Cashbuddy

Kun haet vakuudetonta pikalainaa, joka on maksussa heti tilille tai viimeistää seuraavana arkipäivänä ja hänellä ovat luottotiedot kunnossa, CashBuddyn laina voi olla valinta. CashBuddy myöntää lainaa jopa 3000€ ja luoton takaisinmaksuaika voi olla jopa maksimissaan viisi vuotta. Cash Buddy myöntää luottoa asiakkaille, jotka ovat yli 22 -vuotiaita ja heillä on minimissään 1200€ kuukausittaiset palkkatulot tai muita tuloja.

Casbuddyn korot ja kulut ovat selkeät

Asiakas maksaa korkoa lainaamastaan summasta 15-25% ja järjestelypalkkion. Lisäksi CashBuddy veloittaa palvelumaksuja mm. eräpäivän siirtämisestä, maksuvapaasta kuukaudesta sekä kuukausittaiset tilinhoitomaksut. Cash Buddyn nettisivustolta löytyy täydellinen hinnasto kaikista kuluista ja maksuista, joita luotonhakuprosessiin ja takaisinmaksuun saattaa liittyä.

Miten Cashbuddy lainaa haetaan?

Lainaa haetaan nettisivustolta löytyvällä sähköisellä kaavakkeella, jossa kysytään henkilötietojen lisäksi esimerkiksi asiakkaan tulotiedot ja tietoja muista takaisin maksettavista lainoista. Lainahakemuksen liitteeksi tarvitaan kopio tulotodistuksista ja hakemus allekirjoitetaan nettipankkitunuksilla. Sähköpostilla ja postitse asiakas saa sen jälkeen lainantakaisinmaksuohjelman. Siitä ilmenevät kuukausittaiset takaisinmaksuerät sekä päivämäärät ja muut lainan liittyvät tiedot.

Cashbuddy lainafakta:

  • Lainaa 1000 – 3000 euroa
  • Ikäraja 23 vuotta
  • Maksuaikaa 1-5 vuotta
  • Täysin vakuudeton laina
  • Laina tilille jopa samana päivänä
  • Helppo ja nopea nettihakemus
  • Luottopäätös samantien

Cashbuddy lainan takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu tapahtuu siis kuukausittain etukäteen sovituissa erissä. Eräpäiviä ja maksusopimusta on mahdollista muuttaa OmaBuddy -palvelussa, johon asiakas saa tunnukset ja salasanat CashBuddyn asiakaspalvelusta. Lainan maksusopimusta on mahdollista muuttaa etukäteen ennen eräpäivää, mutta eräpäivän jälkeen maksamattomat laskut siirtyvät suoraan perintätoimiston perittäviksi. Asiakasta palvelevat OmaBuddy sekä asiakaspalvelu. Asiakaspalveluun lähtökohtaisesti kannattaa ottaa yhteyttä sähköpostilla. Mahdollista on myös ottaa yhteyttä hätätapauksessa puhelimella arkipäivisin.

  Rahoituslaitos

Uutisia sivustolta