Ekstraluotto

Jos olet täyttänyt 21 vuotta, sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja olet Suomen kansalainen, voit hakea Ekstraluotolta 2100€ tililuottoa. Tämä tarkoittaa, että voit hakea lainaa 2100 euroon asti tarpeidesi mukaan myös useissa eri erissä. Noston minimisumma on 10 euroa.

Helppo ja nopea hakemus netissä

Palveluun rekisteröidytään ja hakemus jätetään netissä, mutta jatkossa nostot voi tehdä tekstiviestitse. Hakemukset käsitellään automaattisesti niin, että käyttäjä joutuu odottamaan lainapäätöstä vain muutaman minuutin.

Yleensä hakemukseen ei tarvitse liittää mitään liitteitä, mutta joskus epäselvissä tilanteissa voi Ekstraluotto pyytää palkkatodistusta tai jotain muuta asiakirjaa, jolla voit todistaa maksukykysi. Maksukyvyn tarkastun on erittäin tärkeä asia ettei asikas voi nostaa sellaista lainaa, mitä tämän ei ole mahdollista maksaa takaisin. Tällöin asiakkaan taloudellinen tilanne heikkenee entisestään, luoton jäädessä tälle rasitteeksi.

Pienet kuukausilyhennykset

Ekstraluoton hinnoitteluperiaate on reilu ja yksinkertainen. Lainat eivät sisällä harmittavia piilokuja, vaan asiakas saa tietoonsa lainan hinnoittelun ja kuukausierät jo lainaa nostaessaan. Vuodesta 2006 toiminut Ekstraluotto tarjoaa alan pienimpiä kuukausittaisia lyhennyssummia, eli vain 10%, tai vähintään 50€/pienempi lainattu summa kokonaisuudessaan. Kiinteät vuosi- ja kuukausikorot on korvattu 19% nostoprovisiolla. Laina on korotonta aina ensimmäiseen eräpäivään, kun lyhennyksistä huolehditaan sopimuksen mukaisesti ensimmäisellä laskulla. Mikäli asiakas haluaa hyödyntää osamaksu-ominaisuutta, tulee tällöin maksettavaksi myös 8,9% kuukausittainen korko.

Ekstraluotto FAQ

 • 2100€ tililuotto
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Tililuotto heti käyttöösi
 • Rahat heti tilille
 • Minimilyhennys vain 10%
 • Keskimäärin kuukausi korotonta maksuaikaa

Ekstraluotto maksaa rahat tilille heti

Rahat voi saada käyttöönsä jo muutamien minuuttien sisällä siitä, kun on lähettänyt nostotekstiviestin. Toki nostot onnistuvat myös Ekstraluotto verkkopalvelussakin suoraan. Ekstraluotto pystyy tekemään siirrot välittömästi ja reaaliajassa lähes jokaisen suomalaisen pankin kanssa, kun teet noston palvelun aukioloaikoina, eli ma-pe 8.30-22 ja la-su 11-19. Myös asiantunteva ja hyvin palveleva asiakaspalvelu palvelee puhelimitse ja sähköpostilla aina näinä aikoina.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*