Zmarta

Zmartalta heti lainaa

Zmarta pikavippipalvelusta saat nopeasti apua äkilliseen rahantarpeeseen. Lainaksi on tarjolla rahaa 500 – 50 000 euroa, joten palvelun tarjoamat summat soveltuvat lähes jokaiselle rahaa tarvitsevalle käyttöön. Laina-aikaa on tarjolla mukavasti ja sen voi valita 1 – 15 vuoden väliltä oman aikataulun ja maksukyvyn mukaan. Palvelun tarjoamissa takaisinmaksuajoissa voit valita lisäksi parhaiten sopivan eräpäivän, esimerkiksi palkkapäivää seuraavan päivän. Ominaisuus on todella kätevä, sillä tiedät aina varmasti että tilillä on rahaa maksaa lainasta aiheutuvat kulut ajallaan pois.

Vastaanota yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta

Mikäli olet joskus etsinyt netistä halpaa lainaa eri vippipalveluista, olet varmasti huomannut että työ on, jos ei mahdoton mutta ainakin erittäin kova. Erilaisia ja eri summia ja laina-aikoja tarjoavia yrityksiä on markkinoilla edelleen erittäin runsas määrä. Suurin osa vippaajista ei kuitenkaan minkäänlaisia vertailuja tee, vaan ottavat pikalainan ensimmäisestä vastaan tulevasta palvelusta.

Zmarta on tehty helpottamaan arkeasi ja se auttaa löytämään juuri sinulle ja sinun tarpeisiin tarkoitetun lainan. Zmartan kautta lainaa hakiessa yksi ainoa pikavippihakemus välitetään useille lainaa tarjoaville yrityksille. Palvelun avulla säästät vaivaa, aikaa ja mitä tärkeintä – rahaa. Vain yhdellä lainahakemuksella saat useita erilaisia lainatarjouksia joista valitset itse käyttöösi parhaiten soveltuvan vaihtoehdon lainattavasta summasta riippumatta.

Löydä pikavipit parhain ehdoin

Koska ilmaista rahaa ei ole olemassa, on lainasta maksettava korkoa. Korko määräytyy rahasumman, korkoprosentin ja valitsemasi yrityksen perusteella. Eri yrityksillä on erilaiset korot ja kulut ja ne voivat vaihdella huomattavastikin. Lopulliset kulut selviävät kun saat tarjoukset ja lainasopimukset allekirjoitettavaksi. Todelliseen vuosikorkoon voi vaikuttaa mm. ikäsi, tulosi, asuinmuotosi, muut mahdolliset velat ja niin edelleen. Luottoehdot ja sopimus on syytä lukea aina mahdollisimman tarkasti ennen allekirjoitusta. Jotta voit lainatarjouksen saada, on luottotiedot luonnollisesti oltava moitteettomassa kunnossa. Voit tarkistaa alustavan kuukausierän määrän Zmartan kotisivuilta löytyvällä laskurilla. Huomaa, että laskuri on vain suuntaa antava ja lopullinen kuukausierä selviää hakemuksen käsittelyn jälkeen ja valitsemasi yrityksen kanssa solmittavasta luottosopimuksesta.

Jostavat ehdot

Lainaa on mahdollista hakea kaikkien vähintään 20 vuotta täyttäneiden henkilöiden jotka asuvat vakituisesti Suomessa. Lainan ottajalla on oltava säännöllisiä palkka-, eläke-, tai muita tuloja. Kun nämä asiat ovat kunnossa, voidaan sinulle antaa myönteinen luottopäätös. Voit hakea lainarahaa mihin tahansa käyttötarkoitukseen kuten esimerkiksi auton hankintaan, ulkomaan matkaan, remontointiin, vanhojen ja kalliiden lainojen poismaksuun, lainojen yhdistämiseen ja niin edelleen.

Maksuton hakemus

Kun hakemus on jätetty, saat alustavan lainatarjouksen jonka jälkeen eri lainanmyöntäjät tekevät päätöksen myönnettävästä lainasta. Saat tarjouksen kaikilta niiltä pikavippifirmoilta jotka voivat tarkoitustasi vastaavaa lainaa tarjota. Varaudu siihen, että joudut mahdollisesti toimittamaan palkka- tai muita todistuksia säännöllisistä tuloista tai muista avoimena olevista luotoista.

Tee maksuton vippihakemus Zmartalle, saat useita huippuhyviä lainatarjouksia!

Uutisia sivustolta