Fleksiluotto

Suomalainen Fleksiluotto tarjoaa poikkeuksellisen vapaan aikataulun lainan takaisinmaksuun. Käyttäjä pystyy määrittelemään kuukausittaiset maksuerät itse niin kauan, kun maksaa luoton kuukausittaisen minimierän. Mitä suuremmilla maksuerillä maksaa, sitä enemmän säästää. Lainasumman voi myös maksaa pois kerralla ilman minkäänlaisia lisäkustannuksia, jolloin 8,5% kuukausikorkoja ei pääse kertymään.

Luottolimiitti myönnetään 2100 euron summalle

Fleksiluoton luottolimiitin hakuprosessi on hyvin yksinkertainen ja vie aikaa vain muutaman minuutin. Koska myös rahat näkyvät lähes jokaisen tapauksessa tilillä 15 minuutin sisään, voit siis olla jopa 2100€ rikkaampi jo alle puolessa tunnissa. 2100€ luottoa ei tarvitse käyttää kokonaisuudessaan, vaan siitä voi nostaa vain tarvitsemansa osan. Tilin avaaminen ei maksa mitään, mutta nostoista maksetaan 11% provisio.

Avaa Fleksiluoton tili

Fleksiluotolla voi tilin avata kuka tahansa 20 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on suomalaiset verkkopankkitunnukset ja suomeen rekisteröity osoite. Ennen luoton myöntämistä tarkastetaan myös hakijan luottotiedot sekä työtilanne, jotta varmistutaan siitä, että hakijalla on mahdollisuus maksaa laina takaisin. Varaudu esittämään tulotodistuksesi hakiessasi Fleksiluotto lainaa. Maksuhäiriöt johtavat luoton eväämiseen, joten ilman luottotietoja lainaa ei ole mahdollista hakea.

Fleksiluotto pähkinänkuoressa

  • Lainaa 2100 euroa
  • Nosta pienissä erissä tai koko summa kerralla
  • Seuraa tilitapahtumia netissä
  • Kuluja vain nostetusta summasta
  • Nopea lainahakemus ja luottopäätös

Hallinnoi lainaa netissä

Jos Fleksiluoton luottolimiittitili myönnetään, pääsee hakija tarkastelemaan oman profiilinsa tietoja sekä hallinnoimaan lainaansa netissä koska vain. Hän voi tehdä helposti lisää nostoja ja muuttaa maksuaikataulua helposti myös mobiililla vuorokauden ympäri ja viikon joka päivänä. Asiakaspalvelu palvelee maksuttomasti sähköpostilla ja chatissä arkisin klo 8-17.

  Suomilimiitti

Uutisia sivustolta