Credigo

Credigo on ruotsalainen, rahoitusratkaisuja tarjoava yhtiö, joka on myöntänyt Pohjoismaissa pikavipin jo yli 100 000 asiakkaalle. Suomessa Credigo on toiminut vuodesta 2006 ja on näin yksi alan johtavista toimijoista. Credigo toimii Suomen Aluehallintaviraston (AVI) alaisena, mikä tarkoittaa, että heille on myönnetty lupa antaa kulutusluottoa Suomessa. Myös asiakkaiden tietoja käsitellään Suomen lain mukaisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Credigon korot ovat markkinoiden alhaisempia

Pikavippiä on mahdollista hakea 2500€ saakka, mutta vähintään 100€ verran. Riippuen lainan määrästä on maksuaika jotain 6-60 kuukauden väliltä. Todellinen vuosikorko lainalle on välillä 46,97-49,65%. Asiakas maksaa vain tämän koron, ei palvelumaksuja tai erillisiä nosto- tai avauskuluja. Credigon ideologiaan kuuluu, että maksut ovat aina läpinäkyviä ja selkeitä, eikä asiakkaan maksettavaksi tule yllättäen minkäänlaisia piilokuluja.

Nämä ovar Credigon lainan saannin ehdot

Credigon pikavippi voidaan myöntää henkilölle, joka on yli 20 vuotias ja luottokelpoinen. Jos Credigo siis huomaa maksuhäiriömerkintöjä tarkastaessaan hakijan luottotietoja, ei luottoa myönnetä. Hakijalla tulee olla myös tarpeeksi tuloja, että hänen on realistisesti mahdollista maksaa laina takaisin.

Hakemus on helppo ja vaivaton tehdä netissä

Lainahakemus tehdään netissä ja se vaatii tunnistautumista joko suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilitunnisteella. Salainen puhelinnumero tai prepaidliittymä ei ole este lainan hakemiselle. Lainahakemus on aina ilmainen riippumatta siitä hylätäänkö vai hyväksytäänkö hakemus. Lainahakemuksen yhteydessä lasketaan myös kuukausittainen takaisinmaksusumma, joka pysyy samana koko maksukauden ajan.

Credigo siirtää rahat välittömästi tilille

Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen pikavipit maksetaan 15 minuutissa asiakaspalvelun aukioloaikoina, eli maanantaista perjantaihin klo 09.00-17.30. Rahat voi pankista riippuen saada siis lähes välittömästi. Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin sähköpostitse sekä puhelimitse ilmaiseksi. Palvelu on pyritty rakentamaan niin, että luotot ovat aina selkeitä ja läpinäkyviä, minkä lisäksi hakuprosessi on helppo ja asiakasystävällinen.

  Pikavippi ilman tuloja

Uutisia sivustolta