Yleislaina

Tarvitsetko rahaa arjen menojen kattamiseksi tai johonkin aivan muuhun? Kun haluat rahaa helposti ja nopeasti ilman vakuuksia ja takaajia, lainan kaikkeen tarpeeseen tarjoaa Yleislaina. Kulutusluotot on tarkoitettu nimensä mukaan kulutukseen, kuten talon sisustukseen ja remontointiin, auton huoltoon tai vaikkapa ulkomaanmatkaan. Yleislainalta saat vanhan ajan kulutusluottoja 2000 – 5000 euroa 6 – 24 kuukauden maksuajalla. Valitse yleislaina.fi kun haluat maksaa vain lainastasi, et muista kuluista. Yleislainalta saat kirjallisen luottosopimuksen, jossa näet ehdot selkeästi – Yleislainalta lainatessasi et siis osta sikaa säkissä.

Selkeät ehdot – ei piilokuluja

Voit valita lainattavaksesi haluamasi summan 2000 ja 5000 euron väliltä, esimerkiksi 2800€. Laina-aikasi voi olla mikä tahansa kuukausimäärä väliltä 6 – 24 kuukautta. Voit valita summista juuri omiin tarpeisiisi parhaiten sopivat summan ja laina-ajan, jona uskot pystyvän maksamaan lainasi kokonaisuudessaan takaisin. Saat tiedon haluamasi summan kuluista kotiisi, joten otat lainaa vasta, kun olet varma siitä.

Yleislaina tarjoaa täysin ilmaisen lainahakemuksen, etkä joudu maksamaan ollenkaan tekstiviesti- tai muita kuluja. Lainan hakeminen tapahtuu täyttämällä lomake palvelun verkkosivuilla. Lomakkeeseen sinun tulee merkitä muun muassa henkilötietosi, haluamasi summa ja laina-aika, tiedot tämänhetkisestä työstäsi ja tuloistasi sekä tiedot mahdollisista muista lainoista.

Ilmainen lainahakemus

Lomake ei vielä sido sinua lainanottoon mitenkään. Saat kirjatulla kirjeellä postiisi sopimuksen, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää postissa takaisin. Sopimuksesta voit lukea myös lainanoton ehdot selkeästi ennen lainan hyväksymistä. Kun Yleislaina.fi vastaanottaa allekirjoitetun sopimuksen, se siirtää rahat tilillesi palvelun ollessa auki. Yleislaina myöntää lainaa yli 18-vuotiaille suomalaisille. Saadaksesi lainaa sinulla ei saa olla luottohäiriömerkintöjä. Tarvitset myös säännölliset tulot työstä tai eläkkeestä. Yleislaina.fi vaatii työsuhteesta myös sen, ettei se saa olla koeajalla. Tulosi tulee myös ylittää menosi ja tulomenoarviosi tulee olla realistinen. Sinulla ei myöskään saa olla liian paljon luottoja ennestään. Lainan hakeminen on helppoa, sillä Yleislaina.fi tarkistaa tietosi luotettavista lähteistä.

 • 2000-5000 euron kulutusluottoja
 • Maksuaikaa 6-24 kuukautta
 • Täytä hakemus netissä
 • Vaatii säännölliset tulot
 • Päätä itse mihin rahat käytät

Voit hakea lainaa valmiiksi yllättäviä menoja varten

Yleislainan lainapäätöksen voit ottaa myös vaikka kaiken varalle. Otat sinulle annetun lainan käyttöön kun sitä tarvitset. Tämä on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin kun remontoit tai sisustat kotiasi – koskaan ei tiedä etukäteen kun menot yllättävät. Lainapäätös ei sido mihinkään, vasta allekirjoitus sitoo sinut maksamaan sinulle lainatun summan takaisin. Kun haluat parasta ja ilmaista palvelua, valitse Yleislaina. Voit soittaa asiakaspalveluun palvelun ollessa auki ilmaiseksi puhelimitse ja myös sähköpostitse koska tahansa. Lainan ottaminen yleislainalta on paitsi helppoa, myös turvallista, sillä yhteys tietokoneesi ja palvelun välillä on HTTPS suojattu. Tämä tarkoittaa sitä, että tietojasi ei koskaan luovuteta ulkopuolisille.

Yleislaina on vaivaton ja edullinen

Kun haluat saada lainaa vaivattomasti ja edullisesti, valitse Yleislaina. Mikset hakisi lainapäätöstä jo tänään – tarve lainalle voi olla aivan arkipäiväinen tai yllättävä kulu, mutta myös asia, jota olet halunnut tehdä jo pitkään. Miltä kuulostaisi esimerkiksi pitkä lomamatka? Siihen rahoituksen tuo Yleislaina.fi!

Yleislaina.fi pähkinänkuoressa

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*