Freedom Rahoitus

Yllättikö meno, hankinta tai muu rahantarve? Freedom Rahoitus tarjoaa parhaita lainaratkaisua ja lainaa tilillesi jopa 500 – 50 000 euroa. Freedom Rahoitus on riippumaton lainanvälittäjä, joka on koonnut parhaat lainaratkaisut ja –summat saman katon alle. Freedom Rahoituksen tehtävänä on omien sanojensa mukaan etsiä laajasta lainavalikoimastaan ratkaisu, joka sopii parhaiten juuri sinun nykyiseen tilanteeseesi ja tarpeeseesi.

Löydä itsellesi sopivin laina

Freedom Rahoitukselta voit saada lainaa useita erilaisia summia. Freedom Rahoituksen verkkosivuilta löydät kätevän ja selkeän laskurin, jonka avulla voit hakea juuri itsellesi sopivinta lainaa. Valitse liukurista haluamasi summa tai kirjoita se eurolleen kenttään. Freedomrahoitus pyöristää haluamasi summan lähimpään sataan euroon. Valitse tämän jälkeen haluamasi laina-aika, joka voi olla 1 – 15 vuotta. Laskuri näyttää sinulle maksettavaksi tuleva kuukausierän, jonka jälkeen voit siirtyä suoraan lainahakemukseen.

Tee hakemus verkossa tai soittamalla

Lainahakemuksen lisäksi voit hakea lainaa myös yhdellä soitolla asiakaspalveluun. Haku puhelimella ja verkossa hoituu muutamassa minuutissa. Kun Freedomrahoitus on saanut tarvittavat perustiedot tilanteestasi, se voi auttaa sinua löytämään juuri itsellesi parhaiten sopivan lainaratkaisun. Saadaksesi lainaa Freedom Rahoitukselta et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Freedom Rahoituksen luottoa myöntävät rahoituslaitokset tekevät luottopäätöksen tietojesi perusteella. Freedom Rahoitus tarjoaa kustannuksiltaan edullista lainaa. Voit saada lainaa sadan euron tarkkuudella minkä tahansa summan 500 ja 50 000 euron väliltä. Lainasi korko on yksilöllinen ja määräytyy muun muassa luotonottokykysi mukaan. Lisäksi lainan korkoon vaikuttaa myös valitsemasi luoton määrä ja sen takaisinmaksuaika. Löydät Freedomrahoitus.fi –verkkosivuilta ohjeet siihen, miten lainasi korko muodostuu.

Maksa takaisin osissa

Maksettavaksesi jäävä kuukausierä vaihtelee lainanmyöntäjien ja ottamasi lainatuotteen mukaan. Myös lainan määrä, laina-aika ja korko yhdessä määräävät kuukausieräsi suuruuden. Kuukausierä on sama asia kuin kuukausittainen lainan lyhennys. Kun freedomrahoitus.fi vastaanottaa hakemuksesi, lainaneuvoja ottaa sinuun yhteyttä. Parhaimmillaan saat luottopäätöksen jo samana päivänä lainahakemuksen jätettäsi. Jos luottopäätös on myönteinen yleensä saat lainaamasi rahat tilillesi muutamassa arkipäivässä, kun olet ensin saanut myönteisen lainapäätöksen ja vienyt tarvittavat asiakirjat pankille. Freedom Rahoituksen lainaa voit hakea uudestaan milloin tahansa, sillä voit maksaa uudella lainalla takaisin jopa vanhoja lainojasi.

Freedom rahoitus pähkinänkuoressa

 • Kilpailuttaa lainoja
 • Jopa 50 000 euron luotto
 • Mahdollisuus yhdistää vanhat lainat
 • Maksuaikaa max. 15 vuotta
 • Monta tarjousta yhdellä hakemuksella

Saat rahat nopeasti käyttöösi

Rahat voivat olla tililläsi jo muutaman päivän kuluttua myönteisestä lainapäätöksestä, mutta voit vaikuttaa lainan käsittelyaikaan myös itse toimimalla nopeasti. Voit nopeuttaa lainan käsittelyaikaa muun muassa sillä, että huolehdit tietäväsi tiedot kuten tilinumerosi, kun lainaneuvojasi ottaa sinuun yhteyttä. Antamalla mahdollisimman tarkat tiedot taloudestasi, Freedomlaina löytää parhaan mahdollisen lainanmyöntäjän ja lainatuotteen sinulle – nopeasti ja helposti. Nopeutat rahan siirtymistä myös sillä, että toimitat tarvittaessa lainapaperit mahdollisimman nopeasti allekirjoitettuna lainanmyöntäjällesi.

Paremmat lainamahdollisuudet yhteishakijan kanssa

Freedom Rahoitusta voit hakea myös yhdessä esimerkiksi kumppanisi tai ystäväsi kanssa. Yhteishaku parantaa mahdollisuuksia lainansaantiin, mutta vaikuttaa myös lainasta perittävän koron sekä muiden kulujen määrään. Yhteishakija vastaa lainasta yhdessä päähakijan kanssa. Yleensä yhteishakija on avio- tai avopuoliso. Saadaksesi 20 001 – 50 000 euron lainaa sinun on liitettävä hakemukseesi mukaan yhteishakija, joka vastaa lainasta ja sen takaisinmaksusta kanssasi. Freedomrahoitus tarjoaa mahdollisuuden myös lainojen yhdistämiseen, jolla on hyöty kulujen pienentämisessä. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa käytännössä sitä, että voit maksaa yhdellä uudella lainalla pois sen hetkiset pienemmät lainasi. Tällä tavoin säästät rahaa, jos uuden lainan korko on alhaisempi kuin voimassa olevien lainojesi korot. Maksaessasi yhtä lainaa säästät siis paitsi koroissa, myös lainanhoitokuluissa, sillä sinun ei tarvitse maksaa tilinhoitomaksuja useista lainoista. Voit maksaa lainasi takaisin myös nopeammin kuin valitsemassa takaisinmaksussa. Etukäteen maksamisesta sinun ei tarvitse maksaa lisäkuluja.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*