Ekstraluotto

Jos olet täyttänyt 21 vuotta, sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja olet Suomen kansalainen, voit hakea Ekstraluotolta 2100€ tililuottoa. Tämä tarkoittaa, että voit hakea lainaa 2100 euroon asti tarpeidesi mukaan myös useissa eri erissä. Noston minimisumma on 10 euroa.

Helppo ja nopea hakemus netissä

Palveluun rekisteröidytään ja hakemus jätetään netissä, mutta jatkossa nostot voi tehdä tekstiviestitse. Hakemukset käsitellään automaattisesti niin, että käyttäjä joutuu odottamaan lainapäätöstä vain muutaman minuutin.

Yleensä hakemukseen ei tarvitse liittää mitään liitteitä, mutta joskus epäselvissä tilanteissa voi Ekstraluotto pyytää palkkatodistusta tai jotain muuta asiakirjaa, jolla voit todistaa maksukykysi. Maksukyvyn tarkastun on erittäin tärkeä asia ettei asikas voi nostaa sellaista lainaa, mitä tämän ei ole mahdollista maksaa takaisin. Tällöin asiakkaan taloudellinen tilanne heikkenee entisestään, luoton jäädessä tälle rasitteeksi.

Pienet kuukausilyhennykset

Ekstraluoton hinnoitteluperiaate on reilu ja yksinkertainen. Lainat eivät sisällä harmittavia piilokuja, vaan asiakas saa tietoonsa lainan hinnoittelun ja kuukausierät jo lainaa nostaessaan. Vuodesta 2006 toiminut Ekstraluotto tarjoaa alan pienimpiä kuukausittaisia lyhennyssummia, eli vain 10%, tai vähintään 50€/pienempi lainattu summa kokonaisuudessaan. Kiinteät vuosi- ja kuukausikorot on korvattu 19% nostoprovisiolla. Laina on korotonta aina ensimmäiseen eräpäivään, kun lyhennyksistä huolehditaan sopimuksen mukaisesti ensimmäisellä laskulla. Mikäli asiakas haluaa hyödyntää osamaksu-ominaisuutta, tulee tällöin maksettavaksi myös 8,9% kuukausittainen korko.

Ekstraluotto FAQ

  • 2100€ tililuotto
  • Ikäraja 21 vuotta
  • Tililuotto heti käyttöösi
  • Rahat heti tilille
  • Minimilyhennys vain 10%
  • Keskimäärin kuukausi korotonta maksuaikaa

Ekstraluotto maksaa rahat tilille heti

Rahat voi saada käyttöönsä jo muutamien minuuttien sisällä siitä, kun on lähettänyt nostotekstiviestin. Toki nostot onnistuvat myös Ekstraluotto verkkopalvelussakin suoraan. Ekstraluotto pystyy tekemään siirrot välittömästi ja reaaliajassa lähes jokaisen suomalaisen pankin kanssa, kun teet noston palvelun aukioloaikoina, eli ma-pe 8.30-22 ja la-su 11-19. Myös asiantunteva ja hyvin palveleva asiakaspalvelu palvelee puhelimitse ja sähköpostilla aina näinä aikoina.

  Luottopalvelu

Uutisia sivustolta