Ostosraha

Kukapa ei joskus kohtaisi tilanteita, jossa jotain pitäisi ostaa, mutta rahaa ei vain ole. Ostosrahalta saat lainan kun rahantarve ja meno osuvat päällekkäin. Koskipa menosi sitten matkan tai vaatteiden ostamista, rakkaasi yllättämistä tai muuta arjen rahoitusta, saat avun välittömästi Ostosrahalta. Ostoraha.fi tarjoaa lainaa 400 – 10 000 euroa pitkilläkin takaisinmaksuajoilla, jopa vain 15 minuutissa tilillesi. Älä siis kärsi tilapäisestä rahapulasta, vaan ota Ostosrahaa jo tänään!

Helpota rahapulaasi

Ostosraha -laina tarjoaa rahoituksen suomalaisten muuttuviin elämäntilanteisiin. Ostosraha.fi on luotettava ja vastuullinen rahoittaja, joka kertoo aina kaikki lainan kustannukset avoimesti ja yksiselitteisesti ennen palvelusopimuksen tekemistä. Kun tarvitset lainaa, saat sen ilman välikäsiä ja takaajia tai vakuuksia Ostosrahalta.

Ostosraha.fi on tarjonnut lainaa 400 €, 600 €, 800 €, 1000 €, 1500 €, 2000 €, 2500 € ja 3000 € nopeasti tilillesi. Nyt Ostosraha on laajentanut valikoimaa myös isompiin lainoihin. Voit hakea jopa 10 000 euro luottoa. Uusien asiakkaiden lainasummat ovat 400-5000 euroa. Vanhojen asiakkaiden, eli moitteettomasti laina-asiansa hoitaneiden on mahdollista saada aina 10 000 euron laina. Laina-ajaksesi voit valita lainasummastasi riippuen 12 – 72 kuukautta. Voit siis ottaa lainaa juuri sen verran kuin tarvitset ja sillä laina-ajalla, jonka kuluessa tiedät voivasi maksaa lainan takaisin.

Hakeminen on helppoa ja vaivatonta

Ostosraha.fi myöntää rahaa 20 – 75 –vuotiaille henkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin. 20-vuotiaat voivat saada 400 euron lainan ja sitä vanhemmat minkä tahansa luottosumman. Ostosrahan hakeminen on helppoa ja vaivatonta, sillä se tapahtuu suojatussa verkkoyhteydessä nettihakemuksella. Ensimmäisen lainasi yhteydessä sinun tulee tunnistautua palveluun verkkopankkitunnuksillasi. Tunnistautumisen jälkeen saat itsellesi henkilökohtaisen PIN-koodin, jonka avulla pääset kirjautumaan omalle sivullesi Ostosrahan palvelussa. Tunnistautumisen jälkeen lainasi on enää lyhyen hakemuksen päässä tililtäsi. Täytä hakemus ja paina lähetä. Saat tiedon myönteisestä lainapäätöksestä näytöllesi tai tekstiviestillä Ostosrahan asiakaspalvelun aukioloaikoina joka päivä klo 8 – 22.

Ostosraha nopeasti tilille

Ostosrahan tilille saaminen kestää pankista riippuen 15 minuutista muutamaan pankkipäivään. Kun lainahakemus kirjautuu Ostorahan järjestelmään, sille suoritetaan luottokelpoisuustarkistus. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen raha tilitetään tilillesi välittömästi ja se on myös nostettavissa heti, jos tilisi on Osuuspankin, Sampopankin, Nordean, Säästöpankin, Paikallisosuuspankin, Handelsbankenin tai Aktian tili. Ostoraha lähettää kuukausittain kotiosoitteeseesi laskun, jolla sinun tulee maksaa lainasi kuukausierä. Kun olet maksanut takaisin edellisen Ostosrahasi kokonaan, voit hakea heti uutta lainaa.

Joustava kulutusluotto

Ostosraha haluaa asiakkaidensa olevan tyytyväisiä, ja tarjoaa siksi paljon joustoa lainan maksuajassa. Tarvittaessa Ostosrahalainan laskuttamattomiin laskuihin voit saada 1 – 3 täysin lyhennysvapaata kuukautta. Saat lyhennysvapaan kuukauden lainallesi yhteydenotolla asiakaspalveluun tai verkkopalvelussa omalla sivullasi. Voit myös lyhentää lainaasi sovittua aikaisemmin, jolloin myös laina-aika lyhenee ja lainan kokonaiskustannukset alenevat. Voit säästää myös maksamalla koko summan pois sovittua aikaisemmin. Ostosraha ylläpitää asiakasrekisteriä, jonka tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteen ylläpitämiseen ja hoitoon. Myös tietojen käsittelyyn liittyvä turvajärjestelmä on samaa tasoa kuin suomalaisten pankkien. Tiedostot laina-asioista henkilötietoihin ovat nykyaikaisessa ja suojatussa ympäristössä lukituissa tiloissa, eikä tiedostoihin ole pääsyä ulkopuolisilta. Voit siis olla varma, että Ostosrahalla tietosi ovat aina turvassa!

Rahoita ostoksesi Ostosrahalla

Ostosrahalta saat rahoituksen kaikkiin pieniin ja suuriin ostoksiin, kauppareissuista lomamatkoihin ja verkkokaupoissa shoppailusta syntymäpäivälahjoihin. Sinun ei koskaan tarvitse kertoa Ostosrahalle, mihin rahasi käytät. Voit ottaa Ostosrahaa siis kaikkiin tarpeisiin, myös esimerkiksi vuokran maksamiseen, laskujen maksuun tai bussikortin ostamiseen. Jokaisella tulee elämässä vastaan tilanteita, jolloin palkkapäivä ja yllättävä ostos eivät sovi yhteen. Älä siis kärsi rahapulan aiheuttamasta ahdinkosta, vaan hae Ostosraha arjen ostoksiin.

Uutisia sivustolta