Lainaa24

Lainaa24 on nopea tapa saada parhaat lainatarjoukset ilman, että tuhlaat tuntikausia aikaa kilpailutukseen ja yhteydenottoihin. Vain yhdellä hakemuksella saat eteesi kattavan listan täynnä juuri sinulle personoituja lainatarjouksia. Lainasumma voi vaihdella 500 eurosta aina 50 000 euroon asti, jolloin pienetkin erot korossa voivat tuoda tuntuvaa säästöä. Lainaa 24:n tarjoama lainan kilpailutus on asiakkaalle maksuton. Täytä vaan ilmainen hakemus netissä ja säästä lainatuotteissa selvää rahaa.

Parhaat lainatarjoukset usealta lainafirmalta

Lainanvälittäjä, eli tässä tapauksessa Lainaa24, pyrkii aina tarjoamaan sinulle parhaat mahdolliset lainaehdot. Lainanmyöntäjät, eli esimerkiksi pankit, määrittelevät aina hakijakohtaisesti omat korkonsa, takaisinmaksuaikansa ja muut ehtonsa, kun taas Lainaa24 järjestää nämä lukuisat tarjoukset sinulle helposti tarkasteltavaan, reaaliaikaiseen listaan, josta voit helposti valita sinulle parhaan vaihtoehdon.

Lainanvälittäjän on usein myös mahdollista tarjota sinulle sellaisia etuja, joita et koskaan saisi suoraa lainanmyöntäjältä. Lainaa 24 toimii yhteistyössä useiden suurten lainantarjoajien kanssa. Saamasi tarjous on siis todella kilpailukylyinen.

Yhdistä nykyiset lainasi

Lainaa24 mahdollistaa myös useiden eri lainojen yhdistämisen sekä lainan hakemisen yhdessä. Tämä on todella tuntuva etu silloin kun asiakkaalla on useita eri kululuottoja ja pikavippejä tai vaikka luottokorttilainaa eri paikoista. Usein nämä aiemmat lainat ovat myös kalliskorkoisia. Helpotat arkeasi ja selkeytät velkojen takaisinmaksua kun yhdistät nämä lainat yhdeksi Lainaa 24:n kautta haettavaksi luotoksi.

Hae lainaa nopeasti netistä

Laina haetaan ja hyväksytään aina Lainaa24:n kautta. Hakemuksen täyttäminen ei todella maksa sinulle mitään, eikä sinun ole pakko hyväksyä tarjouksista ainuttakaan. Voit hakea lainaa ja päättää vasta tämän jälkeen hyväksytkö saamasi lainatarjouksen vai jätäkö tällä kertaa mahdollisuuden käyttämättä. Jos sinulle herää lisää kysymyksiä Lainaa24:n lainoista, voit kysyä lisätietoa Lainaa 24:n asiakaspalvelun kautta. Asiakaspalvelun käyttö on asiakkaalle ilmaista ja helppoa.

Lainaa24 pähkinänkuoressa

 • Lainaa jopa 50 000 euroa
 • Täysin ilmainen palvelu
 • Kuukausierä aina alle 300€
 • Laina-aika jopa 15 vuotta
 • Useita hyviä lainatarjouksia

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*