Rahapalvelu

Onko sinulla tarvetta jopa 4 000 euron vakuudettomalle luotolle? Haluatko maksaa lainasi takaisin joustavasti, jakaen sen jopa kolmelle vuodelle? Jos nämä kysymykset herättivät mielenkiintosi, jatka lukemista.

Hae Rahapalvelun joustoluottoa

Suomen lainapalvelumarkkinoilla vastikään aloittanut Rahapalvelu.fi myöntää asiakkailleen 100 – 4 000 euron tililuottoja. Sen taustalla on jo vuosia ajalla toiminut ja luotettavana lainanmyöntäjänä tunnettu Credit24. Rahapalvelun joustoluotto on nimensä mukaisesti erittäin joustava tapa lainata ja käyttää rahaa. Voit tehdä nostoja oman mielesi mukaan valitsemasi luottorajaan saakka. Takaisinmaksu on mahdollista suorittaa kerralla tai halutessasi pienemmissä kuukausierissä. Sinun ei tarvitse maksaa lainkaan kuluja siitä luoton osasta, jota et ole nostanut. Kulut kertyvät pelkästään käytössä olevasta summasta. Rahapalvelu tarjoaa uusille asiakkailleen harvinaisen huippuedun. Nyt sinulla on mahdollista saada uutena asiakkaana laina jopa täysin ilman korkoja ja kuluja. Rahapalvelu tarjoaa ensilainan ilman kuluja, mikäli sen maksaa kuukauden kuluttua takaisin!

Tee nostoja oman mielen mukaan

Ensimmäinen Rahapalvelun nosto tapahtuu aina ilman erillistä nostokulua, kannattaakin siis harkita tarkkaan minkä suuruinen ensimmäinen nosto on. Jos epäilet, että rahan tarvetta on myös lähiaikoina, kannattaa tehdä mahdollisimman suuri ensinosto. Ilmainen ensinosto on voimassa myös luottorajan korotuksen jälkeen. Ensiasiakkaan koroton ja kuluton laina en sijaan on tarkoitettu ainoastaan ensimmäistä kertaa Rahapalvelu luottotiliä hakevalle. Tällöin edun saadakseen, täytyy laina hoitaa takaisin kuukauden aikana. Jos vaikkapa lainaat 2000 euroa, maksat tämän edun ansiosta takaisin vain saman 2000€. Jos lainan maksu venyy yli kuukauden, se maksetaan takaisin erissä. Rahapalvelu toimittaa asiakkaalleen laskun, jossa ilmoitetaan vähimmäissumma, mikä lainasta tulee maksaa kussakin kuussa. Asiakas voi harkintansa mukaan myös maksaa tätä summaa suuremman määrän ja näin lyhentää lainan takaisinmaksuaikaa tai tulevia kuukausittaisia vähimmäissummia. Toisaalta, myös maksuvapaan kuukauden ottaminen on mahdollista sen jälkeen kun lainaa on hoitanut esimerkillisesti jonkin aikaa. Tämä menettely taas jonkin verran nostaa tulevien lainanmaksukuukausien vähimmäis takaisinmaksusummia.

Kenelle Rahapalvelu.fi lainaa myönnetään

Jos Rahapalvelun luotto kiinnostaa, on tärkeää että olet huolehtinut aiemmat raha-asiasi hyvin. Myös laki vaatii vastuullista lainanmyöntäjää selvittämään asiakkaan luottokelpoisuuden. Jos sinulla on aiempia maksamattomia lainoja tai luottotiedoissasi on maksuhäiriömerkintä, ei Rahapalvelu.fi näin ollen voi myöntää sinulle lainaa. Jos taas olet yli 19-vuotias, hyvin raha-asiasi hoitanut henkilö, on hyvin mahdollista että tulet saamaan positiivisen lainapäätöksen. Edellä mainittujen ehtojen lisäksi, sinulla täytyy olla myös matkapuhelinliittymä ja tili sellaisessa pankissa, joka on suomalainen. Osoitetietosi tulee löytyä väestörekisterikannasta, koska Rahapalvelu tarkistaa sieltä ilmoittamasi tiedot oikeiksi. Ole siis huolellinen ilmoittamiesi tietojen oikeellisuudesta.

Rahapalvelu tarjoaa sinulle

 • Lainaa helposti jopa 4000 euroa
 • Kuluttoman lainan kuukaudeksi uusille asiakkaille
 • Maksa takaisin erissä
 • Päätä itse miten nopeasti lyhennät
 • Joustava laina moneen tarpeeseen
 • Luotettavan lainanmyöntäjän tarjoama palvelu

Mihin tarkoitukseen lainaa voi hakea

Rahapalvelun lainaa suositellaan haettavaksi hetkellisten, yllättävien menojen väliaikaiseen rahoittamiseen. Lainaa voidaan hakea hyvin monien asioiden rahoittamiseen, voit päättää itse mihin käyttöön sitä käytät. Vaikka laina on helppo hakea, sen hakemista on syytä aina harkita hyvin tarkkaan. Ei ole esimerkiksi asianmukaista hakea lainaa aiempien lainojen kulujen maksamiseen, tällöin on syytä harkita lainojen yhdistämistä tai tilanteen vaatiessa yhteyden ottamista velkaneuvontaan. Rahapalvelu.fi joustoluotto on siitä helppo lainatapa, ettei lainan kokonaistarvetta tarvitse tietää eteenpäin. Lainaa voi nostaa täysin oman tarpeen mukaan, esimerkiksi silloin kun tarvitset rahaa eläinlääkärikustannusten hoitoon tai lapsella on hankittava uusi talvihaalari. On myös perusteltua maksaa sellaisia asioita lainalla, joista tietää saavansa korvausta myöhemmin esimerkiksi vakuutusyhtiöltä.

