Etua

Haluatko saada asuntolainaa tai kulutusluottoa edullisin kuluin ja sinulle sopivimmin ominaisuuksin? Kun haluat säästää aikaa ja vaivaa, Etua tarjoaa sinulle yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta! Kun haluat saada summaltaan, laina-ajaltaan ja kuluiltaan kannaltasi parasta lainaa, voit valita Etua.fi lainoista haluamasi. Voit myös hakea uutta lainaa tai yhdistää nykyiset korkeakorkoiset kulutusluottosi yhdeksi kokonaisuudeksi, josta maksat vähemmän. Etua.fi on nopea, luotettava ja turvallinen palvelu sinulle, jos et halua maksaa turhasta. Mikä parasta, Etua.fi on sinulle täysin ilmainen palvelu!

Yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta

Etua tarjoaa sinulle uuden asuntolainan ja auttaa sinua myös kilpailuttamaan nykyisen asuntolainasi. Verkkosivuilta löydät selkeän laskurin, johon voit klikata haluamasi lainasumman ja laina-ajan. Laskuri laskee sinulle maksettavaksi tulevan erän, joka sopii mahdollisimman hyvin valitsemaasi lainaan. Laskurilla voit laskea myös asuntolainasi nykyisen markkinahinnan ja hakea edullisempaa lainaa.

Tehtyäsi laskelman laskurilla, voit täyttää yksinkertaisen hakemuslomakkeen, johon tulee omat henkilötietosi. Voit hakea lainaa myös yhteisvastuullinen lainanhakijan kanssa, jolloin vastaatte lainastanne yhdessä. Hänen tietonsa sinun tulee kirjoittaa Rinnakkaishakija –välilehdelle. Lähetä hakemus ja Etua.fi lähettää sähköpostiisi pian vastauksen niistä lainantarjoajista, jotka sopivat lainaasi parhaiten.

Valitse sinulle sopivin tarjous

Lainantarjoajat ottavat sinuun yhteyttä yleensä puhelimitse, eikä sinulle tule hakemisesta yhtään kuluja. Tästä eteenpäin keskustelu etenee suoraan valittujen pankkien kanssa. Tässä vaiheessa Etua.fi ei osallistu sinun ja lainanantajasi välisiin keskusteluihin. Kun saat neuvoteltua itsellesi lainaehdot, perehdy niihin rauhassa ja valitse itsellesi sopivin. Toiset tarjoukset voivat sopia sinulle hinnaltaan tai ominaisuuksiltaan paremmin kuin toiset. Käy pankkisi kanssa läpi tarkasti myös muut ehdot, jottei yllätyksiä tule jälkikäteen. Voit hakea Etua palvelusta myös kulutusluottoa. Kulutusluotto on tarkoitettu nimensä mukaan kulutukseen kuten sisustukseen tai remonttiin, matkusteluun tai vaikkapa juhlimiseen. Saadaksesi kulutusluottoa sinun tulee olla 20 vuotta täyttänyt, eikä sinulla saa olla maksuhäiriöitä. Sinulta vaaditaan myös 1 100 euron kiinteitä tuloja kuukaudessa.

Tarkista arvio kuukausierästä

Myös kulutusluottoa voit hakea helposti ja nopeasti laskurilla. Merkitse laskuriin haluamasi summa ja laina-aika, joka voi olla 1 – 15 vuotta. Laskuri laskee puolestasi kuukausieräarvion, joka on suuntaa-antava. Tämän jälkeen sinun tulee täyttää selkeä lomake ja saat sähköpostiisi vastauksen niistä lainantarjoajista, jotka sopivat rahoittamaan rahantarpeesi parhaiten. Listalla olevat lainantarjoajat voivat ottaa sinuun yhteyttä puhelimella tai lähettämällä kotiisi tarjouksen ja lainasopimuksen. Monissa tapauksissa lainantarjoaja pyytää sinua toimittamaan kopion myös henkilö- ja palkkatodistuksesta, sekä mahdollisesti veroilmoituksen. Kerää dokumentit jo tänään ja nopeutat lainasi saamista merkittävästi. Kun olet vertaillut eri vaihtoehtoja, valitse itsellesi sopivin esimerkiksi hinnaltaan tai muilta ominaisuuksiltaan. Vahvistat lainan lähettämällä lainasopimuksen allekirjoitettuna valitsemallesi kumppanille.

Yhdistä kalliit kulutusluottosi

Etua.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden myös luottojesi yhdistämiseen. Voit yhdistää kulutusluottosi ja osamaksusopimuksesi yhdeksi suuremmaksi lainaksi jopa 50 000 euroon saakka. Näin voit pienentää kuukausittaisia menojasi ja säästät selvää rahaa myös lainanhoitokustannuksissa. Etua.fi kulutusluottojen yhdistäminen on helppoa. Täytä lomake ja valitse sopiva lainan määrä ja kuukausierä. Lähetä lomake ja saat tarjouksen puhelimella tai postissa kotiosoitteeseesi. Näet Etua.fi verkkosivuilta myös tietoa siitä kuina paljon voit säästää lainoja yhdistämällä. Voit hakea Etua palvelusta myös itsellesi sopivinta luottokorttia. Miksi maksaisit vääristä laina-ajoista, liian pienistä tai suurista lainasummista suuria kuluja, kun voit saada juuri omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan lainasumman. Etua tarjoaa parhaat lainaratkaisut yhdestä paikasta, vain yhdellä lainahakemuksella. Etua.fi ammattimaiset asiantuntijat etsivät henkilökohtaisesti juuri sinulle parhaiten sopivimmat kulutusluotot ja asuntolainat – säästät siis aikaa ja aikahan on aina rahaa!

Uutisia sivustolta