Näistä palveluista ilmaiset ja halvimmat vipit – katso vinkit

Haluaisitko pikavipin täysin ilmaiseksi? Se on mahdollista! Useista pikavippipalveluista voit lainata rahaa ilman kuluja tai hyvin pienillä kustannuksilla.

Ilmaiset vipit ovat käteviä etenkin silloin, jos tarvitset lainaa vain hyvin lyhyeksi aikaa, sillä useimpien ilmaisten vippien maksuaika on viikko. Myöskään suurimpia lainasummia ei ymmärrettävästi myönnetä ilmaiseksi.

Huom! Tuore vuoden 2017 ilmaisia vippejä koskeva listaus löytyy täältä

Vivus on ainoa pikavippipalvelu, josta ilmaisen lainan voi saada viikkoa pidemmällä maksuajalla. Ilmaisen vipin voivat saada palvelussa ensimmäistä kertaa asioivat. Lainasummia on tarjolla 10 eurosta 400 euroon asti, ja maksuaikaa voi saada jopa kuukauden. Voit siis vipata vaikkapa 200 euroa ja maksaa kuukauden päästä takaisin tasan 200 euroa. Lainaa voivat hakea vähintään 20 vuotta täyttäneet, ja lainahakemuksen lähettäminen on ilmaista.

Myös Vippi.fi:n lainatarjous on houkutteleva. Ilmaista pikavippiä voivat saada sekä uudet että vanhat asiakkaat, joten tarjousta voi hyödyntää vaikka monta kertaa. Ilmaiseksi voi lainata 50 – 500 euroa, jos maksaa vipin takaisin viikon kuluessa. Myös Vippi.fi:llä lainahakemuksen lähettäminen on ilmaista, haitpa sitten lainaa netissä tai tekstiviestillä, joten edes hakemuskuluja ei tule. Kaikki täysi-ikäiset suomalaiset voivat hakea Vippi.fi:n pikavippejä.

Viestilaina tarjoaa viikon maksuajalla 50 euron ilmaista pikavippiä. Tarjous on voimassa vain Viestilainan uusille asiakkaille. Hakemuksen voivat lähettää 18 vuotta täyttäneet, eikä hakemuksesta peritä kustannuksia.

AB Orkialla on neljä pikaluottopalvelua, joista kaikista voi saada ilmaiseksi korkeintaan 50 euron lainan seitsemän vuorokauden maksuajalla. Orkia ja Ottoraha lainaavat ilmaiseksi 30 tai 50 euroa, Glee ja Siljalaina 20 tai 50 euroa. Lainahakemuksen lähettämisestä koituu kuitenkin hieman kuluja, sillä nettihakemuksen teon kustannus on kaksi euroa ja tekstiviestihakemuksen neljä euroa.

Lähestulkoon ilmaisia ovat myös Credit24:n seitsemän vuorokauden luotot. Jos lainaat 50 – 300 euroa ja maksat luoton takaisin viikon kuluessa, korkokuluja peritään lainasummasta riippumatta ainoastaan yksi euro. Muita kuluja ei tule, sillä lainan hakeminen on ilmaista. Esimerkiksi 300 euron vippiä maksetaan siis takaisin 301 euroa. Ei kovin paha, vai mitä? Credit24:n ikäraja on 19 vuotta.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2018

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*