Bigbank

Virossa vuonna 1994 perustettu Bigbank tarjoaa rahoituspalveluja Baltian maissa sekä Espanjassa, Ruotsissa sekä Suomessa. Bigbankilta saa edullista lainaa 2000 – 40 000 euron verran nopeasti ja luotettavasti. Jos siis tarvitset todella halpaa lainaa, olet saapunut oikeaan osoitteeseen. Jos lainantarpeesi on alle 10 000 euroa, voit tehdä lainahakemuksen saman tien. Yhdelle asiakkaalle myönnettävän vakuudettoman lainan määrä voi vaihdella 2000-10 000€ välillä, joten jos tarvitset lainaa yli 10 000 euroa, on sinun hankittava rinnakkaishakija. Rinnakkaishakija auttaa myös pienemmissä lainoissa saamaan myönteisen luottopäätöksen.

Bigbank tarjoaa arkipäivän rahoitusratkaisuja

Bigbank tarjoaa rahaa lainaksi mihin tahansa tarpeeseen. Lainahakemuksen tekeminen käy käden käänteessä ja sopimuksen voi allekirjoittaa kätevästi suoraan netissä. Palvelun tarjoamat lainat ovat täysin vakuudettomia aina 10 000 euroon asti. Lainaan ei siis ole tarpeellista hankkia vakuuksia eikä takaajia jos lainasumma on alle 10 000 euroa.

Alle 10 000 euron lainoille voi saada laina-aikaa 6 -120 kuukauden väliltä ja tätä suuremmille lainoille maksuaikaa on tarjolla jopa sama 10 vuotta. Bigbankin lainojen takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain maksettavissa takaisinmaksuerissä. Tilapäisissä maksuvaikeuksissa voi hakea maksuvapaata tai jos tulot pienenevät, silloin voi hakea maksuerien pienentämistä ja laina-ajan pidentämistä. Lainaa voivat hakea 22 vuotta täyttäneet Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Tuloja pitää olla vähintään 1200€ luottoa edeltävinä kuukausina. Lainahakemus täytetään bigbank.fi-sivustolla. Lähetä tulotodistukset samalla, niin nopeutat lainahakemuksen käsittelyä. Alustava päätös lähetetään sähköpostilla ja se allekirjoitetaan sähköisellä allekirjoituksella verkkopankkitunnuksilla.

Yhdistä kalliit pikavippisi yhdeksi edulliseksi lainaksi

Jos sinulla on tällä hetkellä maksamattomana olevia pikavippejä, luottoja tai lainoja, tarjoaa Bigbank mahdollisuuden yhdistää nämä yhdeksi järkevän kokoiseksi lainaksi. Kysy tarjous ja saat todennäköisesti huomattavasti edullisemman tarjouksen. Pääset kalliista vipeistä eroon ja jatkossa maksat vain yhtä edullista kuukausimaksua. Monta pientä vippiä ja lainaa tulee aina kalliimmaksi kuluiltaan kuin yksi järkevän kokoinen ja sopivalla maksuaikataululla varustettu laina. Koska Bigbank tarjoaa pitkiä maksuaikoja, voi kuukausittain maksettava summa pienentyä jopa huomattavasti. Bigbank tarjoaa lainoilleen ainutlaatuisen ominaisuuden, tyytyväisyystakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli et jostakin syystä ole tyytyväinen palvelun tarjoamaan lainaan, voit palauttaa koko summan 60 vuorokauden sisällä luoton myöntämisestä. Tästä ei aiheudu lainkaan kuluja. Tyytyväisyystakuu koskee niin yksin kuin myös rinnakkaishakijan kanssa haettuja lainoja.

BigBank pähkinänkuoressa

 • Kulutusluottoa 2000-40000 euroa
 • Nopea ja luotettava palvelu
 • Maksuaikaa jopa 10 vuotta
 • Mahdollisuus yhdistää vanhat lainat
 • Tee hakemus mihin aikaan tahansa

Myös talletukset mahdollisia Bigbankiin

Bigbankin asiakas voi tehdä myös määräaikaistalletuksia. Alle 100 000€ talletuksilla on Viron vakuusjärjestelmän takaussuoja. Talletusten vähimmäismäärä on 1000€ ja talletusajaksi asiakas voi valita 1-120 kk tai 2-10 vuotta. Kuitenkin 1-5 kk talletuksissa talletuksen enimmäismäärä on 10 000€/asiakas. Talletuksista asiakkaalle maksettava korko riippuu talletuksen määrästä ja talletusajasta.

BigBankin valttina tyytyväisyystakuu

Palvelun kautta on mahdollista hakea lainaa, kun ikää on kertynyt vähintään 22 vuotta. Lainan ottajalla on oltava Suomen kansalaisuus tai vaihtoehtoisesti on löydyttävä pysyvä asuinpaikka sekä voimassa oleva oleskelulupa. Tuloja on oltava vähintään 1200 euroa muutamana lainaa edeltävänä kuukautena eikä maksuhäiriöitä saa löytyä. Palvelu tarkistaa lainaajan luottotiedot aina hakemuksen saatuaan. Luottotietojen tarkistuksen lisäksi myönnettävän rahamäärään suuruuteen voi vaikuttaa hakijan kuukausittainen tulotaso. Jos lainahakemuksessa on annettu suuri summa, voi Bigbank myöntää haettua summa pienemmän määrän rahaa, mikäli he katsovat lainasumman olevan liian suuri tuloihisi nähden. Tällä toimenpiteellä Bigbank pyrkii vähentämään luottotappioriskiä ja lisäksi sopivan kokoinen laina ei aiheuta lainaajalle liian suuria kuukausieriä joista on vaikeuksia selvitä.

Hae milloin vain –  vaikka heti

Lainatarjouksen voi pyytää mihin aikaan vuorokaudesta, sillä hakemuksia otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa. Alustava luottopäätös annetaan nopeasti ja lopullinen lainasumma ja maksuaika sovitaan laina-asiantuntijan otettua yhteyttä. Laina-asiantuntija osaa suositella pitkän kokemuksen ansiosta juuri sopivan kokoista lainaa sopivalla maksuajalla.

Vältä ylikalliit ja lyhyellä maksuajalla olevat pienet pikavipit ja hanki käyttöösi laadukas, nopea ja ennen kaikkea edullinen Bigbank pikalaina.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..