Rahoitu.fi

Lainaviidakossa seikkailua ja juuri sen itselle sopivimman lainan löytäminen on usein todella vaikeaa. Hakemuksia joutuu lähettämään monta ja lainoja on haastava vertailla. Rahoitu.fi on palvelu juuri tällaiseen tilanteeseen. Se ei myönnä lainoja vaan kilpailuttaa useiden lainanantajien lainat ja tuo sen yhteen paikkaan haettavaksi. Asiakas täyttää siis yhden hakemuksen ja Rahoitu.fi hoitaa kilpailuttamisen tunnettujen ja luotettavaksi tiedettyjen lainanvälittäjien lainatarjonnasta. Palvelu helpottaa luotonhakijan arkea ja on kaiken lisäksi asiakkaalle täysin ilmainen.

Lainaa haetaan kätevästi Rahoitu.fi:n nettisivuilla

Palvelun kautta haettavat luotot ovat minimissään 500 euron arvoisia ja maksimissaan 50 000 euron suuruisia pienlainoja, kulutusluottoja tai lainoja. Näiden summien välistä haettavan lainasumma voi määritellä tavallisesti euron tarkkuudella. Lainoihin ei tarvita vakuuksia turvaamaan takaisinmaksua, mutta joissain tapauksissa eduksi on hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Esim. henkilö jolla on maksuhäiriömerkintä tai henkilö, joka hakee suurta lainasummaa tarvitsevat usein rinnakkaishakijan saadakseen haluamansa lainan. Rinnakkaishakija voi olla esim. ystävä tai avo-tai aviopuoliso.

Maksa takaisin sinulle sopivalla maksuajalla

Rahoitu.fi:n lainoihin voi hakea takaisinmaksuaikaa vuodesta aina 15 vuoteen. Lainat maksetaan takaisin kuukausittaisella pankkisiirrolla, tai miten lainantarjoaja on asian lainaehdoissaan ilmoittanut. Valittu takaisinmaksuaika, tietenkin lainasumman ohella, vaikuttaa siihen paljonko kuukausittainen takaisinmaksuerä on ja paljonko lainasta koko laina-aikana kertyy kuluja. Tavanomaisesti pidempi laina-aika nostaa kokonaiskuluja, mutta pienentää kuukaudessa maksettavaa summaa. Lainan voi myös useimmiten maksaa takaisin suunniteltua nopeammin tai joissakin tapauksissa hakea lisää laina-aikaa. Tällaiset erityistapaukset tulee kuitenkin aina sopia suoraan luotonmyöntäjän kanssa. Rahoitu.fi ei vastaa muusta kuin lainan kilpailuttamisesta ja välittämisestä.

Yhdistä vanhat lainasi yhdeksi ja säästä

Rahoitu.fi:n kautta on mahdollista hakea vanhojen lainojen yhdistämistä yhdeksi uudeksi lainaksi. Tällöin asiakas maksaa vain yhtä lainaa ja yhtä korkoa. Vanhoista, useimmiten korkeakorkoisista kulutusluotoista luopuminen säästää asiakkaan rahaa ja selkeyttää taloudellista tilannetta. Lainojen yhdistäminen onnistuu valitsemalla lainahakemuksessa kohdan ”Oletko yhdistämässä lainoja?”.

  Kulutusluotto.com arvostelu 2024

Vastaanota luottopäätös nopeasti

Asiakkaan lähettämä luottohakemus arvioidaan kussakin pankissa yksilöllisesti. Lainan myöntämiseen vaikuttaa erityisesti asiakkaan taloudellinen tilanne ja elämäntilanne. Toisinaan lainaa ei voida myöntää. Kielteinen lainapäätös voi johtua esim. asiakkaan tekemästä virheestä lomaketta täytettäessä tai yksinkertaisesti siitä, ettei asiakkaan taloudelliset resurssit mahdollista lainan ottamista. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen asiakas siirtyy automaattisesti Oma Rahoitu.fi palveluun, josta hän pääsee seuraamaan henkilökohtaisesti omaa lainaprosessiaan. Tähän palveluun tulevat tarjoukset eri lainoista ja asiakas pystyy vertailemaan tarjouksia ja valitsemaan niistä sopivimman. Lainatarjoukset päivittyvät palveluun usein minuuttien sisällä.

