NordCredit

Joustoluottoa myöntää suomalainen NordCredit. Joustoluotto on joustavampi kuin perinteinen pika-luotto. Asiakas voi nostaa haluamansa summan hänelle myönnetyn luottorajan puitteissa. Joustoluottoa voi siis nostaa tarpeen mukaan (100€ – 3000€) ilman erillisiä hakemuksia tai yhteydenottoja.

Luottoraja 2000 tai 3000 euroa

NordCredit myöntää joustoluottoa yli 20 -vuotiaalle oikeustoimikelpoiselle henkilölle. Lisäksi hakijan luottotiedot tarkastetaan ja hakemuksen lähettämisen lopuksi hakijan tulee lähettää tulotiedoista kopiot luotonmyöntäjälle. Edellä mainittujen tietojen perusteella NordCredit myöntää luottorajan, joka voi olla 2000€ tai 3000€ ja sen puitteissa on mahdollista nostaa aina tarvittava summa rahaa tilille.

Huomioithan tämän:

Tällä hetkellä palvelumme kautta ei ole mahdollista hakea NordCredit -lainaa. Suosittelemme sen sijaan tutustumista ilmaisiin pikavippeihin 100-1000€ lainatarpeissa. Suurempaan lainantarpeeseen suosittelemmme Komplett Bankia. Uutta pankkia, joka myöntää luottotilin jopa 50000€ saakka ilman kiinteitä laina-aikoja. Tutustu Komplett Bankiin alla olevasta painikkeesta.

Edullinen korko

Korkoa NordCredit perii kuukausittain. Koron määrä on 5%. Lisäksi järjestelypalkkio veloitetaan ja se on 14% lainattavasta summasta. Joustoluottoa asiakas hakee lomakkeella, joka löytyy NordCreditin nettisivuilta. Kun se on täytetty, lopuksi se hyväksytään nettipankkitunnuksilla. Käytössä on nettipankkitunnusten lisäksi myös mobiilivarmenne. Alustavan päätöksen myönnettävästä joustoluotosta asiakas saa heti, kun on lähettänyt hakemuksen. Lopullisen päätöksen sitten, kun on toimittanut kopiot tulotositteista. Kun asiakas nostaa luottoa, se näkyy yleensä nopeasti tilillä, viimeistään seuraavana päivänä NordCreditin asiakaspalvelun avauduttua.

Takaisinmaksu pienissä kuukausierissä

NordCredit lähettää takaisinmaksuun liittyvät laskut asiakkaalle kotiin. Eräpäivät ovat kuukausittain. Takaisinmaksuerä on 20% luoton määrästä tai enintään 300€ silloin, kun asiakkaalla on luottoa 3000€ tai 250€ silloin, kun asiakkaan luoton määrä on 2000€. Myöhästyneistä maksuista NordCredit perii viivästyskorkoa ja jos maksumuistutuslasku lähtee, siitä veloitetaan maksumuistutusmaksu. Asiakaspalvelu palvelee asiakasta päivittäin. Siihen on mahdollista ottaa yhteyttä puhelimella, sähköpostilla sekä nettisivuilta löytyvällä sähköisellä lomakkeella ja chatin kautta. Tarkemmat yhteystiedot, lainaehdot ja muut tiedot löytyvät NordCreditin nettisivuilta.

Uutisia sivustolta