Rahalaitos

Rahalaitos.fi on täysin maksuton nettipalvelu, joka kokoaa suomalaisten lainantarjoajien lainatarjoukset yhdelle sivulle ja kilpailuttaa ne hakijan puolesta. Palvelu voi välittää lainan sellaiselle suomalaiselle, joka on vähintään 20 vuotias, tienaa vähintään 10 000€ vuodessa ja joka on huolehtinut raha-asioistaan niin, että hänellä ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Tällä varmistetaan se, että asiakkaalla todella on kykyä maksaa laina takaisin, eikä tämä ajaudu taloudelliseen ahdinkoon.

Rahaa lainaksi jopa 50 000 euroa

Lainaa voi hakea 500 eurosta alkaen, mutta yläraja on 50 000€. Vakuuksia ei koskaan vaadita. Rahalaitos tarjoaa myös mahdollisuuden hakea yhteislainaa esimerkiksi avopuolison kanssa, mikä tarkoittaa yleensä käytännössä suurempaa todennäköisyyttä saada laina sekä pienentää ylimääräisten kulujen summaa. Haettavan lainasumman määrittelee asiakas itse oman lainatarpeensa ja toisaalta myös takaisinmaksukykynsä mukaan.

Kilpailuta tai yhdistä lainoja

Rahalaitos on järkevä valinta aina, kun lähdetään kilpailuttamaan lainoja. Erityisen hyödyllinen se on kuitenkin silloin, kun hakijalla on jo useita pikalainoja ja joustolainoja eri paikoista. Yhdistämällä kaikki nämä lainat Rahalaitoksen avulla ja lyhentämällä jatkossa vain yhtä lainaa, voit huomata, että saat paitsi pidemmän takaisinmaksuajan myös säästät koroissa ja lainanhoitokuluissa. Lainahakemuksen täyttäminen ei koskaan sido käyttäjää mihinkään eikä maksa mitään. Voit rauhassa tutustus tarjottuihin luottoihin ja tehdä päätöksen siitä nostatko lainaa. Tämä tekee palvelun käytöstä todella kannattavan, koska asiakkaalla on mahdollisuus harkita rahanhallintaan liittyviä asioita. Rahalaitos tarjoaa myös luottoneuvojia sekä asiakaspalvelun, joka vastaa viesteihin aina 24 tunnin sisällä. Asiakaspalvelun käyttö on asiakkaalle tietenkin maksutonta. Tee hakemus Rahalaitoksen lainanvertailupalveluun vaikka heti!

Rahalaitos pähkinänkuoressa

  • Lainaa 500 – 50 000 euroa
  • Useita hyviä lainatarjouksia
  • Yhdistä nykyiset lainasi
  • Edullinen korko ja pitka maksuaika
  • Yksi hakemus, monta lainatajousta
  Easycredit

Uutisia sivustolta