Vivus

Vivukselta saat vastuullisimmat lainat edullisimmin kuluin. Kun tarvitset rahaa, saat rahoituksen nopeasti Pohjois-Euroopan johtavalta verkkoluottoja tarjoavalta yritykseltä. Vivus tarjoaa lainoja vuosien kokemuksella ja jo yli 2 000 000 lainaratkaisun kehittämänä. Kun et halua maksaa pikalainastasi turhia ja suuria kuluja, ota Vivus.fi pikalaina jo tänään. Vivukselta voit hakea lainaa koska tahansa ja saat rahaa tilillesi oikealla hetkellä. Käytettävissäsi on 2010 euron luottoraja, josta nostat pientä tai suurempaa lainaa oman tarpeesi mukaan.

Lainaa ilman vakuuksia Vivukselta

Vivukselta voit lainata rahaa niin pienessä kuin suuressakin tarpeessa. Vivus-fi lainaa rahaa vain yli 20-vuotiaille, joilla on luottotiedot kunnossa. Vivus.fi myöntää summat 10 – 2010 euroa ja voit valita summasi jopa 10 euron tarkkuudella. Kun et halua maksaa turhasta, valitse Vivus.fi. Voit ottaa rahaa vain sen verran kuin tarvitset, joustavalla 3 – 30 vuorokauden laina-ajalla. Mitä pienempi laina-aikasi on, sitä vähemmän kuluja maksat!

Uutena asiakkaana voit hakea lainaa Vivukselta 10 – 400 euroa. Jos olet jo vanha asiakas ja olet maksanut aikaisemman lainasi ajoissa takaisin, voit hakea lainaa 10 – 2010 euroa. Ensimmäinen laina kannattaa todellakin ottaa Vivukselta, sillä saat sen täysin ilman kuluja! Löydät verkkosivuilta myös pikavippi-vertailun, jossa on vertailtu useita kymmeniä suuria yrityksiä, jotka tarjoavat myös lainaa. Pikavippi-vertailusta käy ilmi, että myös myöhemmät Vivus.fi:n lainat ovat edulisempia kuin muilla yrityksillä.

Luoton hakeminen on nopeaa ja helppoa

Vivus.fi:n lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Ensimmäinen laina pitää hakea netissä, sillä samalla luot asiakasprofiilin itsellesi tunnistautumalla palveluun verkkopankkitunnuksillasi. Ensimmäinen lainasi on aina kuluton: maksat takaisin vain sen mitä lainaat! Ensimmäisen lainanhakukerran jälkeen saat oman asiakasprofiilisi. Voit hakea lainaa kirjautumalla profiiliin tunnuksillasi. Nykyisenä asiakkaana voit hakea lainaa verkkohakemuksella, mutta myös puhelimitse. Valitse kotisivuilta haluamasi summa ja laina-aika ja soita asiakaspalveluun. Vivuksen asiakaspalvelu on auki arkisin klo 08.00 – 17.00, jonka aikana puhelimella lainanhaku on helppoa ja vaivatonta.

Vivus pähkinänkuoressa

 • 2010 euron luottoraja luottotilillä
 • Ilman vakuuksia
 • Vastuullinen toimija
 • Ensilainan korko 0%
 • Turvallinen palvelu

Nopeasti rahat tilille

Pikalainan maksu tilillesi tapahtuu Vivuksen vastaanotettua lainahakemuksesi. Raha siirtyy seuraavien pankkien tileille useimmiten noin 15 minuutin kuluessa hakemuksen tekemisestä: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Handelsbanken, Tapiola, Aktia, Säästöpankki ja Paikallisosuuspankit. Jos tilisi on jossain muussa pankissa, rahan siirtyminen voi viedä 1 – 2 arkipäivää. Kun sinulla on avoin laina, Vivus.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden hakea lisälainaa lainakattoosi asti. Uusilla asiakkailla lainaa voi siis olla enintään 400 euroa ja vanhoilla 2010 euroa. Uuden lainasi eräpäivä on kuitenkin sama kuin avoinna olevan lainasikin eräpäivä. Voit hakea lisälainaa yksinkertaisesti soitolla asiakaspalveluun tai kirjautumalla profiilisi ja hakemalla lisälainaa erillisellä lomakkeella.

Vivuksella on tyytyväiset asiakkaat

Vivus.fi tarjoaa monipuolisia palveluja pitkääkseen asiakkaansa tyytyväisenä. Ensimmäinen laina on aina ilman kuluja: et maksa yhtään korko-, tekstiviesti- tai käsittelykuluja, vaan maksat takaisin vain lainaamasi summan. Vivuksen palvelu on aina turvallinen. Kaikki lainanhakijat tunnistetaan verkkopankissa suojatussa yhteydessä. Vivus.fi luo sinulle oman asiakasprofiilisi, jonon voit kirjautua sähköpostiosoitteellasi sekä keksimälläsi salasanalla. Omassa profiilissasi voit mm. hallinnoida omia tietojasi, tarkistella avoimia lainojasi ja hakea lainaasi korotusta kun tarve iskee. Tarvittaessa Vivus.fi joustaa maksuaikataulussa. Vivus.fi tarjoaa mahdollisuuden joustavaan eräpäivänsiirtoon, sillä voit siirtää eräpäivääsi eteenpäin jopa 30 päivää.

Monta tapaa tehdä lainahakemus

Vivus.fi tarjoaa lainaa ja sen hakua kahdella eri tapaa, jotka molemmat ovat ilmaisia. Voit hakea lainaa oman profiilisi kautta tai soitolla asiakaspalveluun. Lisäksi Vivus.fi tarjoaa ainutlaatuista lisälainapalvelua jos tarvitset lisärahoitusta lainasi lisäksi. Vuodesta 2012 lähtien asiakkaat ovat voineet ottaa lisälainaa, jos eivät ole käyttäneet koko luottosaldoaan. Erityisen paljon Vivus.fi on saanut kiitosta avuliaasta ja ammattilaisesta asiakaspalvelustaan. Kun haluat tietää lisää lainoista tai vaikkapa lainaehdoista, voit ottaa yhteyden asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostilla tai chatissa. Kaikissa yhteydenotoissa saat vastauksen nopeasti ja luotettavasti.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*