Ferratum

Ferratum tarjoaa lainaa luotettavasti  eurosta 2000 euroon. Ferratumin kautta päätät itse lainasi suuruuden. Laina-aikaa saat valitsemastasi lainatuotteesta riippuen kuukaudesta jopa kahteen vuoteen. Kun tarvitset lainaa nopeasti, mutta haluat saada samalla myös turvallista ja rehtiä palvelua, valitse Ferratum.fi.

Ferratum on jatkuvaa, joustavaa luottolimiittiä tarjoava palvelu

Ferratumilla on kaksi eri lainavaihtoehtoa. Uudet asiakkaat voivat hakea ilmaisen ensilainan, josta ei siis peritä minkäänlaisia lainakustannuksia. Ensilaina voi olla suuruudeltaan 50 – 300 euroa, ja maksuaikaa sille myönnetään 30 vuorokautta. Kaikki Ferratumin lainoista kiinnostuneet voivat hakea myös Joustava-joustoluottoa aina 2000 euroon asti. Ferratumin joustoluotto on tililuottotuote, josta voit nostaa tarvittavia lainasummia luottorajan puitteissa. Takaisin voit halutessasi maksaa pelkän minimilyhennyksen kerrallaan, joten maksuaikaan saa kätevää joustovaraa.

Yksinkertaiset lainaehdot

Saadaksesi Ferratum –pikavippiä sinun tulee olla 21-vuotias tai vanhempi. Luottotietosi tarkistetaan asiaan kuuluvista rekistereistä, eikä sinulla saisi olla aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä tai muita tämän hetkisiä maksamattomia lainoja. Ainoastaan joustoluoton avulla voit hakea useampia päällekkäisiä lainoja. Kun haet Ferratum –pienlainaa ensimmäisen kerran, tunnistaudut palveluun TUPAS-tunnistautumisella. Tämä tarkoittaa sitä, että tunnistaudut verkkopankkitunnuksillasi ja saat oman henkilökohtaisen tunnuslukusi, jolla voit tunnistautua nopeasti hakiessasi lainaa seuraavan kerran. Muista pitää tunnusluku vain omana tietonasi, etteivät ulkopuoliset pääse siihen käsiksi. Voit hakea Ferratum –pienlainaa myös mobiilisovelluksen avulla. Sovelluksen avulla saat lainaa käyttämällä omaa henkilökohtaista tunnuslukuasi tai tunnistautumalla ensin verkkopankkitunnuksillasi. Hakiessasi lainaa voit käyttää myös prepaid- ja yritysliittymää. Ferratum ei peri viesteistä yhtään lisäkuluja – maksat siis vain matkapuhelinoperaattorisi perimän normaalin tekstiviestin hinnan.

Ferratum pähkinänkuoressa

 • 2000 euron luottotili
 • Käytä kuin luottokorttia
 • Maksa takaisin kuukausittain
 • 14 vuorokauden peruutusoikeus
 • Luoton avauspalkkio ja tilinhoitomaksu 0€

Vähintään 25-vuotiaat asiakkaat voivat hakea myös Ferratumin tavallista kulutusluottotuotetta, PlusLainaa. Lainamääräksi voi valita 2000-5000 euroa. Takaisinmaksuaika on asiakkaan vapaasti valittavissa 12, 24 ja 36 kuukauden väliltä. Tarjolla on myös uusi Ferratum Prime-laina, jonka puitteissa lainaa saa aina 20000 euroon saakka ja maksuaikaakin saa jopa 10 vuotta.

Edullinen ja joustava tapa hakea kulutusluottoa

Haettuasi Ferratum pienlainaa verkossa tai mobiilisovelluksella, sinun tulee lukea ja hyväksyä lainaehdot. Tekstiviestihakemuksessa hyväksyt ehdot ja lainatun summan lähettämällä KYLLÄ-tekstiviestin Ferratum.fi –sivustolta löytyvien ohjeiden avulla. Ferratum ottaa hakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, oli sitten kesä tai talvi. Hakemukset käsitellään kuitenkin maanantaista lauantaihin klo 8.00 – 22.00 välillä ja sunnuntaisin klo 12 – 21.00 välillä. Jos haet lainaa asiakaspalvelun ollessa auki saat lainapäätöksen jopa muutamissa minuuteissa! Lainapäätöksen saamisen jälkeen saat rahat tilille viimeistään muutaman päivän kuluttua, parhaimmillaan heti. Laina-aika alkaa siitä päivästä lähtien, kun laina on maksettu tilillesi. Saat laksun suoraan kotiosoitteeseesi. Laskun mukana tulee myös viitesiirtolomake, jonka avulla voit maksaa laskun suoraan pankistasi. Muista myös mahdolliset perimismaksut, viivästyskorko ja maksuhuomautuksesta aiheutuvat kulut, jos et saakaan maksettua lainaasi takaisin ajoissa. Viivästyskorko on säädetty laissa ja tällä hetkellä se on 8,0 prosenttia. Kirjallisesti lähetetyistä maksuhuomautuksista maksat 5 € / kappale.

Yllättävien menojen vararahasto

Jos päätät maksaa luottosi tai osan siitä ennenaikaisesti, jäljellä olevasta Ferratumin lainasta vähennetään se osa luottokustannuksista, joka kohdistuu käyttämättä jäävään luottoaikaan. Ferratum on kuitenkin oikeutettu perimään kokonaisuudessaa luoton perustamiseen liittyvistä toimista aiheutuneet kulut, jotka löytyvät myös Ferratumin verkkosivuilta. Jos rahapula tai rahan tarve katoaa yllättäen, sinulla on 14 vuorokautta aikaa peruuttaa lainasi. 14 vuorokauden jakso alkaa siitä, kun olet saanut oman kappaleesi sopimuksesta ja kuluttajansuojalain mukaiset ennakkotiedot, jotka voivat olla myös sähköisessä muodossa. Ferratum lainaa peruuttaessasi sinun tulee tehdä kirjallinen peruuttamisilmoitus, johon ohjeet löydät verkkosivuilta. Olet myös velvollinen maksamaan korvauksena koron siltä ajalta, jonka laina oli käytössäsi. Ferratum on turvallinen, luotettava ja reilu palvelu. Ferratum.fi tarjoaa myös palvelun vippikierteeseen joutuneelle tai siitä selvinneelle, jonka avulla voit saada Ferratumilta ikuisen lainakiellon.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2020

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*