Luottoraha

Luottoraha tarjoaa käyttöösi 2000 euron luottorajan, josta voit tehdä tarpeesi mukaan 50 – 2000 euron lainanostoja. Lainan voivat saada vähintään 20-vuotiaat suomalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja joilla on käytettävissään matkapuhelinliittymä ja sähköpostiosoite. Hakijalla täytyy olla suomalainen henkilötunnus.

2000 euron jatkuva luotto Luottorahalta

Luottorahan lainatiliä haetaan verkkohakemuksella. Ensimmäiseksi palveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Hakemusprosessin aikana Luottoraha määrittelee jokaiselle asiakkaalle luottoluokituksen, joka on 0 – 5 tähteä. Luottoluokituksen tekee kolmas osapuoli, Instantor, joka tekee luottoanalyysin tutkimalla tilitapahtumia verkkopankistasi. Luottoluokituksen tekeminen on turvallista ja vie vain hetken. Luottorahan sivuilta löytyy näppärä laskuri, jolla selvität, paljonko lainasi tulee maksamaan toivomallasi maksuajalla. Syötä lainasumma, jonka haluat nostaa, ja valitse, maksatko takaisin minimierissä (eli pisimmällä mahdollisella maksuajalla) vai tasaerissä. Laskuri näyttää eri kuukausierien summat ja lainan kokonaiskustannukset.

Tavallisesti luottopäätös saapuu asiakkaalle muutaman minuutin kuluessa luottohakemuksen lähettämisestä. Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen, voit nostaa rahaa tilille. Rahasiirrot tapahtuvat Luottorahan asiakaspalvelun aukiollessa.

Joustava maksuaika

Kuten useimmat tililuottopalvelut, myös Luottoraha tarjoaa joustavan maksuajan. Voit maksaa nostamasi lainan takaisin tasaerissä (eli joka kuukausi sama summa, kunnes laina on maksettu) tai maksaa vain minimierän. Minimilyhennys on 13% avoimesta saldosta. Kun maksat luottoa takaisin, vapautat samalla Luottoraha-saldoa, jota taas voit nostaa myöhemmin käyttöösi omalle tilille. Luottoraha perii myöntämistään lainoista 14 prosentin nostoprovision. Nostoprovisio peritään jokaisesta summasta, jonka asiakas nostaa tililleen. Lisäksi luotosta peritään vuotuinen 49,88 prosentin nimelliskorko. Luoton takaisinmaksuun laskut saat kotiin postissa tai sähköpostin välityksellä. Voit maksaa laskut myös Itellan tarjoaman NetPostin välityksellä. Laskun voit valita maksettavaksi joko kuukauden 15. tai 30. päivä.

Luottoraha pähkinänkuoressa

 • 2000 euron jatkuva luotto
 • Hakeminen on ilmaista, maksat vain luoton käytöstä
 • Maksa takaisin kerralla tai erissä
 • Saat luottopäätöksen nopeasti
 • Edullinen ja joustava luottomahdollisuus

Laske helposti lainasi kulut Luottorahan nettisivuilla

Laskurin avulla lainan hinnan laskeminen on todella selkeää. Samalla näet, mikä on pisin mahdollinen maksuaika toivomallesi summalle. Joustavassa maksuajassa parasta on se, ettei sinun tarvitse lainaa nostaessasi tietää, kuinka pitkän maksuajan haluat. Jos rahatilanteesi on tiukka, voit maksaa pelkkiä minimieriä, mutta voit myös maksaa koko lainan pois heti kun haluat. Voit hakea Luottoraha lainaa koska tahansa. Hakemukset käsitellään aukioloaikojen puitteissa (ma – la kello 7 – 23, su kello 13 – 17). Myös tehdyt nostot maksetaan tileille näinä aikoina. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä Luottorahan asiakaspalveluun. Se palvelee sähköpostilla ja puhelimitse (1,17 €/min + ppm).

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*