Cashbuddy

Kun haet vakuudetonta pikalainaa, joka on maksussa heti tilille tai viimeistää seuraavana arkipäivänä ja hänellä ovat luottotiedot kunnossa, CashBuddyn laina voi olla valinta. CashBuddy myöntää lainaa jopa 3000€ ja luoton takaisinmaksuaika voi olla jopa maksimissaan viisi vuotta. Cash Buddy myöntää luottoa asiakkaille, jotka ovat yli 22 -vuotiaita ja heillä on minimissään 1200€ kuukausittaiset palkkatulot tai muita tuloja.

Casbuddyn korot ja kulut ovat selkeät

Asiakas maksaa korkoa lainaamastaan summasta 15-25% ja järjestelypalkkion. Lisäksi CashBuddy veloittaa palvelumaksuja mm. eräpäivän siirtämisestä, maksuvapaasta kuukaudesta sekä kuukausittaiset tilinhoitomaksut. Cash Buddyn nettisivustolta löytyy täydellinen hinnasto kaikista kuluista ja maksuista, joita luotonhakuprosessiin ja takaisinmaksuun saattaa liittyä.

Miten Cashbuddy lainaa haetaan?

Lainaa haetaan nettisivustolta löytyvällä sähköisellä kaavakkeella, jossa kysytään henkilötietojen lisäksi esimerkiksi asiakkaan tulotiedot ja tietoja muista takaisin maksettavista lainoista. Lainahakemuksen liitteeksi tarvitaan kopio tulotodistuksista ja hakemus allekirjoitetaan nettipankkitunuksilla. Sähköpostilla ja postitse asiakas saa sen jälkeen lainantakaisinmaksuohjelman. Siitä ilmenevät kuukausittaiset takaisinmaksuerät sekä päivämäärät ja muut lainan liittyvät tiedot.

Cashbuddy lainafakta:

 • Lainaa 1000 – 3000 euroa
 • Ikäraja 23 vuotta
 • Maksuaikaa 1-5 vuotta
 • Täysin vakuudeton laina
 • Laina tilille jopa samana päivänä
 • Helppo ja nopea nettihakemus
 • Luottopäätös samantien

Cashbuddy lainan takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu tapahtuu siis kuukausittain etukäteen sovituissa erissä. Eräpäiviä ja maksusopimusta on mahdollista muuttaa OmaBuddy -palvelussa, johon asiakas saa tunnukset ja salasanat CashBuddyn asiakaspalvelusta. Lainan maksusopimusta on mahdollista muuttaa etukäteen ennen eräpäivää, mutta eräpäivän jälkeen maksamattomat laskut siirtyvät suoraan perintätoimiston perittäviksi. Asiakasta palvelevat OmaBuddy sekä asiakaspalvelu. Asiakaspalveluun lähtökohtaisesti kannattaa ottaa yhteyttä sähköpostilla. Mahdollista on myös ottaa yhteyttä hätätapauksessa puhelimella arkipäivisin.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..