Fixura

Fixura on vertaislainausyritys, joka auttaa ihmisiä lainaamaan rahaa toisilleen. Yritys nostaa vertaislainauksen yksityishenkilöiden välillä uudelle tasolle, sillä yksityishenkilöt myöntävät rahaa muille yksityisille lainanottajille – näin Fixura.fi ja yksityishenkilöt luovat yhdessä omat rahamarkkinansa. Fixura.fi on luotettava palvelu, joka on saavuttanut korkean Rating Alfa-luokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalainen yritys. Fixurassa autamme toinen toistamme rahan tarpeessa!

Luotettava vertaislainaa tarjoava palvelu

Fixura.fi mahdollistaa lainan saannin 1000 eurosta jopa 10 000 euroon asti. Määrität itse lainasi ehdot: korot, summat ja maksuajan. Koska yksityishenkilöt ovat itse vastuussa rahan myöntämisestä ja myös myöntämättä jättämisestä, on vaikea sanoa kuinka nopeasti saat päätöksen lainan saamisesta. Jos lainanantaja kiinnostuu sinusta ja hakemuksestasi, voit saada päätöksen heti. Jos kiinnostuneita ei ole, lainaa voi joutua odottamaan pidemmän aikaa. Fixura.fi tarkoituksena on nostaa rahansaanti yksityishenkilöiden välillä vieläkin korkeammalle tasolle, jotta lainanottaja ja sijoittaja pysyisivät molemmat anonyymeinä koko lainanoton ajan.

Usein muita edullisempi vaihtoehto

Fixura vertaislainaa voi hakea jokainen 21-68 -vuotias vakituisesti Suomessa asuva henkilö. Lainaajan tiedot tarkistetaan, joten luottokelpoisuus on vaatimus. Sinulla tulee olla myös säännölliset tulot ja verkkopankkitunnukset jossain seuraavista pankeista: Osuuspankissa, Handelsbankenissa, Nordeassa, Sampo-pankissa tai Säästöpankissa/Aktiassa. Palveluun tarvitset myös puhelinnumeron, joka ei ole salainen. Fixuran kautta haet vertaislainaa helposti. Täytä omaehtoinen lainahakemuksesi nettisivujen kautta ja valitse haluamasi lainamäärä, takaisinmaksuaika ja korkoprosentti, jonka olet valmis maksamaan takaisin rahat sinulle antaneelle sijoittajalle. Osoitteesta Fixura.fi löydät selkeän laskurin, joka auttaa sinua laskemaan lainasta lopullisesti koituvat kulut. Valitse lainan määrä, kuukaudet ja korko – Fixura laskee kuukausierän, lopulliset korot ja lyhennyserien suuruuden puolestasi.

Valitse itse lainankorko

Valittuasi lainatiedot laskurista, kerro rekisteröitymisen yhteydessä lisää itsestäsi, elämästäsi ja lainan ottamisen syystä. Syy lainan ottamiselle voi olla mikä tahansa, esimerkiksi auton osto, kulutustarve, remontti, veneen osto, matkan maksaminen tai muiden luottojen maksu. Rekisteröidyttyäsi sinun tulee vahvistaa jättämäsi ilmoitus tekstiviestillä Fixura.fi sivun ohjeiden mukaisesti. Kun olet rekisteröitynyt ja vahvistanut ilmoituksesi, tietosi tarkistetaan suomalaisten luottotietoyhtiöiden kautta. Et voi saada Fixura.fi vertaislainaa jos rekisterissäsi on aikaisempia luotto- tai muita maksuhäiriöitä. Jos sinut hyväksytään lainanottajaksi palveluun, Fixura.fi luokittelee sinut ja maksukykysi 1-5 tähdellä, riippuen luottotietoyhtiön sinusta antamasta arviosta. Luokittelun jälkeen ilmoituksesi näkyy osoitteessa Fixura.fi kahden kuukauden ajan tai kunnes olet nostanut lainaa.

Fixura pähkinänkuoressa

 • Edullista vertaislainaa
 • Jopa 10 000 euron luottoja
 • Nopea lainapäätös
 • Suosittu palvelu
 • Ilman vakuuksia

Saat lainapäätöksen nopeasti

Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä koko lainan myöntämisestä heti tai 14 päivän kuluttua siitä, kun lainahakemukseesi on tehty ensimmäinen sijoitus. Jos päätät olla nostamatta koko lainaa 14 päivän kuluessa, voit vahvistaa tai hylätä kokonaan sinulle myönnetyn summan. Jos lainaajakaan ei vahvista eikä hylkää lainaa viikon kuluessa, rahat palautuvat automaattisesti sijoittajien tileille. Maksat Fixuran kautta saadun lainan laskulla, joka lähetetään sinulle sähköpostitse. Jos tarvitset rahaa pikaisesti, mutta et halua tai voi saada sitä pankista, klikkaa itsesi osoitteeseen Fixura.fi. Hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti aikaa, kun pankista lainan saaminen voi vaatia useampiakin käyntikertoja. Lisäksi pankkilainoille on usein vaikeaa saada takaajia ja vakuuksia. Kun lainaat rahaa Fixuran kautta, et tarvitse muita vakuuksia kuin säännölliset tulot tai eläkkeen. Fixura -palvelun kautta säästät rahaa yhdistämällä omia korkeakorkoisia lainojasi. Kun yhdistät lainasi saat halvemman lainan pienemmällä korolla ja lyhennät ainoastaan yhtä lainaa kerralla.

Kiinnostaako sioittaminen?

Sijoittajana löydät Fixura.fi –verkkosivulta pitkän listan mielenkiintoisia sijoituskohteita. Ilmoitukseen on merkitty hakijan sukupuoli, nimi, asuinpaikkakunta, lainattava summa, maksuaika sekä toivottu korkoprosentti. Hakemuksessa on myös kommentti lainan ottamisen syystä, tietoa hakijasta sekä luokittelu luottoyhtiön antaman arvion mukaan. Ilmoituksessa näkyy myös lyhennyserä ja tuotto, joka sinulla on mahdollista saada lainanantajana.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*