Easycredit

Easycredit – astetta joustavampia kulutusluottoja

Easycredit.fi lataa asiakkailleen etunsa heti kättelyssä tiskiin. Palvelun eduiksi listataan mm. seuraavat: Päätöksen lainasta saa heti, luottoihin ei liity lainkaan piilotettuja kuluja, asiakaspalvelu on käytössä ilman erillistä maksua, laskut saa sähköpostiin ja tunnistautuminen on helppoa. Palvelun huikeat 150 000 asiakasta tuskin voi olla kovin väärässä, mutta tutustutaanpa palveluun kuitenkin vielä tarkemmin.

Easycredit on luotonmyöntäjien aatelia

Mitäpä Easycreditiltä sitten voi saada? Easycredit lainaa suomalaisille 100 – 5 000 euron kulutusluottoja, ilman vakuuksien tai takaajien vaatimista. Nostetulle luotolle muodostuu automaattisesti laina-aika 12 – 86 kuukauden väliltä, eli laina-aika voi olla jopa yli seitsemän vuotta suurilla lainasummilla. Tämä ei tietystikään toimi kuitenkaan rajoitteena lainan nopeammalle lyhentämiselle. Mikäli asiakas haluaa päästä lyhennyksistä nopeammin eroon, tämä voi halutessaan tehdä kuukausisummaa suurempia lyhennyksiä ja näin lyhentää laina-aikaa. Koko potin voi myös maksaa kerralla takasin vaikka heti lainan nostamisen jälkeen.

On ilahduttavaa huomata, ettei vakuudettomien kulutusluottojen tarvitse olla aina kallis ja ongelmiin johtava ratkaisu. Easycreditillä esimerkiksi 1 000 euron lainasumma hoituu takaisin 40 euron kuukausierillä. Tämän kokoluokan lainassa on automaattisesti 60 kuukauden maksuaika, mikä tarkoittaa viittä vuotta. Kuukausikorko lainassa on 2,98 % ja pääoman mukaan maksettava lainan avausmaksu 9,9 %. Näillä määreillä lainan todellinen vuosikorko on 49,90 %.

Reilun kymmenen vuoden taival kertoo palvelun laadusta

Easycredit on palvellut lainatarvitsijoita jo vuodesta 2006 lähtien. Tänä aikana se on tuonut ja tarjonnut maamme markkinoilla lainaa pitkällä maksuajalla ja pienillä kuukausierillä. Easycredit arvostaa ensisijaisesti asiakkaiden tyytyväisyyttä sekä asiakkaiden luottamuksen saavuttamista. Ensisijaisena keinona tähän on ilmaisen ja laadukkaan henkilökohtaisen asiakaspalvelun tuottaminen ja kehittäminen. Easycreditin rinnakkaispalveluna toimii Credigo. Molemmat taas toimivat ruotsalaisen, vakavaraisen Northmill AB:n rinnakkaistoiminiminä. Easycredit on pitänyt pintansa ja kehittänyt palveluaan erilaisista lakimuutoksista huolimatta. Tämä erityisesti kertoo siitä, että palvelu on ollut alusta asti luotettava ja lain mukaan toimiva luotontarjoaja. Erityisesti vuonna 2013 olleen lakimuutoksen ja pikavippien korkokaton asettamisen jälkeen usean epämääräiset lainatarjoajat ovat pudonneet markkinoilta ja monien muidenkin on täytynyt muuttaa toimintaansa radikaalisti.

  Rahoitu.fi

Hyvän lainapalvelun tunnistaa laadukkaasta asiakaspalvelusta

Easycredit ilmaisee arvostuksensa asiakkaita kohtaan erityisesti laadukkaan asiakaspalvelun voimalla. Sen tarjoama asiakaspalvelu vastaa maksutta kaikkiin kulutusluottoon ja sen maksamiseen liittyvissä asioissa. Yhteydenottaminen on mahdollista esimerkiksi soittamalla, kirjoittamalla kysymyksen chattiin tai sähköpostiyhteydellä.

Easycredit kulutusluoton myöntämisen ehdot ovat:

 • yli 20-vuotiaat soveltuvat hakijoiksi
 • Luottotiedot tulee olla kunnossa
 • Suomalainen pankkitili tulee olla käytössä
 • Vakituinen, Suomeen sijoittuva osoite
 • Luottoarvion tulos on positiivinen
 • Easycredit voi ehdottaa myös pienempää lainasummaa

Keräsimme tähän joitakin palvelusta tavallisimmin kysytyistä kysymyksistä.

