Saldo

Saldo.com tarjoaa joustavaa luottoa ja se on Tact Finance Oyj:n palvelu. Se tarjoaa Saldo-lainaa, joka joustaa asiakkaan tarpeen mukaan ilman, että joka nostokerralla täytyy tehdä uusia lainahakemuksia. Asiakas voi nostaa hänelle myönnetyn luottorajan puitteissa rahaa omalle pankkitilille. Nostot onnistuvat vaikkapa tekstiviestillä.

Luottoraja 500 – 2000 euroa

Saldo myöntää asiakkaalle aluksi luottorajan. Se voi olla 500 tai 2000€ asiakkaan maksukyvystä ja toivomuksesta riippuen. Luottoa myönnetään henkilölle, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja hän on 20 vuotta täyttänyt sekä hänellä on Suomessa vakituinen kotipaikka. Kun haluat joustavan luoton, jota voit nostaa tarvittaessa tilille, niin Saldo.com-pikaluotto voi olla hyvä ratkaisu. Saldo-pikaluotto on uudenlainen tililuotto, joka toimii luottokortin tavoin, mutta ilman korttia.

Lainahakemus vain muutamasssa minuutissa

Luottoa haetaan saldo.com -sivustolta löytyvällä nettihakemuskaavakkeella. Sen täyttämiseen ei mene muutamaa minuuttia kauempaa. Saldo-lainaa voit hakea, jos olet täyttänyt 20 vuotta, sinulla on kuukausittaisia tuloja eikä luottotiedoissa ole maksuhäiriömerkintöjä ja asut vakituisesti Suomessa. Lisäksi tarvitset suomalaisen pankkitilin ja nettipankkitunnukset, joilla voit hyväksyä luottohakemuksen sekä kirjaudut Omille sivuille, jotka löytyvät Saldo.comista. Saldo.comin nettisivuilta löytyvällä Lainalaskurilla voit tarkastaa millaisia kuukausieriä joudut maksimissaan takaisinmaksamaan erisuuruisten luottorajojen puitteissa. Voit valita, haluatko käyttää Instantor-palvelua, joka tarkastaa automaattisesti tulotietosi heti vai haluatko toimittaa tulotositteet. Jos käytät Instantor-palvelua, saat lopullisen lainapäätöksen heti. Mikäli haluat toimittaa tulotodistukset, silloin lainapäätös tulee 1-2 kuluessa normaalisti. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen voit nostaa toivomiasi summia tilillesi myönnetyn luottorajan puitteissa.

Saldo pähkinänkuoressa

 • 500 – 2000 euron tililuotto
 • Rahasiirrot 24h vuorokaudessa
 • Nimelliskorko alkaen 24% vuodessa
 • 14 päivän palautusoikeus
 • Nopea luottopäätös

Luotonmaksu kuukaisittain pienissä erissä

Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain erissä. Yhden kuukausierän suuruus on 15% lainan kokonaismäärästä. Voit myös hakea lyhennysvapaita kuukausia tai maksaa ainoastaan korot joidenkin kuukausien osalta välillä. Laina on mahdollista maksaa myös kokonaan yhdellä kertaa. Korotonta maksuaikaa jokaisella nostolla on 30 päivää. Vuosikorko on alkaen 24% ja Saldo perii 5,0% + 9,90€ nostoprovision nostoista. Niiden lisäksi kuukausittain maksettava tilinhoitomaksu on 0-4,95€ riippuen avoimesta lainasummasta. Saldon asiakaspalvelu on avoinna joka päivä. Yhteystiedot ja muut lisätiedot löytyvät Saldo.com -sivustolta. Voit olla yhteydessä Saldo.comin asiakaspalveluun sähköpostilla, puhelimella tai vaikkapa chatin kautta, joka löytyy nettisivuilta.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*