Limiitti.fi

Limiitti.fi tarjoilee tililuottoa 500 – 2000 euron luottorajalla. Lainalimiitiltä voi nostaa rahaa omalle pankkitilille tarvitsemiaan määriä milloin tahansa. Limiitti tarjoaa ensimmäisen 500€ noston ilman kuluja.

Ensimmäinen nosto ilman kuluja

Kuten tililuotot yleensä, myös Limiitti-lainan voit maksaa takaisin yhdessä erässä tai jakaa sen useampaan maksuerään. Lainan maksaminen monessa erässä ei vaadi kummempaa säätöä, sen kun lyhennät lainaa eräpäivänä sopivaksi katsomallasi summalla. Vähintään tulee kuitenkin maksaa 20 prosenttia avoimesta lainasta. Matalimmillaan kertalyhennys voi olla 50 euroa, eli esimerkiksi 100 euron lainasaldoa tulee lyhentää vähintään 50 eurolla. Ensimmäisen, korkeintaan 300 euron noston Limiitti tarjoaa siis ilman kuluja, kunhan maksun hoitaa eräpäivään mennessä. Myöhemmistä nostoista Limiitti veloittaa 5 prosentin plus 9,90 euron nostoprovision. Nostoprovision ohella peritään myös korkoa, jos lainan maksaa useassa erässä. Nimelliskorko on alkaen 24%. Limiitti.fi laskuttaa lainat siten, että eräpäivä on aina kuukauden viimeinen päivä. Laskun saa kaksi viikkoa ennen kuin eräpäivä koittaa.

Käytä kuin luottokorttia – nosta rahaa silloin kun tarvitset!

Limiitin käyttäjän ikäraja on 22 vuotta. Jotta limiitti voidaan myöntää, hakijan on täytynyt hoitaa raha-asiansa ilman merkittäviä ongelmia. Esimerkiksi maksuhäiriömerkinnät luonnollisesti sulkevat pois mahdollisuudet saada lainaa. Hakijan on oltava vakituisesti Suomessa asuva Suomen kansalainen. Hakijan taloustilanteen selvittämiseen käytetään Instantor-palvelua, joka on käytössä monella muullakin tililuottopalvelulla. Instantorin etuna on nopeus ja helppous käyttäjälle. Hakijan ei tarvitse kaivaa esiin ja lähettää todistuksia tuloistaan, sillä riittää, että hän kirjautuu Instantoriin verkkopankkitunnuksillaan. Instantor arvioi hakijan rahankäyttöä ja tuloja tilitapahtumien perusteella. Instantorin vaihtoehtona on tulotositteiden lähettäminen itse.

Limiitti.fi pähkinänkuoressa

 • Jopa 3000 euron luottitili käyttöön
 • Uusille asiakkaille 100 – 500€ koroton ensinosto
 • Kuukausierät alkaen vain 50€ kuukaudessa
 • Nopea lainapäätös
 • Jo yli 30 000 tyytyväistä asiakasta

Nosta lainaa helposti tekstiviestillä

Limiitti.fi antaa luottopäätöksen heti Instantor-analyysin jälkeen. Positiivisen luottopäätöksen saaneet henkilöt nostavat lainaa helposti joko verkkopalvelussa kirjautumalla sisään omilla tunnuksillaan tai tekstiviestillä. 500 tai 2000 euron luottorajan saaminen riippuu asiakkaan riskiarviosta. 2000 euron luottoraja myönnetään henkilöille, joiden luottokelpoisuus on parempi. 2000 euron luottorajassa kuukausikorko voi olla matalampi. Kun luottolimiitti on käytössäsi, teet nostoja milloin vain 24 tuntia vuorokaudessa. Rahat ilmestyvät nopeimmin Danske Bankin, Osuuspankin, Nordean ja Säästöpankin tileille, sillä niiden asiakkaat saavat luoton noin vartissa. Muihin pankkeihin rahat siirtyvät maksimissaan kolmen pankkipäivän viiveellä. Limiitti.fi:n tarjoaa suomalainen Tact Finance Oy. Yritys on palvellut laina-asiakkaita vuodesta 2006.

Vinkki:

Pienehkön vipin tarpeissa voit katsoa esimerkiksi, minkälaisia kuluttomia vippejä palvelumme kautta löytyy aina 1000 euroon saakka. Mikäli tarvitset tätä suurempaa lainaa, kannattaa lainat kilpailuttaa useiden eri pankkien välillä Rahoituslaitos.fi lainapalvelussa.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*