Fleksiluotto

Suomalainen Fleksiluotto tarjoaa poikkeuksellisen vapaan aikataulun lainan takaisinmaksuun. Käyttäjä pystyy määrittelemään kuukausittaiset maksuerät itse niin kauan, kun maksaa luoton kuukausittaisen minimierän. Mitä suuremmilla maksuerillä maksaa, sitä enemmän säästää. Lainasumman voi myös maksaa pois kerralla ilman minkäänlaisia lisäkustannuksia, jolloin 8,5% kuukausikorkoja ei pääse kertymään.

Luottolimiitti myönnetään 2100 euron summalle

Fleksiluoton luottolimiitin hakuprosessi on hyvin yksinkertainen ja vie aikaa vain muutaman minuutin. Koska myös rahat näkyvät lähes jokaisen tapauksessa tilillä 15 minuutin sisään, voit siis olla jopa 2100€ rikkaampi jo alle puolessa tunnissa. 2100€ luottoa ei tarvitse käyttää kokonaisuudessaan, vaan siitä voi nostaa vain tarvitsemansa osan. Tilin avaaminen ei maksa mitään, mutta nostoista maksetaan 11% provisio.

Avaa Fleksiluoton tili

Fleksiluotolla voi tilin avata kuka tahansa 20 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on suomalaiset verkkopankkitunnukset ja suomeen rekisteröity osoite. Ennen luoton myöntämistä tarkastetaan myös hakijan luottotiedot sekä työtilanne, jotta varmistutaan siitä, että hakijalla on mahdollisuus maksaa laina takaisin. Varaudu esittämään tulotodistuksesi hakiessasi Fleksiluotto lainaa. Maksuhäiriöt johtavat luoton eväämiseen, joten ilman luottotietoja lainaa ei ole mahdollista hakea.

Fleksiluotto pähkinänkuoressa

 • Lainaa 2100 euroa
 • Nosta pienissä erissä tai koko summa kerralla
 • Seuraa tilitapahtumia netissä
 • Kuluja vain nostetusta summasta
 • Nopea lainahakemus ja luottopäätös

Hallinnoi lainaa netissä

Jos Fleksiluoton luottolimiittitili myönnetään, pääsee hakija tarkastelemaan oman profiilinsa tietoja sekä hallinnoimaan lainaansa netissä koska vain. Hän voi tehdä helposti lisää nostoja ja muuttaa maksuaikataulua helposti myös mobiililla vuorokauden ympäri ja viikon joka päivänä. Asiakaspalvelu palvelee maksuttomasti sähköpostilla ja chatissä arkisin klo 8-17.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*