Everyday

Everyday on suomalainen lainapalvelu, joka tarjoaa sinulle luottokortin kännykkääsi. Everydaylta saat vapaaseen käyttöösi jopa 2000 euron luottorajan, aina ilman kiinteää vuosimaksua – maksat siis vain siitä, mitä käytät. Everyday on kätevä palvelu kaikille 21 vuotta täyttäneille, jotka haluavat joustoa rahansaantiin. Voit nostaa haluamasi summia tilillesi netissä tai tekstiviestillä, vaikka joka päivä! Saat käytöstä kerran kuussa laskun ja jokaiselle nostamallesi summalle keskimäärin 45 päivää korotonta maksuaikaa!

Everydayn luottotili on kuin sähköinen luottokortti

Everydaylta voit nostaa haluamasi summia luottorajasi puitteissa. Everyday tarjoaa sinulle 20 – 2000 euron pelivaran yllättävien tilanteiden varalta. Everyday sopii paitsi varakassaksi arjen menoihin, myös esimerkiksi osarahoitukseksi ulkomaanreissulla. Voit käyttää palvelua missä vain ja koska tahansa, sillä tarvitset rahan nostamiseen vain oman kännykän ja pääsyn nettiin. Everydaylta voit nostaa lainaa juuri tarvitsemasi määrän silloin kun tarvitset rahaa!

Everyday on joustava ja helppokäyttöinen vaihtoehto luottokortille ja muille kulutusluotoille. Voit tehdä Everyday –sopimuksen netissä helposti ja nopeasti. Sopimuksen tekeminen on täysin ilmaista, joten maksat ainoastaan luottosi käytöstä.Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi ja ohjaudut suoraan hakemukseen. Lainasopimuksen solmimisen jälkeen voit käyttää luottoa vapaasti mihin ikinä haluatkaan. Lainasopimuksen tekeminen kestää vain pari minuuttia, jonka jälkeen voit nostaa rahaa vaikka heti!

Ensimmäinen maksupäivä jopa 45 päivän päästä

Kun lainasopimus on tehty, voit alkaa nostaa luottoa omalle pankkitilillesi. Noston voit tehdä ilmaiseksi netissä tai tavallisen viestin hintaan tekstiviestillä, jonka jälkeen saat rahat tilillesi lähes reaaliaikaisesti, mikäli nostat rahaa asiakaspalvelun ollessa auki joka päivä klo 8.00 – 22.00. Reaaliaikainen siirto toimii tilillesi, jos se on OP:ssa, Sampopankissa, Nordeassa, Säästöpakissa, POP:ssa, Handelsbankenissa tai S-pankissa. Muille pankeille tilisiirto kestää 1 – 2 pankkipäivää. Everydaylla maksat vain käytöstä. Nostoprovosio on 15 % nostettavasta summasta. Seuraavan kuukauden lopussa maksat joko laskun kokonaan tai halutessasi minimilyhennyksen. Jäljelle jäävälle saldolle Everyday.fi laskee 5 % kuukausikoron.

Maksa kerralla tai erissä

Saat palvelun käyttämisestä laskun kerran kuussa valintasi mukaan joko postilaatikkoosi tai sähköpostiisi. Tässä kuussa tehdyt nostot maksat vasta ensi kuun lopussa – saat luotollesi siis jopa 45 päivää maksuaikaa. Voit myös hyödyntää Everyday.fi –omamaksuominaisuuden, jolloin maksat vain laskun minimilyhennyksen. Osamaksuominaisuudessa maksat viidesosan laskun loppusummasta, joka on kuitenkin vähintään 20 €. Eli jos loppusumma on esimerkiksi 100 € tai vähemmän, minimilyhennys on 50 €. Everydayssa maksat vain käytöstä, eikä sinulta veloiteta ollenkaan kuukausi- tai vuosimaksuja.

Nosta sinulle sopivia summia

Everydaylta voit nostaa isoja ja pieniä summia, joista pienin nostettava summa on 20 euroa. Nostamasi summan voit aina valita euron tarkkuudella, joten voit ottaa rahaa tiettyihin menoihin ja kuluihin. Everyday ei siis velvoita sinua ottamaan rahaa turhaan, vaat otat vain sen verran kuin tarvitset. Everyday.fi on kuin luottokortti puhelimessasi, eikä sinun ikinä tarvitse kertoa mihin rahasi käytät. Voit käyttää Everydayn myöntämää lainaa esimerkiksi ostosten tekemiseen, laskujen maksamiseen, juhlimiseen tai tavallisen arjen rahoittamiseksi. Everyday on hyvä vaihtoehto myös silloin kun remontoit, matkustelet tai muutat omaan kotiin – koskaan ei tiedä kun menot yllättävät. Everyday.fi on ainutlaatuinen ja ammattimainen palvelu, jolla et maksa turhasta. Voit valita lainasummasi euron tarkkuudella ja saada sen ilmaiseksi tilillesi jopa jo tänään. Et koskaan maksa kuluja tekstiviesteistä tai kuukausimaksuja, sillä maksat korkoa vain siitä rahasta, mitä tarvitset. Everyday on nimensäkin mukaan apu jokapäiväiseen elämään, mutta myös moneen muuhun – ota Everyday jo nyt ja saat rahaa koska tahansa!

Uutisia sivustolta