Euroloan

Euroloan.fi tarjoaa rahaa elämiseen – valitse tarpeesi mukaan joustava luottotili tai nopea pikavippi. Kun yllättävä meno tai hankinta tulee ajankohtaiseksi, tilillä tulisi olla rahaa pahan päivän varalle. Jos näin ei kuitenkaan ole, Euroloanilta saat rahaa jopa 10000 euroa helposti, nopeasti ja luotettavasti. Kun vuokrapäivä lähestyy, postilaatikosta kolahtaa yllättävä lasku, auton rengas puhkeaa tai haluat vaikkapa lähteä ulkomaille tai shoppailemaan, ota lainaa Euroloanilta – saat maksuaikaa jopa vuoden ajalle! Euroloan on vastuullinen lainanantaja, jonka palveluihin suurin osa asiakkaista on tutkitusti täysin tyytyväisiä.

Lainaa helposti jopa 10 000 euroa

Euroloan tarjoaa käyttöösi luottotilin, joka on helppokäyttöinen vaihtoehto pikavipille ja kulutusluotolle. Luottotilisi luottoraja voi olla 100 – 10000 euroa, ja tili on jatkuva, joten voit nostaa haluamiasi luottosummia, kunhan lainamääräsi ei missään vaiheessa ylitä luottorajaa. Sinun ei siis tarvitse hakea uutta pikavippiä aina kun huomaat tarvitsevasi lisää lainaa.

Luottotilin käyttö on yhtä helppoa kuin pikavipin hakeminen. Saat luottopäätöksen heti lähetettyäsi lainahakemuksen. Kun luottotili on käytössäsi, voit milloin tahansa nostaa rahaa pankkitilillesi. Ensimmäinen nosto tulee tehdä kello 7 – 23 välillä, mutta sen jälkeen voit tehdä nostoja mihin aikaan tahansa, myös yöllä. Voit käyttää luottotiliäsi verkossa my.euroloan-palvelun kautta tai tehdä nostoja tekstiviestillä.

Hakemuksen tekeminen onnistuu jokaiselta

Uutuutena Euroloan tarjoaa myös Euroloan Express -pikavippejä vaihtoehtona luottotilille. Voit saada pienemmän luoton tilillesi erittäin nopeasti, sillä laajemman luottokartoituksen teko ei ole tässä tapauksessa välttämätöntä. Jos otat Express-pikavipin, mutta haluat myöhemmin suuremman lainan, voit myöhemmin lisätä tietoja luottohakemukseesi ja hakea isomman lainan. Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa. Lainahakemuksen yhteydessä voit valita itsellesi sopivimman kokoisen lyhennyserän. Lainasummaan lisätään asiakaskohtainen korko, joka voi olla 7,0 – 28,9 prosenttia. Selvitä oman lainasi hinta lähettämällä lainahakemus – kulut kerrotaan lainatarjouksessa.

Selkeä maksusuunnitelma

Euroloan tarjoaa jokaiseen tarpeeseen sopivaa lainaa. Voit saada lainaa jos olet vähintään 20  –vuotias, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä luottotietorekistereissä. Euroloanilta saat lainaa vaikka puhelinliittymäsi olisikin prepaid tai salainen. Euroloanin asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa – jopa 96 prosenttia asiakkaista sanoo olevansa tyytyväinen palveluihin ja lainan saantiin liittyviin asioihin. Lisäksi Kauppalehti ja Balance Consulting valitsivat Euroloanin Suomen menestyvien yritysten joukkoon vuonna 2012 ja myönsivät Euroloanille lisäksi Menestäjäyritys 2012 –sertifikaatin.

Turvallinen valinta lainanottajalle

Kun valitset Euroloanin, voit olla varma siitä, että tietosi ovat turvassa. Euroloanin palvelut toimivat RapidSSL –suojatussa verkossa. Euroloanilla on virallinen lupa myöntää kuluttajaluottoja, sillä Etelä-Suomen Aluehallintovirasto on hyväksynyt Euroloanin luotonantajarekisteriinsä. Tämä tarkoittaa sitä, että yritys on luotettava, vastuullinen ja tuntee luottotoiminnan kuin omat taskunsa.

Uutisia sivustolta