Pikavippi.fi

Pikavippi on ratkaisusi silloin, kun haluat pientä lainaa nopeasti ja helposti. Pikavippi.fi tarjoaa markkinoiden kilpailukykyisimmät pikavipit nopeasti muutamalla klikkauksella. Suomalainen rahoitusyhtiö tarjoaa monipuolisia pikalainapalveluita kaikille täysi-ikäisille suomalaisille. Pikavippi.fi on lainannut rahaa elämän tarpeisiin jo yli 200 000 tyytyväiselle suomalaisille, jotka ovat laina-asioissaan luottaneet pikavippiin.

Pienlainaa helposti ja turvallisesti

Pikavippi.fi myöntää vähintään 18-vuotiaille asiakkailleen 100, 200 ja 300 euron pikavippejä. Lainojen kulut näet erittäin helposti, sillä 100 euron pikavippiä maksat takaisin 125 euroa, 200 euron pikavippiä 250 euroa ja 300 euron vippiä 375 euroa. Takaisinmaksuaika on Pikavippi.fi:ssä aina kuusi kuukautta (184 päivää).

Pikavippi.fi tarjoaa vipeilleen nopean ja luotettavan hakutavan. Voit hakea lainaa joko ilmaiseksi netissä tai nopeaakin nopeammin tekstiviestillä. Ennen ensimmäistä lainaasi ohjaudut tunnistautumispalveluun, jossa tunnistaudut sivulle verkkopankkitunnuksillasi. Tunnistautuessasi saat myös PIN-koodin, jonka avulla lainan hakeminen on tulevaisuudessa vieläkin vaivattomampaa.

Hae nettihakemuksella

Ensimmäisen tunnistautumisen jälkeen ohjaudut suoraan verkkohakemukseen. Hakiessasi lainaa verkossa seuraavan kerran, voit tunnistautua palveluun PIN-koodillasi ja puhelinnumerollasi. Jos olet jo rekisteröitynyt palveluun aikaisemmin, voit lähettää hakemuksen myös tekstiviestillä. Lähetä lyhyt viesti ohjeiden mukaan ja saat lainapäätöksen sekä toimintaohjeet hetken kuluttua paluuviestinä. Huomaa, että tekstiviestihakemusta käytettäessä Pikavippi.fi maksaa lainan aikaisemmin ilmoittamallesi pankkitilille. Mikäli haluat käyttää toista tiliä, sinun tulee päivittää tietosi ajantasalle OPR-Online-verkkopalvelussa.

Kätevä tapa rahoittaa arkea tai juhlaa

Pikavippi.fi:n tekstiviestit palveluun ovat lisämaksuttomia ja maksavat siis vain tavallisen tekstiviestin verran. Tyypillisesti hakiessasi lainaa tekstiviestillä, sinun tarvitsee lähettää palveluun kaksi tekstiviestiä / lainahakemus. Saatuasi lainapäätöksen sinun tulee vastata siihen ohjeiden mukaan, jolloin vahvistat myönnetyn lainan. Pikavippi.fi vastaanottaa vahvistusviestisi ja siirtää rahan tilillesi heti palvelun ollessa auki ma – su klo 7 – 23. Mikäli laina haetaan Osuuspankin, Sampo Pankin, Nordean, Säästöpankin, Paikallisosuuspankin, Handelsbankenin tai Tapiolan tilille, myönnetty laina on tililläsi käytännössä välittömästi. Jos käytät muuta kuin edellä mainittua pankkia, laina on tililläsi 1 – 2 pankkipäivän kuluttua.

  Perusvippi.fi edullinen pikalaina

Takaisinmaksu on huoletonta

Pikavippi.fi lähettää kotiisi laskun, josta löydät kaikki tarvittavat tiedot lainan ja sen kulujen takaisinmaksamiseen. Lasku on osoitettu Svea Rahoitus Oy:lle, eikä edes perheenjäseniesi tarvitse välttämättä tietää tilapäisestä rahantarpeestasi. Pikavippi.fi on tietoturvallinen palvelu, etkä koskaan voi menettää tietojasi ulkopuolisille. Pikavippi.fi käyttää palveluissaan samanlaista turvajärjestelmää kuin useat pankit. Tiedostot on myös suojattu lukittuihin tiloihin, joihin ei ulkopuolisilla ole pääsyä. Kun otat pikavipin alkuperäisestä palvelusta, voit olla varma että tietosi pysyvät aina tallessa!

Pikavippi.fi pähkinänkuoressa

  • Alkuperäinen pikavippipalvelu
  • Lainaa 100-300€
  • Kaikissa lainoissa takaisinmaksuaika 6 kk
  • Isommat lainat Ostosrahalta
  • yli 18 vuotiaille

Joustavat ehdot

Pikavippi.fi tarjoaa pikalainaa suomalaisten muuttuviin elämäntilanteisiin joustavalla ja aina riittävällä maksuajalla. Pikavippi.fi haluaa palvella asiakkaitaan yksilöllisesti ja ymmärtää, että rahoitustarpeet laina-aikoineen vaihtelevat yksilön mukaan. Siksi Pikavippi.fi haluaakin tarjota lainaa monipuolisesti jokaiselle työssäkäyvälle, työttömälle, opiskelijalle ja eläkeläiselle. Kaikki pikavipit mukautuvat helposti ja joustavat eri tilanteissa. Jos tarvitset apua laina-asioissa, voit soittaa Pikavippi.fi:n lisämaksuttomaan asiakaspalveluun. Asiakaspalveluun saat yhteyden aina sekä puhelimitse että sähköpostilla. Pikavippi.fi ei koskaan lähetä sinulle häiritsevää SMS-suoramarkkinointia, joten päätät itse milloin otat lainaa. Pikavippi.fi kertoo pikalainan kulut aina avoimesti ja yksiselitteisesti ennen lainan nostoa. Näin voit olla varma, että saat juuri omaan tarpeeseesi sopivaa pikalainaa turvallisesti ja helposti.

Uutisia sivustolta