Rahoituslaitos

Tarvitsetko rahoitusta? Rahoituslaitoksen kautta voit hakea rahoitusta menoihisi 100 – 50 000 euroa. Saat haettua sen kautta monenlaisia vippejä, lainoja ja kulutusluottoja. Rahoituslaitoksen ideana on kilpailuttaa luotot puolestasi, joten saat aina halvimman lainan.

Rahoituslaitos löytää sinulle parhaan lainan

Rahoituslaitos on luottojen välittäjä, joka etsii yhteistyökumppaneidensa lainatarjonnasta hakijalle parhaan lainan. Yhteistyössä Rahoituslaitoksen kanssa toimii useita luotettavia lainapalveluita. Rahoituslaitos tutkii, mistä voit saada toivomasi kaltaisen lainan, ja valikoi sinulle mahdollisista luotoista edullisimman ratkaisun. Lainasi tulee näin kilpailutetuksi, vaikka lähettäisit vain yhden hakemuksen. Rahoituslaitoksen kautta voi hakea hyvin monenlaisia lainoja 1 – 10 vuoden maksuajalla. Sekä muutaman sadan euron pikavipit että isompien hankintojen rahoitukseen tarkoitetut lainat voi hankkia Rahoituslaitoksen hakemuksella.

Hae helposti jopa 50 000 euron luotto

Luottoa voi hakea kuka tahansa, mutta hakijan on syytä olla vähintään 18-vuotias tai vanhempi ja hänen luottotietojensa on oltava kunnossa. Etenkin suurta kulutusluottoa haettaessa lainapalvelut kiinnittävät huomiota hakijan tulojen riittävyyteen. Usein lainapalvelut vaativat, että hakijalla on työpaikka tai eläke, jotta hänen tulonsa ovat säännölliset ja riittävät. Jotta hakijan tulojen riittävyyttä voidaan laskea, tulee lainahakemukseen täyttää myös tavallisimmat kuukausittaiset menot, kuten asumis- ja elinkustannukset. Myös aikaisempien luottojen määrä vaikuttaa luottopäätökseen.

Rahoituslaitos pähkinänkuoressa

 • Kilpailuttaa 100-50 000 euron lainat
 • Maksuaikaa jopa 10 vuotta
 • Ilmainen lainanvälitys
 • Yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta
 • Suosittu palvelu

Hae yhdessä yhteishakijan kanssa

Jos haluaa parantaa mahdollisuuksiaan saada luottoa ja tilanne sen sallii, voi hakemukseen lisätä yhteishakijan. Useimmiten se tarkoittaa käytännössä sitä, että haetaan lainaa oman puolison kanssa yhteisvastuullisesti eli kumpikin hakija vastaa lainan takaisinmaksusta yhtä lailla. Yhteishakijan kanssa lainaa voi saada halvemmalla korolla kuin yksin haettaessa. Kannattaa myös antaa hakemuksessa lainapalveluille lupa tarkistaa hakijan tiedot Suomen asiakastiedon kulutusluottojen kyselyjärjestelmästä, sillä myös se parantaa mahdollisuuksia saada laina.

Tutustu tarjouksiin ja valitse paras

Kun lainahakemus on lähetetty, alkaa Rahoituslaitos etsiä hakijalle sopivaa lainaa. Mikäli lainavaihtoehtoja löytyy, hakija saa pian tarjouksen sopivalta lainapalvelulta. Tarjoukseen kannattaa tutustua tarkasti, sillä siinä kerrotaan kaikki lainan kulut ja maksuaikataulut. Jos tarjous on hyvä, sen voi hyväksyä saman tien. Lainapalvelut haluavat yleensä, että hakijan henkilöllisyys tunnistetaan verkkopankkitunnusten avulla. Lainayhtiö saattaa myös pyytää, että hakija toimittaa palkkatodistuksen tai muun tulot osoittavan dokumentin, ennen kuin laina voidaan maksaa tilille. Kun olet valinnut sinulle sopivimman lainan, tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla ja nosta laina omalle tilillesi. Et ole tilivelvollinen lainanantajalle siitä, mihin luottosi käytät. Voit käyttää sen arjen menoihin tai suunnitella matkaa tai asuntosi remontointia. Muistat vaan maksaa lainaamasi summan asianmukaisesti takaisin ja voi myöhemmin jälleen lainata rahaa yllättävien tai välttämättömien menojen kohdalla.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*