OK Money

OK Money tarjoaa asiakkailleen uuden OK Limiitti lainatuotteen. OK Limittii korvaa täysin vanhat pikavipit ja pikalainat. Myönnettävä luottosumma on 2100 euroa ja sitä voi käyttää oman tarpeen mukaan.

Nosta rahaa käyttösi mukaan

Rahaa voi nostaa käyttöön pienissä erissä tai vaihtoehtoisesti jos rahantarve on suurempi niin koko summan kerrallaan. Kuluja maksetaan vain siitä osasta luottoa, jonka käyttöön nostaa. Jos nostosumma on 500 euroa, maksetaan kuluja vain 500 euron osalta. Pienen mahdollinen nosto on 50 euroa.

Takaisinmaksu kiinteällä kuukausisummalla

OK Limiitti eroaa kilpailevista lainapalveluista siten, että takaisinmaksettava summa on aina kiinteä 130 euroa kuukaudessa ja näin ollen OK Moneyn laina on ensimmäinen markkinoilla oleva tasaerin maksettava luottotili-tyyppinen laina. Toki asiakas voi halutessaan lyhentää vaikka koko velan kerralla välttyäkseen korkokuluilta, mutta pakko se ei ole.

OK Limiitti on myös jonkin verran edullisempi kuin vanhat ja perinteiset pikavipit. Todellinen vuosikorko on hieman yli 70%.

Täytä luottohakemus helposti netissä

Rahaa haetaan lainaksi täyttämällä luottohakemus netissä. Kun hakemus on käsitelty ja myönteinen luottopäätös annettu, voi rahaa käyttää oman tarpeen mukaan juuri silloin kun sitä tarvitsee. Myönteistä luottopäätöstä varten voi olla ensimmäistä kertaa lainaa hakiessasi, että joudut toimittamaan tulotositteesi OK Moneyn asiakaspalveluun. Myöhemmissä nostoissa tulotositteita ei enää tarvitse toimittaa. Rahaa voi nostaa omasta luottolimiitistä kätevään tapaan myös tekstiviestin avulla. Rahaa kannattaa kuitenkin nostaa aina vain sen verran kuin tarvitsee. Tämä säästää kuluissa eikä ylimääräistä rahaa tule tuhlattua heräteostoihin.

OK Money pähkinänkuoressa

  • Lainaa 2100 euroa
  • Nosta erissä tai kerralla koko summa
  • Kuukausierä aina kiinteä 130€
  • Vuosikorko vain 70,47%
  • Luottopäätös nopeasti

Lainaajan oltava luottokelpoinen

OK Moneyn lainaa voi hakea jos on iältään 20 -75 vuotias vakituisesti Suomessa asuva henkilö. Luottotiedot on oltava moitteettomassa kunnossa. Hakijan on annettava tuloselvitys jotta luottokelpoisuus voidaan varmistaa. Tuloselvityksen voi tehdä toimittamalla palkkakuitin ja tiliotteen viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Lainaa lyhennetään takaisin kuukausittain ja maksupäivän voi valita joka kuun 15. tai viimeiseksi päiväksi. Maksupäivä kannattaa valita lähemmäksi omaa palkkapäivää. Asiakaspalvelu palvelee ma – pe kello 7-22 ja la – su kello 9 -21 ja yhteyttä ottaa pyuhelimitse tai sähköpostilla.

  Eurolimiitti

Uutisia sivustolta