Nopsalaina

Kun tili näyttää nollaa ja rahaa pitäisi saada nopeasti, ei aina tiedä kenen puoleen voisi kääntyä. Nopsalaina.fi on mukana arkesi ja juhlasi menoissa, silloin kun sitä eniten tarvitset.

Helppoa ja nopeaa lainaa Nopsalainalta

Nopsalainalta saat nopean lainapäätöksen ja rahat tilillesi jopa 15 minuutissa! Nopsalainalta saat 2000 – 40 000 kädenkäänteessä ilman paperisotaa ja pankkilainoille tyypillisiä keskusteluja. Saat lainan kätevästi sähköisellä allekirjoituksella ja ilmaisella verkkohakemuksella – loppuajan voit vaikka suunnitella mitä rahoillasi teet, sillä laina-asiantuntijat tekevät muut lainaan liittyvät asiat ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Nopsalainan verkkosivuilta löydät kattavan ja selkeän laskurin. Valitsemalla haluamasi lainasumman ja –ajan, laskuri laskee maksettavaksi tulevan kuukausierän määrän. Nopsalainalta saat esimerkiksi 2000€ luotot ja 10000€ vakuudettomat lainat haluamallasi laina-ajalla, joka voi olla 6 – 120 kuukautta. Jos haluat pitkän laina-ajan, voit siis valita laina-ajaksesi jopa kymmenen vuotta!

Uutuutena isot luotot

Uutuutena voit hakea Nopsalainalta luottoa jopa 40 000 euroon asti. Yli 10 000 euron lainan saat, jos haet lainaa yhteisvastuullisesti vaikkapa puolisosi kanssa. 6000 – 40 000 euron luoton voi hakea myös takaajan kanssa. Korko on lainoissa alkaen 9 % lainasummasta vuodessa. Korkoprosenttiin lisätään myös asiakaskohtainen marginaali, joka määräytyy esimerkiksi työllisyytesi mukaan. Maksat lainastasi myös sopimuspalkkion, joka riippuu lainasummastasi. Esimerkiksi lainasummille 2 500 euroon asti sopimuspalkkio on 95 euroa ja tilinhoitomaksu 8 euroa kuukaudessa. Löydät myös muut kulut Nopsalainan lainaehdoista.

Tee hakemus jo tänään

Saadaksesi Nopsalainaa sinun tulee olla vähintään 22-vuotias Suomen kansalainen tai Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Nettotulojesi tulee olla lainahakemusta edeltävinä kuukausina vähintään 1000 euroa kuukaudessa. Sinulla ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Nopsalainan hakeminen on helppoa. Lainan hakeminen tapahtuu verkossa lainahakemuksen täyttämisellä. Lähetettyäsi hakemuksen laina-asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Laina-asiantuntijan kanssa voit sopia kulutusluoton yksityiskohdista ja tarvittavista asiakirjoista, jotka sinun tulee lähettää ennen lainan saamista. Jos haluat, voit tehdä lainahakemuksen myös puhelimitse tai Nopsalainan toimipisteessä Helsingissä. Jos haluat nopeuttaa hakuprosessia, Nopsalaina.fi suosittelee sinua lähettämään hakemuksen yhteydessä palkkakuittisi tai tiliotteen, jossa selviää tulosi viimeiseltä 3 kuukaudelta. Palkkakuitti on helppo liittää hakemukseen täyttämisen yhteydessä. Hakemuksen ja tarvittavien liitteiden lähettämisen jälkeen saat ilmoituksen myönnetystä lainasta. Sähköinen allekirjoitus tapahtuu tunnistautumalla palveluun pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Voit allekirjoittaa lainasopimuksen myös konttorissa tai niin, että allekirjoitettava sopimus lähetetään postiosoitteeseesi.

Lyhennys kuukausittaisin tasaerin

Nopsalainaa lyhennetään annuiteettitaulukon mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että maksat kuukausittain tasaerän, johon kuuluu korko ja lainan lyhennys. Lisäksi voit saada lyhennysvapaata jopa kaksi kertaa vuodessa. Saamasi Nopsalainan yläraja määräytyy tulojesi ja menojesi perusteella. Nopsalaina.fi pyrkii kuitenkin aina lainaa tarjotettaan olemaan joustava ja ottamaan toiveesi huomioon. Kun tarvitset lainaa nopeasti ja helposti, pankkilaina ei ole yleensä se ensimmäinen vaihtoehto. Pankkilainan saaminen on usein vaikeaa ja hidasta, eikä pieniä 500 – 6000 euron lainoja myönnetä ilman hyvää syytä. Nopsalaina.fi tarjoaa sinulle hieman suurempaa lainaa pienin kuluin ja pitkin laina-ajoin. Lisäksi Nopsalaina.fi joustaa tarvittaessa laina-ajassasi ja tarjoaa sinulle kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa.

Onko tarpeesi autoluotto, remonttiluotto… – kaikki onnistuu

Pankki nimeää kulutusluottonsa usein sen käyttökohteen mukaan esimerkiksi autoluotoksi, sisustusluotoksi tai matkaluotoksi. Kun otat kulutusluoton Nopsalainalta, sinun ei koskaan tarvitse selvittää mihin aiot rahasi käyttää. Kulutusluotto on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin kun haluat elää hieman leveämmin, sisustaa tai remontoida kotiasi tai lähteä vaikka matkalle ulkomaille. Jos lainaamasi summa uhkaa loppua, voit saada kulutusluotollesi myös lisäsummaa. Pienin haettava lisälainasumma on 500 euroa, mutta voit hakea lainaa jopa 6000 euroon asti. Kun olet maksanut takaisin aikaisemman Nopsalainan, voit hakea heti uutta, vieläkin suurempaa kulutusluottoa arjen tarpeisiin.

Uutisia sivustolta