Rahoitu.fi tietoa

  • Lainankilpailutus ilmaiseksi
  • Luotettava ja turvallinen palvelua
  • Lainaa 500 – 50 000 euroa
  • Takaisinmaksuaikaa 1-15 vuotta
  • Lainamahdollisuuksien parantaminen rinnakkaishakijan kanssa
  • Vanhojen lainojen yhdistäminen onnistuu

Usein kysytyt kysymykset Rahoitu.fi:stä

Kuinka haen lainaa? Sinun täytyy täyttää yksinkertainen lainahakemus Rahoitu.fi:n nettisivuilla. Hakemuksen täyttäminen ja palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido sinua vielä mihinkään. Lainamahdollisuuksiasi parantavat, mikäli täytät hakemuksen mahdollisimman tarkkaan ja rehellisesti. Minulla on maksuhäiriömerkintä, miten lainanhakuni onnistuu? Usein tämä estää koko lainaprosessin ja saat kieltävän lainapäätöksen. Joissakin tapauksissa lainan hakeminen yhdessä rinnakkaishakijan kanssa mahdollistaa lainanhakemisen. Rinnakkaishakijan kanssa haettaessa tulee kuitenkin huomioida, että molemmat hakijat ovat vastuussa koko lainasummasta ja joskus toisen henkilön maksukyvyn heiketessä toinen hakija on vastuussa koko lainasta. Kuinka pian rahat tulevat käyttööni? Luoton saapuminen asiakkaan tilille on täysin riippuvainen valitusta lainasta ja lainanantajasta. Pääsääntöisesti voidaan ajatella, että rahojen siirtyminen kestää muutamasta tunnista muutamaan päivään siitä, kun lainatarjous on hyväksytty. Miten palvelun luotettavuus ja turvallisuus on toteutettu? Palvelun kautta on mahdollista hakea ja kilpailuttaa ainoastaan turvallisiksi ja hyvämaineisiksi tiedettyjen pankkien lainoja. Kaikki Rahoitu.fi:n edustamat pankit ovat Suomen finanssivalvonnan hyväksymiä. Joten epäilyttäviin tai jopa huijauksiksi luokiteltuihin palveluihin ei tämän palvelun kautta missään nimessä törmää. Mikä on lainan korko ja mistä se muodostuu? Lainan korko tarkoittaa yksinkertaisimmin lainan kulua tai lainan palkkiota pankille. Asiakkaan lainalle määritelty korko muodostuu yksilöllisesti ja määräytyy asiakkaan lainanottokyvyn mukaan. Toki lainan korkoon vaikuttavat myös lainamäärä ja laina-aika. Todellinen vuosikorko kertoo kaikki lainasta kertyvät kulut. Mistä tietää olevansa lainakelpoinen? Lainanhakijan tulee olla yli 18-vuotias, säännölliset tulot omaava ja asiakkaalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Oma Rahoitu.fi, mikäs se on? Oma Rahoitu.fi on Rahoitu.fi:n tarjoama eräänlainen asiakastili. Asiakastilillä voi seurata omaa lainanhakuprosessia, katsoa saamiaan tarjouksia ja hyväksyä lainatarjouksia. Apua lainanhakuprosessiin voi myös saada Rahoitu.fi:n asiakaspalvelusta, jossa kokeneet asiakaspalvelijat auttavat vaikeimmissakin kysymyksissä. Myös puhelinpalvelu on käytössä asiakkaille.

Tämän yksinkertaisempaa ei taloudellisen tilanteen tasapainottaminen voi enää olla. Vain yhden selkeän hakemuksen täyttämisellä avautuvat useiden lainantarjoajien lainamahdollisuudet. Ilmainen lainojen kilpailuttaja Rahoitu.fi on jokaisen taloudellisesta tilanteestaan huolehtivat paras valinta. Tee hakemus jo tänään!

Uutisia sivustolta