Helposti haettavissa verkossa

Uuden asiakkaan tulee täyttää yksinkertainen hakemus Rahapalvelun internetsivuilla. Hakemuksen täyttöä varten tunnistaudutaan ja tätä varten sinun on käytettävä verkkopankkitunnuksiasi. Ole huolellinen hakemusta täyttäessäsi, virheelliset tai valheelliset tiedot eivät mene läpi, vaan johtavat kielteiseen lainapäätökseen. Rahapalvelu pyytää sinulta tietoja liittyen henkilökohtaiseen taloudenpitoosi ja esimerkiksi kuukausittaiseen tulotasoosi. Tällaisia tietoja ovat muun muassa palkkataso ja jo voimassaolevien muiden lainojen tiedot. Voit myös joutua todistamaan ilmoittamasi taloudellisen tilanteen paikkaansa pitävyyden, toimittamalla palvelulle erilaisia tositteita. Tavallisimmin Rahapalvelu pyytää palkkakuittia tai yrittäjältä verotustodistusta. Myös säännöllinen eläketulo hyväksytään tuloksi ja tällöin eläkeläisen on varauduttava toimittamaan kopio eläketodistuksestaan. Vanhana asiakkaana, eli asiakkaana, jolle on jo myönnetty laina, voit tehdä nostoja tilillesi, pelkästään matkapuhelinta käyttämällä.

Mieltä painavia kysymyksiä Rahapalvelusta

Kerro lisää Rahapalvelun lainatuotteesta? Rahapalvelun tililuotto on lainatuote joko nopeaan lainan tarpeeseen tai pitkäaikaiseksi vararahastoksi. Se on tilityyppinen luotto, jossa nostoja tehdään sovittuun luottorajaan saakka oman käyttötarpeen mukaan. Rahapalvelun lainassa luottorajan voi määritellä 100 – 4 000 euron välille. Vain nostettu laina kerryttää korkoa ja kuluja. Se maksetaan takaisin joustavissa maksuerissä. Laina on tyypiltään jatkuva luotto, mikä tarkoittaa sitä, että lainaa vapautuu uudelleen nostettavaksi samaa tahtia kun sitä maksaa pois. Millaisessa ajassa laina täytyy hoitaa takaisin? Rahapalvelu on määritellyt laina-ajan pituudeksi 3 – 36 kuukautta. Kuukausittain lainasta maksetaan vähintään palvelun määrittelemä minimilyhennys. Laina kuitenkin lyhenee nopeammin, mikäli asiakas maksaa tätä lyhennystä suuremman summan kuukausittain. Onko Rahapalvelulla asiakaspalvelua? Kyllä on. Rahapalvelu.fi asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 9.00 – 17.00 ja tuona aikana se palvelee sinua ilmaisessa asiakaspalvelupuhelimessa. Myös sähköpostikontakti on mahdollinen, postiin vastataan em. aikoina. Voinko hakea lainaa ystäväni puolesta? Et voi. Laina on aina henkilökohtainen, eikä sitä voi hakea toisen yksityishenkilön tai yrityksen puolesta. Sinun ei muutenkaan ole kannattavaa rahoittaa toista henkilöä lainarahoitteisesti. En pysty hoitamaan lainan lyhennystä, mitä teen? Sinun kannattaa olla yhteydessä Rahapalvelun asiakaspalveluun ja tiedustella maksuohjelman muuttamista sinulle joustavammaksi. Jos tilanteesi on ohimenevä, se voi ratketa yhdellä maksuvapaalla kuukaudella. Tällöin et maksa yhdessä kuussa lainkaan lyhennystä, etkä kuluja, vaan ne siirtyvät kasvattamaan lopullista lainaerää.

Muista, että uuden lainan hankkiminen vanhan lainan maksujen hoitamiseksi ei ole millään lailla suositeltava tai järkevä vaihtoehto!

Rahapalvelun hinnastoa

 • Nostopalkkio on 6,95 % / nostosumma, lähtien toisesta nostosta. Ensimmäinen nosto tapahtuu ilman nostokuluja
 • Luottorajan korotus on ilmainen, mutta luottorajan pienentämisestä peritään 20 euron maksu
 • Maksuvapaan kuukauden hinta on 20 euroa
 • Luoton vuotuinen nimelliskorko on 40,56 % – 95,4 %
 • Todelliseksi vuosikoroksi muodostuu 49,85 % – 153,63 %
 • Luoton avaamisesta ei peritä lainkaan kuluja

Jätä nyt Rahapalvelu lainahakemus, saat lainapäätöksen lähes välittömästi tietoosi. Voit tehdä hakemuksen ja pyytää lainapäätöksen täysin ilmaiseksi. Ensimmäinen nosto on mahdollista tehdä välittömästi positiivisen lainapäätöksen jälkeen. Hanki helposti kätevä vararahasto arkeen!

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2020

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*