Etua

Haluatko saada asuntolainaa tai kulutusluottoa edullisin kuluin ja sinulle sopivimmin ominaisuuksin? Kun haluat säästää aikaa ja vaivaa, Etua tarjoaa sinulle yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta! Kun haluat saada summaltaan, laina-ajaltaan ja kuluiltaan kannaltasi parasta lainaa, voit valita Etua.fi lainoista haluamasi. Voit myös hakea uutta lainaa tai yhdistää nykyiset korkeakorkoiset kulutusluottosi yhdeksi kokonaisuudeksi, josta maksat vähemmän. Etua.fi on nopea, luotettava ja turvallinen palvelu sinulle, jos et halua maksaa turhasta. Mikä parasta, Etua.fi on sinulle täysin ilmainen palvelu!

Yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta

Etua tarjoaa sinulle uuden asuntolainan ja auttaa sinua myös kilpailuttamaan nykyisen asuntolainasi. Verkkosivuilta löydät selkeän laskurin, johon voit klikata haluamasi lainasumman ja laina-ajan. Laskuri laskee sinulle maksettavaksi tulevan erän, joka sopii mahdollisimman hyvin valitsemaasi lainaan. Laskurilla voit laskea myös asuntolainasi nykyisen markkinahinnan ja hakea edullisempaa lainaa.

Tehtyäsi laskelman laskurilla, voit täyttää yksinkertaisen hakemuslomakkeen, johon tulee omat henkilötietosi. Voit hakea lainaa myös yhteisvastuullinen lainanhakijan kanssa, jolloin vastaatte lainastanne yhdessä. Hänen tietonsa sinun tulee kirjoittaa Rinnakkaishakija –välilehdelle. Lähetä hakemus ja Etua.fi lähettää sähköpostiisi pian vastauksen niistä lainantarjoajista, jotka sopivat lainaasi parhaiten.

Valitse sinulle sopivin tarjous

Lainantarjoajat ottavat sinuun yhteyttä yleensä puhelimitse, eikä sinulle tule hakemisesta yhtään kuluja. Tästä eteenpäin keskustelu etenee suoraan valittujen pankkien kanssa. Tässä vaiheessa Etua.fi ei osallistu sinun ja lainanantajasi välisiin keskusteluihin. Kun saat neuvoteltua itsellesi lainaehdot, perehdy niihin rauhassa ja valitse itsellesi sopivin. Toiset tarjoukset voivat sopia sinulle hinnaltaan tai ominaisuuksiltaan paremmin kuin toiset. Käy pankkisi kanssa läpi tarkasti myös muut ehdot, jottei yllätyksiä tule jälkikäteen. Voit hakea Etua palvelusta myös kulutusluottoa. Kulutusluotto on tarkoitettu nimensä mukaan kulutukseen kuten sisustukseen tai remonttiin, matkusteluun tai vaikkapa juhlimiseen. Saadaksesi kulutusluottoa sinun tulee olla 20 vuotta täyttänyt, eikä sinulla saa olla maksuhäiriöitä. Sinulta vaaditaan myös 1 100 euron kiinteitä tuloja kuukaudessa.

Etua pähkinänkuoressa

 • Lainaa jopa 50 000 euroa
 • Voit hakea myös pienempiä lainoja
 • Suomen laajin kumppaniverkosto
 • Hakemukset käsitellään nopeasti
 • Mahdollisuus yhdistää vanhoja lainoja
 • Maksuaikaa luotollesi jopa 15 vuotta

Tarkista arvio kuukausierästä

Myös kulutusluottoa voit hakea helposti ja nopeasti laskurilla. Merkitse laskuriin haluamasi summa ja laina-aika, joka voi olla 1 – 15 vuotta. Laskuri laskee puolestasi kuukausieräarvion, joka on suuntaa-antava. Tämän jälkeen sinun tulee täyttää selkeä lomake ja saat sähköpostiisi vastauksen niistä lainantarjoajista, jotka sopivat rahoittamaan rahantarpeesi parhaiten. Listalla olevat lainantarjoajat voivat ottaa sinuun yhteyttä puhelimella tai lähettämällä kotiisi tarjouksen ja lainasopimuksen. Monissa tapauksissa lainantarjoaja pyytää sinua toimittamaan kopion myös henkilö- ja palkkatodistuksesta, sekä mahdollisesti veroilmoituksen. Kerää dokumentit jo tänään ja nopeutat lainasi saamista merkittävästi. Kun olet vertaillut eri vaihtoehtoja, valitse itsellesi sopivin esimerkiksi hinnaltaan tai muilta ominaisuuksiltaan. Vahvistat lainan lähettämällä lainasopimuksen allekirjoitettuna valitsemallesi kumppanille.

Yhdistä kalliit kulutusluottosi

Etua.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden myös luottojesi yhdistämiseen. Voit yhdistää kulutusluottosi ja osamaksusopimuksesi yhdeksi suuremmaksi lainaksi jopa 50 000 euroon saakka. Näin voit pienentää kuukausittaisia menojasi ja säästät selvää rahaa myös lainanhoitokustannuksissa. Etua.fi kulutusluottojen yhdistäminen on helppoa. Täytä lomake ja valitse sopiva lainan määrä ja kuukausierä. Lähetä lomake ja saat tarjouksen puhelimella tai postissa kotiosoitteeseesi. Näet Etua.fi verkkosivuilta myös tietoa siitä kuina paljon voit säästää lainoja yhdistämällä. Voit hakea Etua palvelusta myös itsellesi sopivinta luottokorttia. Miksi maksaisit vääristä laina-ajoista, liian pienistä tai suurista lainasummista suuria kuluja, kun voit saada juuri omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan lainasumman. Etua tarjoaa parhaat lainaratkaisut yhdestä paikasta, vain yhdellä lainahakemuksella. Etua.fi ammattimaiset asiantuntijat etsivät henkilökohtaisesti juuri sinulle parhaiten sopivimmat kulutusluotot ja asuntolainat – säästät siis aikaa ja aikahan on aina rahaa!

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*