Lainaamo

Lainaamo antaa rahaa lainaksi 500 – 20 000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia joten saatavilla olevat luotot soveltuvat hyvin niin pieneen kuin suureenkin tarpeeseen. Olipa rahantarve mihin tahansa käyttötarkoitukseen, Lainaamo auttaa rahoittamaan hankinnat nopeasti ja luotettavasti.

Laina-aikaa jopa 10 vuotta

Laina-aikaa on satavana 1 – 10 vuotta ja sen voi mitoittaa sopimaan omaan budjettiin valitsemalla sopivan mittaisen laina-ajan. Korkokulut ovat vain 9 – 18% ja jokaiselle hakijalle annetaan oma henkilökohtainen lainatarjous. Luottoa lyhennetään kuukausittain pienissä kuukausierissä jotka ovat pienimmillään vain 25 euroa.

Ikävaatimus 26 vuotta

Luottoa voidaan myöntää vakituisesti Suomessa asuville henkilöille jotka ovat täyttäneet 26 vuotta. Luottotiedot on oltava puhtaat eikä merkintöjä saa löytyä. Täytä lomake netissä Lainaamon sivuilla ja saat luottotarjouksen nopeasti. Jos saamasi tarjous miellyttää, toimita kopio palkkakuitista tai muusta tositteesta jonka palvelu pyytää. Jos tulotasosi on riittävä, myönnetään luotto jonka jälkeen rahat siirretään tilillesi. Luottotiedot tarkistetaan aina hakemuksen yhteydessä.

Valitse sopiva maksuaikataulu

Luotto maksetaan takaisin valitun maksuohjelman mukaan. Korkokulut ovat henkilökohtaiset jokaisella hakijalla ja korkoprosenttiin vaikuttaa tulotaso ja takaisinmaksukyky. Kuluja tulee lisäksi avauspalkkiosta sekä kuukausittaisesta tilinhoitomaksusta. Suuntaa-antavan kuukausierän määrän voit tarkistaa Lainaamon verkkosivuilta asettamalla liukusäätimiin halutun lainasumman ja takaisinmaksuajan.

Hae lisälainaa tarvittaessa

Jos haet lainaa esimerkiksi 1000 euroa ja tarvitset myöhemmin lisää, on lisälainan hakeminen mahdollista. Edellytyksenä on että luotosta on maksettu vähintään 3 maksuerää huomautuksetta ja edellisestä nostosta on kulunut vähintään kaksi kuukautta.

Kiinteä korko koko laina-ajan

Lainaamon tarjoama laina on joustava. Voit korottaa lainahakemustasi, hakea lyhennysvapaata ja voit sovittaa maksuerät itsellesi sopivaksi. Korko pysyy kiinteänä koko laina-ajan eikä luotossa ole piilokuluja.

Hae nyt nopea laina luotettavalta Lainaamolta ja saat rahaa edullisesti käyttöösi nopealla aikataululla.

Lainaamo pähkinänkuoressa

  • 500 – 20 000 euron luotto
  • Korko alkaen 8%
  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Ikäraja 26 vuotta
  • Nopea luottopäätös

Uutisia sivustolta

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*