Komplett Bank

Vuoden 2017 alussa Suomeen rantautunut Komplett Bank on uuden sukupolven online-pankki. Pankki on perustettu Norjassa vuonna 2014 ja se on osa Komplett Group konsernia. Komplett Bank pyrkii tarjoamaan edullista kulutusluottoa, markkinoiden joustavimmin ehdoin. Palvelu toimii reaaliajassa verkossa, mutta kuitenkaan turvallisuutta unohtamatta. Komplett Bank on todella hyvä vaihtoehto, jota kannattaa harkita pieneen tai suureen rahantarpeeseen.

Jopa 50 000 euron laina verkkohakemuksella

Millaisia lainasummia Komplett Bankin lainapalvelusta sitten on mahdollista hakea? Pankilta löytyy laaja hintahaitari, joka sopii kaikille. Lainasummat ovat 1 000 – 50 000 euroa ja lainatuote on nimeltään Joustoluotto. Joustoluotto on laina, josta tehdään nostoja samalla periaatteella, kuin perinteisellä luottokortilla. Nostoja voi tehdä oman rahantarpeen mukaan, koko lainasummaa ei ole pakko ottaa käyttöön. Lainan käyttötarkoitusta ei ole palvelun kautta rajattu, vaan lainarahalla voi hankkia esim. auton tai lomamatkan. Näiden hankintojen jälkeen voi myöhemmin vielä nostaa lisää esim. uusien renkaiden hankintaan tai auton huoltoon. Lomamatkallakin voi tarvita rahaa ostoksiin, joten Komplett Bankin Joustoluotto tulee apuun tässäkin tilanteessa.

Markkinoiden joustavin takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu tapahtuu vain siitä summasta, mikä on nostettu käyttöön. Vaikka haettu luottorajasi olisi 10 000 euroa, mutta olet nostanut siitä vain 1 000 euroa, maksat takaisin korot ja kulut tuosta nostamastasi summasta. Tässä ei ollut vielä koko totuus Komplett Bankin joustoluotosta. Nimittäin Joustoluotossa ei ole kiinteää laina-aikaa tai joka kuukausittaista lyhennyspakko. Halutessaan asiakas voi maksaa lainasta vain kertyneet korot ja kulut kerran kuukaudessa. Jos lainaa haluaa lyhentää, asiakkaan tulee maksaa enemmän kuin mitä vähimmäissumma (korot ja kulut) on. Varsinaisen lyhennyssummankin asiakas voi päättää itse. Komplett Bankin luotto on jälleen käytössäsi maksettuasi sen takaisin, ilman uusien hakemusten täyttöä.

Komplett Bank Tietoutta

 • Lainaa 50 000 euroon asti
 • Ei kuukausittaista lyhennyspakkoa
 • Vähintään 23-vuotta täyttäneille
 • Ilman vakuuksia tai takaajia
 • Mahdollisuus yhdistää vanhat lainat

Täytä hakemus silloin kun sinulle parhaiten sopii

Lainahakemuksen voi jättää arvioitavaksi mihin kellonaikaan tahansa. Komplett Bank:issa asiointi ei ole sidottu virka-aikoihin tai fyysisesti konttoriin. Hakemus on maksuton, eikä se sido asiakasta vielä mihinkään. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja se vie vain n. 5-10 minuuttia. Lainan korko on sidonnainen asiakkaasta tehtyyn luotettavuusarvioon. Komplett Bankin joustoluoton nimelliskorko on sidottu 3 kk euriboriin ja se on 4,90% – 19,9%. Joustoluoton kuukausittaista vähimmäissummaa, voi arvioida pankin verkkosivuilta löytyvällä lainalaskurilla, jo ennen lainahakemuksen jättämistä. Helppoa, eikö totta?

Usein kysyttyjä kysymyksiä Komplett Bankista

Arveluttaako? Heräiskö jotain kysyttävää? Pyrimme kokoamaan alle yleisimpiä Komplett Bankia koskevia kysymyksiä. Kuka voi hakea lainaa Komplett Bankista? Lainaa voi hakea kuka vaan yli 23-vuotias, raha-asiansa moitteetta hoitanut, Suomessa viimeiset kolme vuotta vakituisesti asunut henkilö. Hakijalla täytyy myös säännölliset kuukausittaiset palkka- tai eläketulot. On hyvä myös huomata, että lainan ehdot ovat samanlaiset aina 64 vuoden ikään asti, jota vanhemmat hakijat joutuvat sitoutumaan maksimissaan kymmenen vuoden takaisinmaksuohjelmaan. Minkälaisia dokumentteja tarvitaan lainahakemuksen liitteeksi? Jos hakemus on alle 2500 euroa, lainan liitteeksi riittää kopio viimeisimmästä palkkakuitista. Jos asiakas taas hakee yli 2500 euron lainaa, liitteenä tulee toimittaa palkkakuitin lisäksi kopio veroilmoituksesta ja sen erittelyosasta. Liitteet toimitetaan pankkiin sähköisesti. Miten yhdistän vanhat lainani? Laske vanhat lainasi yhteen, huomioi myös luottokorttivelat ja osamaksut. Täytä lainahakemus tavanomaisesti Komplett Bankin verkkosivuilla, lisää hakemukseen nykyisten lainojesi yhteissumma. Jää odottamaan lainatarjousta, josta näet sinulle tarjotun koron, kulut ja kuukausilyhennyksen. Mikäli tarjous kuulostaa sinusta sopivalta, hyväksy se. Kannattaako Lainaturvavakuutusta hakea? Lainaturvavakuutus on maksullinen ja vapaaehtoinen. Jos haluat turvata lainan hoitamisen myös yllättävien elämäntilanteiden sattuessa kohdalle, kuten työttömyyden tai sairastumisen, lainaturvavakuutuksen ottaminen on kannattavaa. Sen hakeminen on varsin helppoa varsinaisen lainahakemuksen yhteydessä. Miksi valita juuri Komplett Bank? Komplett Bank tarjoaa lainaa joustavin ehdoin, helposti ja maltillisella korolla. Rajattoman määrän lyhennysvapaita tarjoava lainapalvelu on poikkeus Suomen lainamarkkinoilla, joten tämä lainapalvelu on tutustumisen arvoinen. Etuna on myös se, että lainaa voi nostaa niin usein kuin haluaa ja lainasumma on taas käytössä takaisinmaksun jälkeen, aina myönnettyyn luottorajaan asti.

Komplett Bankin lainojen korot ja kulut

 • Nimelliskorko 4.9% – 19,9% (3kk Euribor)
 • Avausmaksu 45€-195€ (Riippuu luoton määrästä)
 • Tilinhoitomaksu 5 € / kuukaudessa
 • Esimerkki: 10 000 € 5 vuoden maksuajalla ja 12,6% korolla – todellinen vuosikorko 14,9%

Vaikka Komplett Bank on uusi toimija Suomalaisella pankkialalla, se on saanut jo positiivista palautetta käyttäjiltään. Norjassa se on ollut jo vuosia suosituimmista lainantarjoajista. Tässä vaiheessa kannattaa jo unohtaa vanhat ja kalliit pikavipit ja hakea lainaa paremmilla ehdoilla ja nopeasti Komplett Bankista. Tee lainahakemus vaikka heti ja jää odottelemaan tarjousta! Voit olla hyvinkin pian jo varaamassa unelmiesi matkaa tai valitsemassa uusia sisustusideoita asuntoosi, tällä lainalla sinulla todella on niihin varaa.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*