta maksuaikaa n. 30 päivää
 • lainaa voi hakea kellon ympäri vuoden jokaisen päivänä

Luotettava lainapalvelu

Risicumin luotot ovat useiden suomalaisten ulottuvilla. Risicum vaatii hakijalta vakituista asuinpaikkaa Suomessa sekä vähintään 20 mutta enintään 75 vuoden ikää. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja hänen on oltava oikeustoimikelpoinen. Hänen täytyy voida todistaa henkilöllisyytensä verkkopankkitunnistautumisen avulla. Hakijalla täytyy olla riittävästi tuloja, jotta lainasopimus voidaan tehdä. Käytännössä Risicum edellyttää siis todennäköisesti palkkatuloja tai eläketuloja. Tulojen todistaminen on helppoa, sillä sen voi suorittaa hetkessä Instantor-palvelun avulla. Palvelu analysoi luottamuksellisesti verkkopankkisi tapahtumia ja arvioi niiden perusteella, onko maksukyky riittävä, jotta laina voidaan myöntää. Mikäli ei halua käyttää Instantoria, tarjoaa Risicum mahdollisuuden lähettää myös tavallinen palkkakuitti.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2020

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*