Mies otti pikavippejä varastetuilla henkilötiedoilla

Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa Turussa alettiin keskiviikkona käsitellä petossarjaa, johon liittyy muun muassa nettipetoksia ja väärillä henkilötiedoilla otettuja pikavippejä, kertoo Turun Sanomat.

Petoksia tehtiin yli 50 000 eurolla. Jutussa on pääepäiltynä parikymppinen mies, jota syytetään jopa 200 petoksesta.

Epäilty esiintyi tekaistuilla nimillä netin kauppapalstoilla ja myi lukuisille eri ostajille tavaraa, jota ei ollut olemassa. Hän onnistui huijaamaan ostajilta maksuja, joiden summa vaihteli paristakymmenestä eurosta jopa 1600 euroon. Petokset tehtiin pääasiassa viime kevään aikana.

Lisäksi mies avasi puhelinliittymiä ja otti pikavippejä väärillä henkilötiedoilla. Henkilötiedot oli saatu varastetuista ajokorteista.

Syytteiden mukaan miehellä oli joissakin tapauksissa rikostovereita, mutta useimmat teot hän teki yksin.

Syyttäjä vaatii miehelle ehdotonta vankeutta, ja tuomio annetaan todennäköisesti ensi viikolla. Turun Sanomien mukaan mies on tunnustanut lähes kaikki teot.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2018

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*