NordCredit

Joustoluottoa myöntää suomalainen NordCredit. Joustoluotto on joustavampi kuin perinteinen pika-luotto. Asiakas voi nostaa haluamansa summan hänelle myönnetyn luottorajan puitteissa. Joustoluottoa voi siis nostaa tarpeen mukaan (100€ – 3000€) ilman erillisiä hakemuksia tai yhteydenottoja.

Luottoraja 2000 tai 3000 euroa

NordCredit myöntää joustoluottoa yli 20 -vuotiaalle oikeustoimikelpoiselle henkilölle. Lisäksi hakijan luottotiedot tarkastetaan ja hakemuksen lähettämisen lopuksi hakijan tulee lähettää tulotiedoista kopiot luotonmyöntäjälle. Edellä mainittujen tietojen perusteella NordCredit myöntää luottorajan, joka voi olla 2000€ tai 3000€ ja sen puitteissa on mahdollista nostaa aina tarvittava summa rahaa tilille.

Huomioithan tämän:

Tällä hetkellä palvelumme kautta ei ole mahdollista hakea NordCredit -lainaa. Suosittelemme sen sijaan tutustumista ilmaisiin pikavippeihin 100-1000€ lainatarpeissa. Suurempaan lainantarpeeseen suosittelemmme Komplett Bankia. Uutta pankkia, joka myöntää luottotilin jopa 50000€ saakka ilman kiinteitä laina-aikoja. Tutustu Komplett Bankiin alla olevasta painikkeesta.

Edullinen korko

Korkoa NordCredit perii kuukausittain. Koron määrä on 5%. Lisäksi järjestelypalkkio veloitetaan ja se on 14% lainattavasta summasta. Joustoluottoa asiakas hakee lomakkeella, joka löytyy NordCreditin nettisivuilta. Kun se on täytetty, lopuksi se hyväksytään nettipankkitunnuksilla. Käytössä on nettipankkitunnusten lisäksi myös mobiilivarmenne. Alustavan päätöksen myönnettävästä joustoluotosta asiakas saa heti, kun on lähettänyt hakemuksen. Lopullisen päätöksen sitten, kun on toimittanut kopiot tulotositteista. Kun asiakas nostaa luottoa, se näkyy yleensä nopeasti tilillä, viimeistään seuraavana päivänä NordCreditin asiakaspalvelun avauduttua.

Takaisinmaksu pienissä kuukausierissä

NordCredit lähettää takaisinmaksuun liittyvät laskut asiakkaalle kotiin. Eräpäivät ovat kuukausittain. Takaisinmaksuerä on 20% luoton määrästä tai enintään 300€ silloin, kun asiakkaalla on luottoa 3000€ tai 250€ silloin, kun asiakkaan luoton määrä on 2000€. Myöhästyneistä maksuista NordCredit perii viivästyskorkoa ja jos maksumuistutuslasku lähtee, siitä veloitetaan maksumuistutusmaksu. Asiakaspalvelu palvelee asiakasta päivittäin. Siihen on mahdollista ottaa yhteyttä puhelimella, sähköpostilla sekä nettisivuilta löytyvällä sähköisellä lomakkeella ja chatin kautta. Tarkemmat yhteystiedot, lainaehdot ja muut tiedot löytyvät NordCreditin nettisivuilta.

NordCredit pähkinänkuoressa

 • Lainaa 3000 euroa
 • Nosta pienissä erissä tai koko summa kerralla
 • Kuukausierä aina alle 300€
 • Kuukausikorko vain 5%
 • Nopea hakemuksen käsittely

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2021

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*