Risicum

Risicum myöntää asiakkailleen joustavaa luottoa jopa 5000 euroa tai kertaluottoa 500 – 1000 euroa. Pienen vipin tai kulutusluoton tarpeessa olevat löytävät löytävät siis Risicumilta useita vaihtoehtoisia tapoja lainata. Uusille Joustolaina-asiakkaille Risicum myöntää ensinostona kuluttoman ja korottoman 300€ lainan.

Rahoita menosi Risicumilla

Kätevä lainavaihtoehto on varmasti Risicumin joustolaina. Joustavaa lainaa voi nostaa kerralla 50 – 5000 euroa. Luottoraja on siis 2050 tai 5000 euroa, mutta asiakas maksaa kuluja vain niistä summista, jotka nostaa käyttöönsä. Hän voi kuitenkin koska tahansa nostaa nopeasti itselleen loputkin käytettävissä olevasta luottorajastaan. Nostokertojen määrää ei siis ole rajoitettu, vaan asiakas voi nostaa vaikka 50 euron lainan neljä kertaa saman viikon aikana. Uusia nostoja voi tehdä tekstiviestillä. Uuden asiakkaan korottoman ja kuluttoman lainan saat keskimäärin 30 päiväksi. Laina on koroton ja kuluton, kun maksat sen takaisin kerralla ensimmäisellä laskulla.

Joustolainan nostoista Risicum perii palkkiota 12,5 prosenttia nostosummasta. Lisäksi laina-ajalle lasketaan korkoa 29 prosentin vuotuisen nimelliskoron mukaan. Laskutuslisä on 4,90 euroa laskua kohden. Lainan eräpäivä on kerran kuussa joko kuun lopussa tai puolivälissä, ja asiakas voi valita itse, kuinka nopeasti maksaa velkaansa takaisin. Risicumin minimilyhennys on 10 prosenttia avoimesta saldosta, mutta kuitenkin vähintään 50 euroa.

Kertaluotolla unelmat todeksi

Jos lainatyypin valinta kohdistuu kertaluottoon, voi asiakas valita lainasummakseen 500, 750 tai 1000 euroa. Kaikille lainasummille annetaan sama maksuaika, 12 kuukautta. Kertaluottoa ei voi laina-aikana korottaa, eli uuden kertaluoton voi saada vasta, kun on maksanut vanhan pois. Kertaluoton maksuaikaa ei myöskään voi pidentää tai muokata, tosin asiakas saa maksaa lainan pois jo aikaisemmin jos haluaa. Lainaa voi myös lyhentää nopeammin maksamalla isompia kuukausieriä.

Luotettava lainapalvelu

Risicumin luotot ovat useiden suomalaisten ulottuvilla. Risicum vaatii hakijalta vakituista asuinpaikkaa Suomessa sekä vähintään 20 mutta enintään 75 vuoden ikää. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja hänen on oltava oikeustoimikelpoinen. Hänen täytyy voida todistaa henkilöllisyytensä verkkopankkitunnistautumisen avulla. Hakijalla täytyy olla riittävästi tuloja, jotta lainasopimus voidaan tehdä. Käytännössä Risicum edellyttää siis todennäköisesti palkkatuloja tai eläketuloja. Tulojen todistaminen on helppoa, sillä sen voi suorittaa hetkessä Instantor-palvelun avulla. Palvelu analysoi luottamuksellisesti verkkopankkisi tapahtumia ja arvioi niiden perusteella, onko maksukyky riittävä, jotta laina voidaan myöntää. Mikäli ei halua käyttää Instantoria, tarjoaa Risicum mahdollisuuden lähettää myös tavallinen palkkakuitti.

Uutisia sivustolta