Creditstar

Creditstar on uusin suomessa tililuottoja myöntävä palvelu, kansainvälisesti Greditstar group on kehittänyt palveluitaan jo vuodesta 2006.

Creditstarin vastuullinen tililuotto

Creditstarin lainatuote on henkilökohtainen tililuotto joka on kuin virtuaalinen luottokortti. Sinulla on käytössäsi 2000 euron luottoraja, josta voit tehdä nostoja tilillesi silloin kuin tarvitset rahaa. Maksat jokaisesta nostosta nostokuluina 6% nostamastasi summasta. Jos luotto nostetaan kerralla kokonaisuudessaan ja valitaan sille 12 kuukauden takaisinmaksuaika, lainan todelliseksi vuosikoroksi muodostuu 119.60 %.

Asiakas päättää kuitenkin itse paljonko rahaa nostaa käyttöönsä. Maksat takaisin ainoastaan siitä lainamäärästä, jonka olet tililtä nostanut. Creditstarin luottotilin etuina ovat se, että luottotilin luonti ja säilyttäminen ovat maksuttomia palveluita asiakkaalle.

Hakemuksen täyttäminen on vaivatonta

Luottotilin saamiseksi asiakkaalta vaaditaan, että tämä on täysi-ikäinen suomen kansalainen. Creditstar hyväksyy asiakkaakseen myös henkilön joka on saanut oleskeluluvan suomesta. Tilin avaamiseksi vaaditaan myös säännöllisiä tuloja ja tietenkin rehellisyyttä. Asiakkaan tulee täyttää lainahakemus asianmukaisin tiedoin.

Luottotilin käyttämiseksi asiakkaan on luotava käyttäjätili.  Tili on ilmainen ja se tulee luoda ennen kuin tekee luottotilin käyttöönottoilmoituksen. Turvallisuuden takaamiseksi, asiakkaat tunnistetaan kerran pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla.

Maksa takaisin sinulle sopivissa erissä

Kun luoton käyttöönottohakemus on hyväksytty, asiakas saa nostamansa rahat tililleen pääsääntöisesti n. 15 minuutissa.

Laina maksetaan takaisin kuukausittain, lainalle voi valita jopa 12 kuukauden takaisinmaksuajan. Lainan takaisinmaksussa ilmenevissä ongelmissa asiakkaan kannattaa olla yhteydessä Creditstarin asiakaspalveluun. Lainalle on tietyssä vaiheessa mahdollista hakea lyhennysvapaata. Mikäli lainan taas haluaa maksaa luottosuunnitelmaa nopeammin takaisin, luottokustannuksesi pienenevät.

Helppoa ja turvallista ostosten rahoittamista

Luottokustannuksia maksetaan vain niiltä päiviltä, kuin sinulla on nostettua lainaa käytössäsi. Asiakaspalveluun on mahdollista olla yhteydessä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia maanantaista sunnuntaihin klo. 9-21.

Creditstar on vstuullisesti toimiva lainapalvelu. Se antaa tarvittaessa ilmaista laina- ja velkaneuvontaa asiakkailleen, joilla on taloudellisia huolia.

Creditstar pähkinänkuoressa

  • 2000 euron luottotili
  • Jopa 12 kuukautta aikaa maksaa takaisin
  • Maksat vain nostamastasi luotosta
  • Vastuullinen lainantarjoaja
  • Kansainvälisesti suosittu palvelu

Uutisia sivustolta

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*