Pikavippi.fi:llä ja NRJ:llä jälleen yhteinen kilpailu

Radiokanava NRJ:llä on meneillään kilpailu, jossa voi voittaa rahaa pientä tarvetta varten. Kilpailun rahoittaa Pikavippi.fi.

Kun tarvetta esiintyy –kilpailuun voi osallistua kertomalla, mihin tarkoitukseen tarvitsisi kipeästi rahaa juuri nyt. Tarpeet ja niiden toteuttamiseen tarvittava rahamäärä kirjoitetaan Pikavippi.fi:n sivuilta löytyvälle kilpailulomakkeelle.

NRJ:n aamuohjelman juontajat valitsevat parhaat tarinat. Uusi voittaja valitaan viikoittain perjantaisin kello 8, ja samalla kerrotaan parhaat tarinat. Kilpailu jatkuu vuoden loppuun asti.

Osallistujan tulee olla vähintään 18-vuotias, ja jokaiselle voittajalle soitetaan henkilökohtaisesti.

NRJ ja Pikavippi.fi rahoittivat pieniä rahantarpeita myös viime vuonna. Silloin palkittiin muun muassa kilpailija, joka tarvitsi pyöräänsä peräkärryn koiraansa varten, sillä koira ei kuumina kesäpäivinä jaksanut juosta pyörän perässä. Kilpailija kaipasi koiralleen myös kuljetuskoppia lentokoneessa matkustamista varten, jotta voisi viedä koiransa Suomen räntäsateesta mukaan Espanjan-lomalle. NRJ ja Pikavippi.fi lahjoittivat koiran tarpeisiin 300 euroa.

Lisäksi viime vuonna rahoitettiin muun muassa pikkulasten uudet sängyt, köyhän opiskelijan festarireissu ja lapsiperheen kesälomamatka. Viime joulun alla moni kilpailun voittaja halusi rahaa voidakseen ostaa joululahjoja.

Radiokanava NRJ on toiminut Suomessa vuodesta 1995 asti. Kanava on erityisesti nuorten suosiossa. Pikavippi.fi on helsinkiläinen pikalainayritys, joka on toiminut vuodesta 2005 asti.

Uutisia sivustolta

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*