Rahalaitos

Rahalaitos.fi on täysin maksuton nettipalvelu, joka kokoaa suomalaisten lainantarjoajien lainatarjoukset yhdelle sivulle ja kilpailuttaa ne hakijan puolesta. Palvelu voi välittää lainan sellaiselle suomalaiselle, joka on vähintään 20 vuotias, tienaa vähintään 10 000€ vuodessa ja joka on huolehtinut raha-asioistaan niin, että hänellä ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Tällä varmistetaan se, että asiakkaalla todella on kykyä maksaa laina takaisin, eikä tämä ajaudu taloudelliseen ahdinkoon.

Rahaa lainaksi jopa 50 000 euroa

Lainaa voi hakea 500 eurosta alkaen, mutta yläraja on 50 000€. Vakuuksia ei koskaan vaadita. Rahalaitos tarjoaa myös mahdollisuuden hakea yhteislainaa esimerkiksi avopuolison kanssa, mikä tarkoittaa yleensä käytännössä suurempaa todennäköisyyttä saada laina sekä pienentää ylimääräisten kulujen summaa. Haettavan lainasumman määrittelee asiakas itse oman lainatarpeensa ja toisaalta myös takaisinmaksukykynsä mukaan.

Kilpailuta tai yhdistä lainoja

Rahalaitos on järkevä valinta aina, kun lähdetään kilpailuttamaan lainoja. Erityisen hyödyllinen se on kuitenkin silloin, kun hakijalla on jo useita pikalainoja ja joustolainoja eri paikoista. Yhdistämällä kaikki nämä lainat Rahalaitoksen avulla ja lyhentämällä jatkossa vain yhtä lainaa, voit huomata, että saat paitsi pidemmän takaisinmaksuajan myös säästät koroissa ja lainanhoitokuluissa. Lainahakemuksen täyttäminen ei koskaan sido käyttäjää mihinkään eikä maksa mitään. Voit rauhassa tutustus tarjottuihin luottoihin ja tehdä päätöksen siitä nostatko lainaa. Tämä tekee palvelun käytöstä todella kannattavan, koska asiakkaalla on mahdollisuus harkita rahanhallintaan liittyviä asioita. Rahalaitos tarjoaa myös luottoneuvojia sekä asiakaspalvelun, joka vastaa viesteihin aina 24 tunnin sisällä. Asiakaspalvelun käyttö on asiakkaalle tietenkin maksutonta. Tee hakemus Rahalaitoksen lainanvertailupalveluun vaikka heti!

Rahalaitos pähkinänkuoressa

 • Lainaa 500 – 50 000 euroa
 • Useita hyviä lainatarjouksia
 • Yhdistä nykyiset lainasi
 • Edullinen korko ja pitka maksuaika
 • Yksi hakemus, monta lainatajousta

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*