Freedom Rahoitus

Yllättikö meno, hankinta tai muu rahantarve? Freedom Rahoitus tarjoaa parhaita lainaratkaisua ja lainaa tilillesi jopa 500 – 50 000 euroa. Freedom Rahoitus on riippumaton lainanvälittäjä, joka on koonnut parhaat lainaratkaisut ja –summat saman katon alle. Freedom Rahoituksen tehtävänä on omien sanojensa mukaan etsiä laajasta lainavalikoimastaan ratkaisu, joka sopii parhaiten juuri sinun nykyiseen tilanteeseesi ja tarpeeseesi.

Löydä itsellesi sopivin laina

Freedom Rahoitukselta voit saada lainaa useita erilaisia summia. Freedom Rahoituksen verkkosivuilta löydät kätevän ja selkeän laskurin, jonka avulla voit hakea juuri itsellesi sopivinta lainaa. Valitse liukurista haluamasi summa tai kirjoita se eurolleen kenttään. Freedomrahoitus pyöristää haluamasi summan lähimpään sataan euroon. Valitse tämän jälkeen haluamasi laina-aika, joka voi olla 1 – 15 vuotta. Laskuri näyttää sinulle maksettavaksi tuleva kuukausierän, jonka jälkeen voit siirtyä suoraan lainahakemukseen.

Tee hakemus verkossa tai soittamalla

Lainahakemuksen lisäksi voit hakea lainaa myös yhdellä soitolla asiakaspalveluun. Haku puhelimella ja verkossa hoituu muutamassa minuutissa. Kun Freedomrahoitus on saanut tarvittavat perustiedot tilanteestasi, se voi auttaa sinua löytämään juuri itsellesi parhaiten sopivan lainaratkaisun. Saadaksesi lainaa Freedom Rahoitukselta et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Freedom Rahoituksen luottoa myöntävät rahoituslaitokset tekevät luottopäätöksen tietojesi perusteella.

Freedom Rahoitus tarjoaa kustannuksiltaan edullista lainaa. Voit saada lainaa sadan euron tarkkuudella minkä tahansa summan 500 ja 50 000 euron väliltä. Lainasi korko on yksilöllinen ja määräytyy muun muassa luotonottokykysi mukaan. Lisäksi lainan korkoon vaikuttaa myös valitsemasi luoton määrä ja sen takaisinmaksuaika. Löydät Freedomrahoitus.fi –verkkosivuilta ohjeet siihen, miten lainasi korko muodostuu.

Maksa takaisin osissa

Maksettavaksesi jäävä kuukausierä vaihtelee lainanmyöntäjien ja ottamasi lainatuotteen mukaan. Myös lainan määrä, laina-aika ja korko yhdessä määräävät kuukausieräsi suuruuden. Kuukausierä on sama asia kuin kuukausittainen lainan lyhennys.

Kun freedomrahoitus.fi vastaanottaa hakemuksesi, lainaneuvoja ottaa sinuun yhteyttä. Parhaimmillaan saat luottopäätöksen jo samana päivänä lainahakemuksen jätettäsi. Jos luottopäätös on myönteinen yleensä saat lainaamasi rahat tilillesi muutamassa arkipäivässä, kun olet ensin saanut myönteisen lainapäätöksen ja vienyt tarvittavat asiakirjat pankille. Freedom Rahoituksen lainaa voit hakea uudestaan milloin tahansa, sillä voit maksaa uudella lainalla takaisin jopa vanhoja lainojasi.

Freedom rahoitus pähkinänkuoressa

  • Kilpailuttaa lainoja
  • Jopa 50 000 euron luotto
  • Mahdollisuus yhdistää vanhat lainat
  • Maksuaikaa max. 15 vuotta
  • Monta tarjousta yhdellä hakemuksella

Saat rahat nopeasti käyttöösi

Rahat voivat olla tililläsi jo muutaman päivän kuluttua myönteisestä lainapäätöksestä, mutta voit vaikuttaa lainan käsittelyaikaan myös itse toimimalla nopeasti. Voit nopeuttaa lainan käsittelyaikaa muun muassa sillä, että huolehdit tietäväsi tiedot kuten tilinumerosi, kun lainaneuvojasi ottaa sinuun yhteyttä. Antamalla mahdollisimman tarkat tiedot taloudestasi, Freedomlaina löytää parhaan mahdollisen lainanmyöntäjän ja lainatuotteen sinulle – nopeasti ja helposti. Nopeutat rahan siirtymistä myös sillä, että toimitat tarvittaessa lainapaperit mahdollisimman nopeasti allekirjoitettuna lainanmyöntäjällesi.

Paremmat lainamahdollisuudet yhteishakijan kanssa

Freedom Rahoitusta voit hakea myös yhdessä esimerkiksi kumppanisi tai ystäväsi kanssa. Yhteishaku parantaa mahdollisuuksia lainansaantiin, mutta vaikuttaa myös lainasta perittävän koron sekä muiden kulujen määrään. Yhteishakija vastaa lainasta yhdessä päähakijan kanssa. Yleensä yhteishakija on avio- tai avopuoliso. Saadaksesi 20 001 – 50 000 euron lainaa sinun on liitettävä hakemukseesi mukaan yhteishakija, joka vastaa lainasta ja sen takaisinmaksusta kanssasi.

Freedomrahoitus tarjoaa mahdollisuuden myös lainojen yhdistämiseen, jolla on hyöty kulujen pienentämisessä. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa käytännössä sitä, että voit maksaa yhdellä uudella lainalla pois sen hetkiset pienemmät lainasi. Tällä tavoin säästät rahaa, jos uuden lainan korko on alhaisempi kuin voimassa olevien lainojesi korot. Maksaessasi yhtä lainaa säästät siis paitsi koroissa, myös lainanhoitokuluissa, sillä sinun ei tarvitse maksaa tilinhoitomaksuja useista lainoista. Voit maksaa lainasi takaisin myös nopeammin kuin valitsemassa takaisinmaksussa. Etukäteen maksamisesta sinun ei tarvitse maksaa lisäkuluja.

Pikavippivertailuni.fi

Freedom Rahoitus

Editor's Rating:
5

Uutisia sivustolta

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*