Cashbuddy avasi palvelun Suomeen

Ruotsissa supersuosittu Cashbuddy lainapalvelu on avannut ovensa nyt myös suomessa.

CashBuddy myöntää jopa 3000€ suuruisia vakuudettomia lainoja 15-25% vuosittaisella korolla. Vaatimuksena on, että asiakkaalla on vähintään 1200€ palkkatuloja tai eläketuloja kuukausittain sekä luottotiedot ovat kunnossa.

Pika-luottoa voit hakea CashBuddyn sivustolta nettilomakkeella, joka täytetään ja lähetetään liitteineen, jotka voivat olla palkka- tai eläketodistuksia tai muita tulotodistuksia, CashBuddylle verkkopankkitunnuksilla allekirjoitettuna. Jos myönteisen lainapäätöksen jälkeen muutat mielen, etkä halua ottaa lainaa tai haluat muuttaa vaikkapa lainahakemuksen summaa, voit peruuttaa vielä lainahakemuksen. Jos haet lisälainaa aikaisemman lainan päälle, haet uutta lainaa, lainojen summat yhdistetään ja maksat takaisin vain yhtä lainaa.

CashBuddyn nettisivuilta löytyy hinnasto, jossa ovat yksilöitynä kaikki mahdolliset palvelu- ja muutosmaksut, jotka asiakkaalta saatetaan periä.

Lainan takaisinmaksu käytännössä tapahtuu maksamalla kuukausittain takaisinmaksuerät sovittuihin eräpäiviin mennessä. Mikäli haluat muuttaa takaisinmaksuaikataulua, se onnistuu OmaBuddy -palvelussa, jotka ovat asiakkaan ”omat sivut”. Siellä voit seurata lainan eräpäiviä ja erääntyviä maksuja. Voit myös tehdä kätevästi OmaBuddy -palvelussa muutoksia lainanamksuohjelmaan. CashBuddyn asiakaspalvelusta saat pyytämällä salasanan ja tunnuksen, jolla voit kirjautua OmaBuddy -palveluun.

CashBuddyn asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin ja voit ottaa yhteyttä siihen lähettämällä sähköpostia. Arkisin asiakaspalvelulla on myös puhelinpalvelu avoinna. Yhteystiedot ja lisätietoa, kuten esimerkiksi lainaehdot, löydät Cash Buddyn nettisivustolta.

Tutustu Cashbuddy lainapalveluun tästä

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2018

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..