Lendo

Nopeasti lainaa Lendolta

Haluaisitko saada lainaa todella nopeasti käyttöösi mahdollisimman edullisilla kuluilla? Eikö sinulla ole aikaa etsiä halvinta lainaa? Haluatko että joku tekisi sen puolestasi ilmaiseksi? Eikö sinulla ole vakuuksia tai takaajia? Nyt voit saada vain yhdellä lainahakemuksella valmiiksi kilpailutetun lainan useiden eri pankkien ja luottolaitosten valikoimasta, täysin ilman vakuuksia!

Lendolta lainaa heti

Lendon avulla tämä onnistuu nopeasti ja vaivattomasti. Vain yhden hakemuksen täyttämällä välitetään sama hakemus useille eri pankeille jotka tekevät juuri sinun tarpeisiin sopivan lainatarjouksen. Myös vanhan lainan uudelleen kilpailutus on mahdollista. Tai jos sinulla useampia pieniä luottoja tai vippejä, onnistuu niiden yhdistäminen yhdeksi kokonaisuudeksi yhtä hyvin kuin uuden lainan ottaminenkin.

Lendo palveluna

Yksinkertaisesti ja lyhyesti sanottuna: Lendo etsii ja kilpailuttaa sinulle parhaan ja halvimman mahdollisen lainan usean pankin lainatarjonnasta vain yhdellä hakemuksella. Lainan hakeminen on täysin kulutonta, eikä pelkkä hakemuksen tekeminen sido sinua vielä minkään pankin asiakkaaksi. Voit huoletta tehdä hakemuksen ja odottaa minkälaisia tarjouksia saat. Vasta lopullisen luottosopimuksen allekirjoitus valitsemasi pankin kanssa synnyttää luottosopimuksen.

Lainan perustiedot:

  • Ikäraja 20 vuotta
  • Lainaa 500 – 50 000 euroa
  • Maksuaikaa 1- 15 vuotta
  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Useita lainatarjouksia usealta pankilta
  • Maksuton hakemus
  • Vaihda kallis laina halvempaan
  • Yhdistä useampi vippi yhdeksi lainaksi
  • Lainaa sopiva määrä kaikille

Lendon kautta voi siis hakea 500 – 50 000 euron kokoisia lainoja. Lainasumma on asiakkaan valittavissa 100 euron tarkkuudella. Et siis joudu koskaan ottamaan liian suurta lainaa, vaan saat käyttöösi juuri sinun tarpeesi mukaisen lainan.

Vaatimukset lainanottajalle

Perusvaatimukset ovat samat kaikilla Lendon yhteistyökumpaneilla. Ikävaatimus on 20 vuotta, säännöllisiä tuloja on oltava esimerkiksi palkan tai eläkkeen muodossa ja luottotiedot n oltava kunnossa. Lopullinen päätös siitä kenelle lainaa voidaan myöntää, on aina pankeilla. Pankkien luottoehdot voivat poiketa toisistaan ja Lendo välittää hakemukset niille pankeille, jotka sinulle lainaa voivat myöntää.

  Bigbank

Pyydä tarjous koska tahansa

Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on mahdollista tehdä juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii, vaikka keskellä yötä. Hakemuksia otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa joka päivä. Hakemuksen lähettämisen jälkeen alat saamaan hyviä tarjouksia josta valitset itse sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Vanhojen lainojen yhdistäminen

Jos sinulla on vanhoja vippejä, luottoja, limiittejä tai lainoja useampia, kannattaa pyytää tarjous niiden yhdistämiseksi yhdeksi lainaksi. Lainat yhdistämällä tulet säästämään kuukaudessa korkokuluissa jopa huumattaviakin summia, riippuen tietysti siitä minkälaisia ja kokoisia vippejä sinulla on avoimena. Laske vanhojen lainojen summat yhteen kuluineen ja korkoineen ja pyydä summaa vastaava tarjous Lendolta. Hyvin todennäköisesti saat edullisemman tarjouksen ja pääset vanhoista kalliista vipeistä eroon ja jatkossa hoidat vain yhtä edullista lainaa.

Nykyisen lainan kilpailutus

Pyydä maksuton lainatarjous sille summalle jolla on tarvetta. Jos käytössäsi on laina jostakin muusta palvelusta ja se on mielestäsi turhan kallis, voit pyytää uuden tarjouksen Lendolta ja vaihtaa kalliin lainan huomattavasti edullisempaan vaihtoehtoon. Tarjouksen pyytäminen ei velvoita mihinkään, jos saamasi tarjoukset eivät jostakin syystä miellytä tai ne eivät ole halvempia, voit hylätä saamasi tarjoukset. Koska hakemus on maksuton, kannattaa nykyinen laina ehdottomasti kilpailuttaa uudestaan. Säästö voi olla huomattava.

Reilusti maksuaikaa

Maksuaikaa on tarjolla runsaasti, sillä sen voi itse valita 1 – 15 vuoden ajalle oman taloudellisen tilanteen ja maksukyvyn mukaan. Hakemukseen kannattaa laittaa tarpeeksi pitkä maksuaika, jotta kulut pysyvät maltillisena. Pankit voivat kuitenkin ehdottaa sinulle tarjouksissaan paremmin sopivaa laina-aikaa. Pankeilla on pitkä ja asiantunteva kokemus hyvin monenlaisista tilanteista, joten he osaavat suositella sopivaa maksuaikataulua jokaiselle. Lainan voi halutessaan lyhentää myös etuajassa, mikäli laina-aikana on enemmän rahaa käytettävissä. Tarvittaessa koko loppusumman voi maksaa myös kerralla pois. Nopeammin maksettu laina tarkoittaa aina myös pienempiä kuluja lainasta. Tarvittaessa lainaan saa kokonaan lyhennysvapaita kuukausia. Useimmat pankit tarjoavat 1-2 lyhennysvapaata kuukautta vuoden aikana. Asia kannattaa varmistaa aina luottoehdoista ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Uutisia sivustolta