Miten lainaa haetaan ja onko hakeminen maksutonta? Voit hakea lainaa täyttämällä hakemuksen Easycredit.fi verkkosivuilla. Lainahakemuksen lähettämisen yhteydessä tulee suorittaa tunnistautuminen käyttämällä mobiilivarmennetta taikka vaihtoehtoisesti verkkopankkitunnuksia. Lainan hakeminen on täysin ilmaista. On syytä kuitenkin tiedostaa, että mikäli saat hyväksytyn lainapäätöksen, olet velvollinen maksamaan luotolle määritellyn avausmaksun. Voiko pankkitunnuksilla tunnistautumista jotenkin kiertää? Jonkinlainen vahva tunnistautuminen tulee suorittaa joka tapauksessa. Mikäli et omista pankkitunnuksia, voit käyttää mobiilivarmennetta. Jos et omista kumpaakaan tunnistautumistapaa, sinun tulee hankkia ne. Muutoin et ole kelpuutettu hakemaan Easycreditin kulutusluottoa, koska henkilöllisyyttäsi ei voi varmuudella tunnistaa. Mistä ja miten minun on mahdollista nähdä jäljellä oleva velkasaldoni? Sinun on mahdollista tiedustella saldoa soittamalla tai muuta yhteydenottotapaa käyttämällä Easycreditin asiakaspalvelujoilta. Toki näet jäljellä olevan summan myös sinulle lähetetystä laskusta. Viimeisin lasku on myös nähtävissä Omilla sivuillasi. Yhteystietoni muuttuivat, mistä näen, ovatko tietoni päivittyneet järjestelmään? Sinun on mahdollista tarkastella henkilökohtaisia tietojasi kirjautumalla Easycredit.fi sinulle tarjoamaan Omat sivut – osioon. Se on myös kohde, missä näkyvillesi tulee viimeisin sinulle lähetetty lasku. Tietojesi muuttamista varten taas sinun on oltava yhteydessä asiakaspalveluun. Huomaa, etteivät tiedot päivity automaattisesti. Esimerkiksi osoitteenmuutoksen teet helposti lähettämällä uuden osoitteesi sähköpostilla Easycreditille. Millainen on todellinen vuosikorko Easycreditin lainoille? Easycredit kulutusluoton todellinen vuosikorko vaihtelee välillä 46,69 – 49.77%. Koron vaihtelu johtuu lainasummien ja laina-ajan vaihtelusta, sekä perittävän avausmaksun vaihtelusta. Todellinen vuosikorko siis sisältää pelkän koron lisäksi kaiken, mitä lainasta maksat (siis myös kulut). Kun vertailet lainoja, tee vertailu käyttäen todellista vuosikorkoa.

  Ostosraha

Lainan hakuprosessi on selkeä

Easycredit myöntää kulutusluottoa vastuullisuusperiaatteita noudattaen. Vaikka lainahakemus on helppo täyttää, se ei tarkoita, että luottoa irtoaisi välttämättä helposti. Jokaiselle asiakkaalle tehdään lain vaatima arvio asiakkaan lainanmaksumahdollisuuksista. Mikäli et näyttäydy tarpeeksi luotettavalle maksamaan lainaa takaisin, et tule lainaakaan saamaan. Väärin tai vähäisin perustein myönnetty laina on aina molempien osapuolien taakka. Sinä joudut tulevaisuutesi kannalta haastavaan perintäkierteeseen ja Easycredit ei saa lainaamaansa rahaa takaisin. Lainahakemus täytetään siis verkossa niin, että siihen ilmoitetaan todenmukaiset tiedot henkilöstä itsestään, sekä tienatuista tuloista ja kuukausittaisista menoeristä. Kun koko lomake on täytetty kokonaisuudessaan, se lähetetään painamalla “hae nyt” -painiketta. Tällöin ajankohtaiseksi tulee verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella tunnistautuminen. Kun nämä hommat on hoidettu, voit jäädä odottelemaan luottopäätöstä. Jos Easycreditin lainapäätös on positiivinen, saat lainan tilillesi varttitunnin kuluessa. Jos hait lainaasi palvelun aukioloaikojen ulkopuolella, maksu tapahtuu Easycredit.fi:n taas auetessa. Aukioloajat ovat arkipäivinä 9 – 20 ja lauantaisin 10 – 18. Varsinaisen hakemuksen jättäminen ei kuitenkaan vaadi aukioloaikojen kyttäämistä, vaan sen voi täyttää ja lähettää milloin vain. Easycreditillä myönteinen päätös johtaa aina lainan maksuun automaattisesti. Kielteinen päätös ei taas johda mihinkään, ainakaan kyseisen lainan maksuun tilillesi.

Perustiedot Easycreditin kulutusluotosta

 • Lainaa 100 – 5 000 euroa
 • Kulutusluotto, eli kertalaina
 • Takaisinmaksuaikaa lainasummasta riippuen 12 – 86 kuukautta
 • Maksetaan pienissä kuukausierissä
 • Eräpäivä joka kuun 28. päivä
 • Credigon rinnakkaislainapalvelu
 • Todellinen vuosikorko välillä 46,69 – 49.77%
 • Lainaa yli 20 – vuotiaille henkilöille
 • Tarkka riskienhallinta kartoitus ennen lainan myöntämistä jokaiselle hakijalle
 • Tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
 • Myös prepaid liittymän omistajat voivat hakea lainaa

Oletamme, että kertomamme asiat vakuuttivat sinut Easycredit.fi kulutusluoton hienoudesta. Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan koko lainaprosessin tarkka harkitseminen, sekä tarvitsemasi lainasumman arviointi. Oli summa sitten pieni tai suuri, voit käyttää sen tasan siihen mihin sen tarvitset. Takaisinmaksu ei tule todennäköisesti tuottamaan kovin suuria ongelmia Easycreditin pienien kuukausierien vuoksi. Sen ei kuitenkaan ole tarkoitus kannustaa vastuuttomaan lainaamiseen.

  Fixura

Uutisia sivustolta