Pikavippi.fi

Pikavippi on ratkaisusi silloin, kun haluat pientä lainaa nopeasti ja helposti. Pikavippi.fi tarjoaa markkinoiden kilpailukykyisimmät pikavipit nopeasti muutamalla klikkauksella. Suomalainen rahoitusyhtiö tarjoaa monipuolisia pikalainapalveluita kaikille täysi-ikäisille suomalaisille. Pikavippi.fi on lainannut rahaa elämän tarpeisiin jo yli 200 000 tyytyväiselle suomalaisille, jotka ovat laina-asioissaan luottaneet pikavippiin.

Pienlainaa helposti ja turvallisesti

Pikavippi.fi myöntää vähintään 18-vuotiaille asiakkailleen 100, 200 ja 300 euron pikavippejä. Lainojen kulut näet erittäin helposti, sillä 100 euron pikavippiä maksat takaisin 125 euroa, 200 euron pikavippiä 250 euroa ja 300 euron vippiä 375 euroa. Takaisinmaksuaika on Pikavippi.fi:ssä aina kuusi kuukautta (184 päivää).

Pikavippi.fi tarjoaa vipeilleen nopean ja luotettavan hakutavan. Voit hakea lainaa joko ilmaiseksi netissä tai nopeaakin nopeammin tekstiviestillä. Ennen ensimmäistä lainaasi ohjaudut tunnistautumispalveluun, jossa tunnistaudut sivulle verkkopankkitunnuksillasi. Tunnistautuessasi saat myös PIN-koodin, jonka avulla lainan hakeminen on tulevaisuudessa vieläkin vaivattomampaa.

Hae nettihakemuksella

Ensimmäisen tunnistautumisen jälkeen ohjaudut suoraan verkkohakemukseen. Hakiessasi lainaa verkossa seuraavan kerran, voit tunnistautua palveluun PIN-koodillasi ja puhelinnumerollasi. Jos olet jo rekisteröitynyt palveluun aikaisemmin, voit lähettää hakemuksen myös tekstiviestillä. Lähetä lyhyt viesti ohjeiden mukaan ja saat lainapäätöksen sekä toimintaohjeet hetken kuluttua paluuviestinä. Huomaa, että tekstiviestihakemusta käytettäessä Pikavippi.fi maksaa lainan aikaisemmin ilmoittamallesi pankkitilille. Mikäli haluat käyttää toista tiliä, sinun tulee päivittää tietosi ajantasalle OPR-Online-verkkopalvelussa.

Kätevä tapa rahoittaa arkea tai juhlaa

Pikavippi.fi:n tekstiviestit palveluun ovat lisämaksuttomia ja maksavat siis vain tavallisen tekstiviestin verran. Tyypillisesti hakiessasi lainaa tekstiviestillä, sinun tarvitsee lähettää palveluun kaksi tekstiviestiä / lainahakemus. Saatuasi lainapäätöksen sinun tulee vastata siihen ohjeiden mukaan, jolloin vahvistat myönnetyn lainan. Pikavippi.fi vastaanottaa vahvistusviestisi ja siirtää rahan tilillesi heti palvelun ollessa auki ma – su klo 7 – 23. Mikäli laina haetaan Osuuspankin, Sampo Pankin, Nordean, Säästöpankin, Paikallisosuuspankin, Handelsbankenin tai Tapiolan tilille, myönnetty laina on tililläsi käytännössä välittömästi. Jos käytät muuta kuin edellä mainittua pankkia, laina on tililläsi 1 – 2 pankkipäivän kuluttua.

Takaisinmaksu on huoletonta

Pikavippi.fi lähettää kotiisi laskun, josta löydät kaikki tarvittavat tiedot lainan ja sen kulujen takaisinmaksamiseen. Lasku on osoitettu Svea Rahoitus Oy:lle, eikä edes perheenjäseniesi tarvitse välttämättä tietää tilapäisestä rahantarpeestasi. Pikavippi.fi on tietoturvallinen palvelu, etkä koskaan voi menettää tietojasi ulkopuolisille. Pikavippi.fi käyttää palveluissaan samanlaista turvajärjestelmää kuin useat pankit. Tiedostot on myös suojattu lukittuihin tiloihin, joihin ei ulkopuolisilla ole pääsyä. Kun otat pikavipin alkuperäisestä palvelusta, voit olla varma että tietosi pysyvät aina tallessa!

Pikavippi.fi pähkinänkuoressa

 • Alkuperäinen pikavippipalvelu
 • Lainaa 100-300€
 • Kaikissa lainoissa takaisinmaksuaika 6 kk
 • Isommat lainat Ostosrahalta
 • yli 18 vuotiaille

Joustavat ehdot

Pikavippi.fi tarjoaa pikalainaa suomalaisten muuttuviin elämäntilanteisiin joustavalla ja aina riittävällä maksuajalla. Pikavippi.fi haluaa palvella asiakkaitaan yksilöllisesti ja ymmärtää, että rahoitustarpeet laina-aikoineen vaihtelevat yksilön mukaan. Siksi Pikavippi.fi haluaakin tarjota lainaa monipuolisesti jokaiselle työssäkäyvälle, työttömälle, opiskelijalle ja eläkeläiselle. Kaikki pikavipit mukautuvat helposti ja joustavat eri tilanteissa. Jos tarvitset apua laina-asioissa, voit soittaa Pikavippi.fi:n lisämaksuttomaan asiakaspalveluun. Asiakaspalveluun saat yhteyden aina sekä puhelimitse että sähköpostilla. Pikavippi.fi ei koskaan lähetä sinulle häiritsevää SMS-suoramarkkinointia, joten päätät itse milloin otat lainaa. Pikavippi.fi kertoo pikalainan kulut aina avoimesti ja yksiselitteisesti ennen lainan nostoa. Näin voit olla varma, että saat juuri omaan tarpeeseesi sopivaa pikalainaa turvallisesti ja helposti.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*