Eurolimiitti

Eurolimiitti tarjoaa täysin kuluttoman ensilainan 500 euroon saakka. Tarjolla on lainaa 10 – 3000 euron väliltä. Kun avaat 3000 euron arvoisen tililuoton, on ensimmäinen nosto täysin kuluton. Kulutonta maksuaikaa saa ensimmäiseen eräpäivään saakka.

3000 euron limiitti käyttöön

Lainapalvelu möntää 3000 euron arvoisen limiitin käyttöösi. Tätä limiittiä voit käyttää sen mukaan, milloin ja minkä verran luottoa tarvitset. Pienin mahdollinen nosto on vain 10 euroa, joten Eurolimiitti soveltuu loistavasti myös pieneen rahantarpeeseen.

Mikäli rahantarve on suurempi, voivat asiakkaat saada niin sanotun VIP-statuksen itselleen. Tämä tarkoittaa sitä, että luottoa on mahdollista saada jopa 4000 euroa. VIP-asiakkaaksi pääsee, kun on hoitanut tarpeeksi kauan nykyistä lainasuhdetta moitteettomalla tavalla.

Nopea lainanhakuprosessi

Lainan hakeminen on varsin nopeaa. Rekisteröidy asiakkaaksi Eurolimiitin kotisivuilla. Rekisteröityessä saat oman henkilökohtaisen PIN-koodin. Kun rekisteröinti on onnistuneesti suoritettu, voit nostaa rahaa tekstiviestillä. Rahaa siirretään tilille viikon jokaisena päivänä. Lainanhakijan on oltava iältään vähintään 21 vuotta. Raha-asiat on oltava hyvällä mallilla ja luottotiedot kunnossa. Hakijan luottotiedot tarkistetaan Bisnode Oy:n järjestelmästä. Eurolimiitti voi hylätä tai hyväksyä lainahakemuksen eikä yritys ole velvollinen ilmoittamaan syytä päätökselleen.

Eurolimiitti pähkinänkuoressa

 • 3000 euron tililuotto
 • Kuluton vippi ensilainaksi 500€ saakka
 • Kuukausierä vain 10% saldosta
 • Edullinen korko
 • Nopea lainanhakuprosessi

Nosta luottoa tarpeen mukaan, kuluja vain nostetusta summasta

Luottoa on mahdollista nostaa käyttöön myönnetyn luottorajan puitteissa. Kuluja maksetaan vain siitä osasta luottoa, jonka käyttöön nostaa. Nostamaton luotto ei kerrytä minkäänlaisia kuluja. Tehdyt nostot vähentävät automaattisesti luottorajaa ja puolestaan takaisinmaksettu luotto palauttaa luottoa maksun verran jälleen käyttöön. Eurolimiitti luotoissa ei ole kiinteä kuukausi- tai vuosimaksua. Noston yhteydessä peritään nostoprovisio joka on 15% nostetusta summasta. Luotto maksetaan takaisin kuukausierissä. Kuukausierä on vähintään 10% avoimena olevasta saldosta, mutta kuitenkin vähintään 50 euroa. Asiakaspalvelu palvelee ma-pe 8.30-22, la-su 11-19 sähköpostitse tai puhelimitse.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*