Suomilimiitti

Suomilimiitti-lainapalvelun tarjoaa J.W.-Yhtiöt Oy. Yritys on tunnettu esimerkiksi Ekstraluotto- ja Reissuluotto-pikavippipalveluista, ja Suomilimiitti-tililuotto korvaa yhtiön pikavipit. Pientä lainaa voi kuitenkin edelleen saada nopeasti, sillä Suomilimiittiä voi helposti käyttää vaikka 100 euron vipin nostamiseen.

Pientä ja vähän suurempaakin lainaa näppärästi

Suomilimiitti tarjoaa maksimissaan 2000 euron luottorajan, josta voi nostaa lainaa vapaasti omalle tilille. Lainahakemus ja nostot tehdään Suomilimiitin verkkosivujen kautta. Suomilimiitti toimii siis samaan tapaan kuin luottokortti, mutta ilman korttia.

Markkinoiden suurin, ilmainen ensilaina

Suomilimiitti tarjoaa kaikille uusille asiakkailleen markkinoiden suurimman ilmaisen ensilainan. Tätä korotonta ja kulutonta lainaa saa aina 1000 euroon saakka. Laina on siis täysin koroton ja kuluton, kun maksat sen takaisin ensimmäisenä eräpäivänä, keskimäärin n. 45 vuorokauden kuluessa.

Suomilimiitti-tili soveltuu hyvin myös pieneen lainatarpeeseen. Koko luottorajaa ei tarvitse nostaa, eikä kustannuksia tule kuin niistä lainasummista, jotka nostat tilillesi. Nostoja tehtäessä lainaa on aina nostettava vähintään 100 euroa. Nostoja voi tehdä omaan luottorajaan asti niin usein kuin haluaa, vaikka joka päivä.

Nostat sen verran kun tarvitset

Suomilimiitin lainasopimus on voimassa toistaiseksi, joten voit käyttää luottorajaasi aina kun haluat. Jos olet silloin tällöin tasoittanut talouttasi pikavipeillä, Suomilimiitti sopii samaan tarkoitukseen mainiosti. Lainaa ei tarvitse nostaa joka kuukausi, vaan voit pitää Suomilimiitti-sopimusta varalla odottamassa. Mitä Suomilimiitin käyttö sitten maksaa? Jos maksat koko nostamasi summan takaisin yhdessä erässä, kuluja tulee ainoastaan nostoprovisiosta. Nostoprovision määrä on 15 prosenttia lainasummasta. Esimerkiksi 300 euron nostosta nostoprovisio on siis 45 euroa.

Suomilimiitti pähkinänkuoressa

 • Suomilimiitin 2000 euron luottotili
 • Ilmainen 1000€ ensilaina!
 • Nostat haluamasi määrän ja maksat vain siitä
 • Käytä kuin pikavippiä
 • Suomalainen valinta
 • Turvallinen palvelu

Maksat kuluja vain nostamasi summasta

Jos haluat maksaa luoton takaisin kahdessa tai useammassa erässä, ensimmäisen maksuerän jälkeen avoimesta saldosta maksetaan 8 prosentin kuukausittaista korkoa. 300 euron laina kahdessa erässä maksettuna tuottaa siten kuluja 61 euroa. Jos maksat lainan kolmessa erässä, kulujen määrä on 78 euroa.

Maksa helposti useassa erässä

Sinun ei tarvitse vielä nostoa tehdessäsi tietää, monessako erässä haluat maksaa lainan takaisin. Lainan ensimmäinen eräpäivä on nostokuukautta seuraavan kuukauden lopussa, ja tällöin voit maksaa koko lainasumman, minimilyhennyksen tai jotain niiden väliltä. Luoton minimilyhennys on 30 prosenttia jäljellä olevasta velkasaldosta tai vähintään 50 euroa. Jos et maksa koko lainaa ensimmäisenä eräpäivänä, seuraava eräpäivä on jälleen kuukauden kuluttua. Jos avointa lainaa on tällöin jäljellä yli 50 euroa, voit taas valita, maksatko minimilyhennyksen vai enemmän. Suomilimiitin asiakkuuden edellytyksenä on, että hakija on täysi-ikäinen, luottokelpoinen ja Suomen kansalainen. Lainan hakemista varten tarvitaan verkkopankkitunnukset ja julkinen matkapuhelinliittymä.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*