OK Money

OK Money tarjoaa asiakkailleen uuden OK Limiitti lainatuotteen. OK Limittii korvaa täysin vanhat pikavipit ja pikalainat. Myönnettävä luottosumma on 2100 euroa ja sitä voi käyttää oman tarpeen mukaan.

Nosta rahaa käyttösi mukaan

Rahaa voi nostaa käyttöön pienissä erissä tai vaihtoehtoisesti jos rahantarve on suurempi niin koko summan kerrallaan. Kuluja maksetaan vain siitä osasta luottoa, jonka käyttöön nostaa. Jos nostosumma on 500 euroa, maksetaan kuluja vain 500 euron osalta. Pienen mahdollinen nosto on 50 euroa.

Takaisinmaksu kiinteällä kuukausisummalla

OK Limiitti eroaa kilpailevista lainapalveluista siten, että takaisinmaksettava summa on aina kiinteä 130 euroa kuukaudessa ja näin ollen OK Moneyn laina on ensimmäinen markkinoilla oleva tasaerin maksettava luottotili-tyyppinen laina. Toki asiakas voi halutessaan lyhentää vaikka koko velan kerralla välttyäkseen korkokuluilta, mutta pakko se ei ole.

OK Limiitti on myös jonkin verran edullisempi kuin vanhat ja perinteiset pikavipit. Todellinen vuosikorko on hieman yli 70%.

Täytä luottohakemus helposti netissä

Rahaa haetaan lainaksi täyttämällä luottohakemus netissä. Kun hakemus on käsitelty ja myönteinen luottopäätös annettu, voi rahaa käyttää oman tarpeen mukaan juuri silloin kun sitä tarvitsee. Myönteistä luottopäätöstä varten voi olla ensimmäistä kertaa lainaa hakiessasi, että joudut toimittamaan tulotositteesi OK Moneyn asiakaspalveluun. Myöhemmissä nostoissa tulotositteita ei enää tarvitse toimittaa. Rahaa voi nostaa omasta luottolimiitistä kätevään tapaan myös tekstiviestin avulla. Rahaa kannattaa kuitenkin nostaa aina vain sen verran kuin tarvitsee. Tämä säästää kuluissa eikä ylimääräistä rahaa tule tuhlattua heräteostoihin.

OK Money pähkinänkuoressa

 • Lainaa 2100 euroa
 • Nosta erissä tai kerralla koko summa
 • Kuukausierä aina kiinteä 130€
 • Vuosikorko vain 70,47%
 • Luottopäätös nopeasti

Lainaajan oltava luottokelpoinen

OK Moneyn lainaa voi hakea jos on iältään 20 -75 vuotias vakituisesti Suomessa asuva henkilö. Luottotiedot on oltava moitteettomassa kunnossa. Hakijan on annettava tuloselvitys jotta luottokelpoisuus voidaan varmistaa. Tuloselvityksen voi tehdä toimittamalla palkkakuitin ja tiliotteen viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Lainaa lyhennetään takaisin kuukausittain ja maksupäivän voi valita joka kuun 15. tai viimeiseksi päiväksi. Maksupäivä kannattaa valita lähemmäksi omaa palkkapäivää. Asiakaspalvelu palvelee ma – pe kello 7-22 ja la – su kello 9 -21 ja yhteyttä ottaa pyuhelimitse tai sähköpostilla.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*