Pikavipin tilalle virtuaalinen luottokortti?

Nykymuotoisten pikavippien tarjonta päättyy kesäkuussa, kun pienten lainojen korkorajoitus tulee voimaan. Korvaavia tuotteita on kehitellyt ainakin pikalainoja ja kulutusluottoja tarjoava Euroloan Consumer Finance. Yhtiö aikoo vielä kevään aikana tuoda markkinoille uuden virtuaalisen luottokortin.

– Emme usko lainatarpeen katoavan markkinoilta minnekään. Valtaosa pienlainoja käyttävistä ihmisistä huolehtii maksuistaan sovitusti ja ovat näin ollen toivottavia asiakkaita myös meille, kertoo Euroloanin Suomen maajohtaja Samuli Korpinen.

Euroloan tarjoaa virtuaalista luottokorttia neljässä eri hintaryhmässä, ja asiakkaan maksama korko määräytyy luottoriskin perusteella. Luottokortin todellinen vuosikorko on 9,9, 14,9, 39,9 tai 51,0 prosenttia.

Korpinen kertoo, että hintaryhmät mahdollistavat luottoriskin tehokkaamman hallinnan ja kannattavan liiketoiminnan rakentamisen suurelle asiakaskunnalle.

– Henkilökohtainen, tarkkaan analyysiin pohjautuva lainatarjous on myös asiakaspalvelua. Asiansa hoitaneita kanta-asiakkaitamme voimme esimerkiksi luotottaa entistä edullisemmin, Korpinen toteaa.

Euroloanin toimitusjohtaja Tommi Lindfors kertoo, että virtuaalinen luottokortti on osa Euroloanin kansainvälistymisstrategiaa. Yhtiöllä on tällä hetkellä toimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa, Puolassa ja Tanskassa. Lindforsin mukaan virtuaalisen luottokortin toimintamalli on helposti skaalattavissa maarajojen yli, ja hän uskoo muutenkin luottokortin mahdollisuuksiin.

– Luottokorttien kautta kulkeva vuosimyynti on kohdemarkkinoillamme yli 1 000 miljardia euroa ja valtaosa siitä on pankkien omistamien rahoitusyhtiöiden hallinnassa. Kiristyvä pankkilainsäädäntö avaa pankeista riippumattomille rahoitusyhtiöille uusia mahdollisuuksia, Lindfors kertoo.

Yhtiö uskoo, että uusi toimintamalli pienentää merkittävästi lainsäädännöllisiä riskejä Euroopan mittakaavassa, parantaa kannattavuutta ja kasvattaa volyymeja. Tulevaisuudessa Euroloan saattaa kehittää palveluitaan tuomalla markkinoille myös fyysisen luottokortin.

– Tavoitteenamme on jatkossakin aktiivisesti kehittää palveluitamme ja tuoda kuluttajille entistä innovatiivisempia sekä monipuolisempia rahoitusratkaisuja, toteaa Lindfors.

Euroloan Consumer Finance on kuuden toimintavuotensa aikana lainannut yli 60 miljoonaa euroa ja tehnyt yli puoli miljoonaa luottopäätöstä.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2018

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*