Luottopalvelu

Luottopalvelu.fi laina on täysin uusi ja jonkin verran muita edullisempi kulutusluotto 100 – 4 000 euron luottosummilla. Se sopii käytettäväksi esimerkiksi silloin, kun rahoituksen tarve tulee eteen nopeasti tai rahoitusta tarvitsee pidemmälle ajalle. Tämän vakuudettoman luoton hinta todella on laskettu asiakasystävälliselle tasolle. Lisäksi tällä hetkellä ensimmäinen kuukausi on täysin maksuton uusille asiakkaille, eli 1 kuukauden ajan korko on 0% ja kulut 0€! Hakemus kannattaa tehdä nyt, koska tarjous on voimassa ainoastaan rajoitetun ajan!

Luottopalvelusta lainan hakeminen on helppoa ja täysin ilmaista

Luottopalvelu tarjoaa 100 – 4 000 euron luoton heti ja ilman vakuuksia, lisäksi lainan hakeminen on ilmaista. Laina myönnetään kaikille limiittiluottona. Limiittiluoton hankkiminen ei maksa mitään. Eikä se kerrytä kuluja, mikäli luotolta ei tee nostoja. Lainan hakeminen sujuu nopeasti keneltä vain ja luottopäätös saadaan tiedoksi heti. Rahaa voi nostaa vapaasti valittuun luottorajaan saakka, sellaisina nostosummina kuin asiakas itse haluaa. Luottoraja voi olla jotain 100 ja 4 000 euron väliltä. Koko summa on nostettavissa myös kerralla käyttöön. Ensimmäinen nosto tehdään ilman nostokulua, joten siinä on taktikoinnin paikka: Voidaan ajatella, että mahdollisimman suuri nosto säästää eniten asiakkaan rahaa. Sama 0 euron nostokuluetu on myös käytettävissä aina silloin, kun luottorajaan tehdään korotuksia.

Luottopalvelu tarjoaa jokaiselle yksilöllistä lainaamista ja asiakaspalvelua

Luottopalvelun luottoa on erittäin helppo ja nopea käyttää. Kaikki rahanostot suoritetaan sähköisesti. Sinun tarvitsee vain kirjautua Online-palveluun ja tehdä nosto luotoltasi suoraan omalle tilillesi. Raha liikkuu palvelun aukioloaikoina, eli kello 8.00 – 22.00, nopeimmillaan 15 minuutin kuluessa. Kaikki toimenpiteet on mahdollista suorittaa mahdollisimman asiakasystävällisesti sähköisessä Online-palvelussa, sekä mobiilipalvelussa tai -sovelluksessa. Kirjautumalla henkilökohtaiselle tilillesi, teet nostot, haet maksuvapaat, teet muutoksia tiliisi, tarkastat saldosi ja laskutustietosi – kaiken tämän teet omien aikataulujesi mukaan, kellon ympäri. Ja ne ongelmat, mitkä eivät ratkea käyttämällä sähköistä asiointia, voi hoitaa Luottopavelun ilmaisessa asiakaspalvelussa. Asiakaspalvelun toteuttamisesta vastaa Credit24 ja se tarjoaa henkilökohtaista palvelua arkisin klo. 9.00 – 17.00. Asiakaspalvelutyöntekijät vastaavat mielellään asiakkaiden puheluihin ja sähköposteihin.

  Komplett Bank

Miksi juuri Luottopalvelu?

Miksi lainaksi kannattaa sitten valita juuri Luottopalvelun 100 – 4 000 euron luotto? Voimme esittää tähän lukuisia syitä, joista tärkeimmät ovat:

  • Nopeus – rahat tilille jopa 15 minuutissa
  • Selkeä hinnoittelu – ei avausmaksuja eikä kuukausimaksuja
  • Et maksa ylimääräistä – kuluja vain nostetusta luotosta
  • Turvallinen -taustalla menestyvä IPF Digital Finland Oy
  • Joustava – päätä itse, paljonko nostat
  • Ei takaajia – Luottopalvelu lainaa ilman vakuuksia

Luottopalvelun lainan takaisinmaksun lyhyt oppimäärä

Luottopalvelu.fi lainan takaisinmaksu on juuri niin joustava kuin haluat. Voit suorittaa koko luoton takaisinmaksun yhdessä erässä, tai jakaa maksut useampiin eriin. Käytettävissäsi on jopa 36 kuukautta maksuaikaa, jolla saat varmasti viilattua kuukausittaiset summat mieleiseksesi. Laina-aika muokkautuu uudelleen jokaisen tehdyn noston yhteydessä. Kun koko luotto on käytetty, on se uudelleen käytettävissä heti, kun olet maksanut lainaa takaisin. Tästä johtuu nimitys: jatkuva luotto. Esimerkiksi jos maksat luottopääomaa takaisin 100 euron verran, on sama 100 euron laina uudelleen nostettavissa luotolta. Yksinkertaista ja asiakasystävällistä lainamatematiikkaa, eikö? Lainaa ei voi saada, jos sinulla on valmiina jo tililuotto Credit24:lle. Tällöin sinun kannattaa jatkaa yhteistyötäsi Credit24:n kanssa, koska molemmat palvelut toimivat saman toimijan alla. Toisaalta uutena hakijana saat yhtä hyvät edut Luottopalvelulta, kuin saisit Credit24:ltä.

