Limiitti.fi

Limiitti.fi tarjoilee tililuottoa 500 – 2000 euron luottorajalla. Lainalimiitiltä voi nostaa rahaa omalle pankkitilille tarvitsemiaan määriä milloin tahansa. Limiitti tarjoaa ensimmäisen 500€ noston ilman kuluja.

Ensimmäinen nosto ilman kuluja

Kuten tililuotot yleensä, myös Limiitti-lainan voit maksaa takaisin yhdessä erässä tai jakaa sen useampaan maksuerään. Lainan maksaminen monessa erässä ei vaadi kummempaa säätöä, sen kun lyhennät lainaa eräpäivänä sopivaksi katsomallasi summalla. Vähintään tulee kuitenkin maksaa 20 prosenttia avoimesta lainasta. Matalimmillaan kertalyhennys voi olla 50 euroa, eli esimerkiksi 100 euron lainasaldoa tulee lyhentää vähintään 50 eurolla. Ensimmäisen, korkeintaan 300 euron noston Limiitti tarjoaa siis ilman kuluja, kunhan maksun hoitaa eräpäivään mennessä. Myöhemmistä nostoista Limiitti veloittaa 5 prosentin plus 9,90 euron nostoprovision. Nostoprovision ohella peritään myös korkoa, jos lainan maksaa useassa erässä. Nimelliskorko on alkaen 24%. Limiitti.fi laskuttaa lainat siten, että eräpäivä on aina kuukauden viimeinen päivä. Laskun saa kaksi viikkoa ennen kuin eräpäivä koittaa.

Käytä kuin luottokorttia – nosta rahaa silloin kun tarvitset!

Limiitin käyttäjän ikäraja on 22 vuotta. Jotta limiitti voidaan myöntää, hakijan on täytynyt hoitaa raha-asiansa ilman merkittäviä ongelmia. Esimerkiksi maksuhäiriömerkinnät luonnollisesti sulkevat pois mahdollisuudet saada lainaa. Hakijan on oltava vakituisesti Suomessa asuva Suomen kansalainen. Hakijan taloustilanteen selvittämiseen käytetään Instantor-palvelua, joka on käytössä monella muullakin tililuottopalvelulla. Instantorin etuna on nopeus ja helppous käyttäjälle. Hakijan ei tarvitse kaivaa esiin ja lähettää todistuksia tuloistaan, sillä riittää, että hän kirjautuu Instantoriin verkkopankkitunnuksillaan. Instantor arvioi hakijan rahankäyttöä ja tuloja tilitapahtumien perusteella. Instantorin vaihtoehtona on tulotositteiden lähettäminen itse.

Nosta lainaa helposti tekstiviestillä

Limiitti.fi antaa luottopäätöksen heti Instantor-analyysin jälkeen. Positiivisen luottopäätöksen saaneet henkilöt nostavat lainaa helposti joko verkkopalvelussa kirjautumalla sisään omilla tunnuksillaan tai tekstiviestillä. 500 tai 2000 euron luottorajan saaminen riippuu asiakkaan riskiarviosta. 2000 euron luottoraja myönnetään henkilöille, joiden luottokelpoisuus on parempi. 2000 euron luottorajassa kuukausikorko voi olla matalampi. Kun luottolimiitti on käytössäsi, teet nostoja milloin vain 24 tuntia vuorokaudessa. Rahat ilmestyvät nopeimmin Danske Bankin, Osuuspankin, Nordean ja Säästöpankin tileille, sillä niiden asiakkaat saavat luoton noin vartissa. Muihin pankkeihin rahat siirtyvät maksimissaan kolmen pankkipäivän viiveellä. Limiitti.fi:n tarjoaa suomalainen Tact Finance Oy. Yritys on palvellut laina-asiakkaita vuodesta 2006.

Vinkki:

Pienehkön vipin tarpeissa voit katsoa esimerkiksi, minkälaisia kuluttomia vippejä palvelumme kautta löytyy aina 1000 euroon saakka. Mikäli tarvitset tätä suurempaa lainaa, kannattaa lainat kilpailuttaa useiden eri pankkien välillä Rahoituslaitos.fi lainapalvelussa.

Uutisia sivustolta