Luottopalvelu.fi on vararahasto ilman pitkäjännitteistä säästämistä

Vaikka kuinka tekisit suunnitelmia vuosia eteenpäin ja säästät pahan päivän varalle – elämä saattaa yllättää, joskus mukavasti ja joskus ikävästi. Niin elämä mukavissa ja kuin vähemmän mukavissa tilanteissa saat lisäapua Luottopalvelulta. Voit valita luottosi luottorajan aina 4000 euron lainasummaan asti ja rahat kilahtavat tilillesi lyhyen lainaprosessin jälkeen. Voit myöhemmin jopa korottaa luottorajaasi, jos valitsemasi summa ei riitä. Luottopalvelu.fi:n lainatuote on jatkuva luotto, joka tarkoittaa sitä, että voit rahoittaa samalla lainalla asioita tänään, ensi viikolla ja ensi vuonna. Se on vaivattomasti käytössäsi ilman uusia hakemuksia ja lainapäätösten odottelua. Samalla säästyt korkeakorkoisten ja – kuluisten pikavippien kurimukselta. Lomamatkat, remontit, uudet huonekalut, kaikki ovat nyt Luottopalvelun avulla ulottuvillasi. Sinulla on mahdollisuus saada lainaa heti kaikkien haaveidesi toteuttamiseen. Ilman vakuuksia saatavat lainat ovat erinomainen rahoitusmuoto kaikkien Suomalaisten käyttöön.

FAQ – Eli usein kysyttyä Luottopalvelusta

Miten Luottopalvelun lainaa haetaan? Mene luottohakemukseen painamalla Hae lainaa painiketta. Tunnistaudu käyttämällä henkilökohtaisia pankkitunnuksia, joiden tulee olla seuraavien pankkien myöntämät Danske Bank, Nordea, Osuuspankki sekä paikalliset pankit, Säästöpankit, S-Pankki, Aktia, Tapiola Pankki ja Handelsbanken. Täytä vaaditut tiedot hakemukseen ja hyväksy lainapäätös. Tarvittaessa sinulta pyydetään hakemuksen liitteitä, kuten palkkatodistusta, jotka voit toimittaa sähköpostin liitetiedostona. Kuka voi hakea lainaa Luottopalvelusta? Luottopalvelun verkossa haettavaa luottoa voi hakea jokainen yli 19 vuotias suomalainen, jolla on aiemmat raha-asiat moitteetta hoidettu. Asiakas voi olla työelämässä tai eläkkeellä. Jonkinlaiset tulot lainan takaisinmaksua varten tulee kuitenkin olla. Hakija tarvitsee myös matkapuhelinliittymän ja pankkitunnukset lainaprosessin eteenpäin viemiseksi. Lainaa voi hakea kellon ympäri Luottopalvelun verkkosivuilla. Voinko tehdä hakemuksen Luottopalveluun, vaikka puhelinnumeroni on salainen tai minulla prepaid-liittymä? Kyllä voit. Tunnistautumiseen käytetään hakijan henk.koht. Verkkopankkitunnuksia, ei matkapuhelinnumeroa. Matkapuhelinliittymää tarvitaan kuitenkin lainanhakuvaiheessa PIN-koodin vastaanottamiseen, PIN-koodi on oleellinen hakemuksen täyttämisen edistämiseksi. Voinko hakea lainaa Luottopalvelusta, vaikka kuukausituloni ovat epäsäännölliset? On tärkeää, että mietit myös itse ennen lainan hakemista, onko sinulla varaa maksaa kuukausittaiset lainaerät takaisin. Yhden kuun heikompi rahatilanne ei vielä tilannetta kaada, vaan voit korjata sen vaikka maksuvapaalla kuukaudella. Jos kuitenkin epäilet, että olet luoton maksun kanssa vaikeuksissa useammassa kuussa, kannattaa lainan hankkimista todella harkita uudelleen. Ja voihan olla, ettei lainaa sinulle edes voida myöntää. Muista että kuukausittaiseen maksuerään vaikuttavat sekä käyttöön nostetun lainan määrä ja tietenkin lainan takaisinmaksuaika. Pidemmällä ajalla maksat pienempiä eriä, mutta kokonaiskustannukset ovat vastaavasti korkeammat. Mitä Luottopalvelu luoton hakeminen maksaa? Luottopalvelu.fi luoton hakeminen ja käyttöönotto ovat ilmaisia. Kuluja muodostuu vasta käyttöön otetusta luotosta.

Uutisia sivustolta