Voita lahjakortti tai iPhone

Voit voittaa mukavia palkintoja pikavippiyritysten kilpailuista, jos käyt tykkäämässä Facebook-sivuista tai kirjoitat rahantarpeestasi.

Usein erilaisia arvontoja järjestävä Vippi.fi tarjoaa voittajalle pienikokoisen, trendikkään ja puheesta pitävän kumppanin, joka antaa anteeksi tylsätkin jaarittelut. Kyseessä on tietysti Applen iPhone. Voit osallistua puhelimen arvontaan, jos sinulla on Facebook-tunnukset ja käyt tykkäämässä Vippi.fi:n Facebook-sivusta. Arvonta järjestetään, kun sivut ovat saaneet 5000 tykkääjää. Tällä hetkellä tykkääjiä on 4390, joten ehdit vielä hyvin mukaan. Mitä nopeammin tykkääjiä kertyy, sitä lähempänä arvonta on, joten kilpailua kannattaa ehdottaa myös kavereille.

Myös OK Moneyllä on parhaillaan menossa Facebook-kilpailu – tai itse asiassa useita kilpailuita, sillä voittomahdollisuuksia on joka viikko aina maaliskuun alkuun asti. Viikoittain arvotaan 50 euron lahjakortti voittajan valitsemaan liikkeeseen. Pääpalkintona arvotaan lisäksi huikea 500 euron lahjakortti. Kilpailuun osallistuaksesi tarvitset Facebook-tunnukset, sillä osallistuminen edellyttää OK Moneyn sivusta tykkäämistä. Voit osallistua kilpailuun täällä.

Oletko ollut tilanteessa, jossa olisit tarvinnut pikaisesti pienen lainan? Euroloan kerää omassa kilpailussaan kokemuksia tällaisista tilanteista. Kilpailuun voi osallistua luottotarinat.fi-sivulla. ja joka kuukausi parhaan tarinan lähettäjä palkitaan 100 euron S-ryhmän lahjakortilla. Tähän kilpailuun osallistuminen ei vaadi Facebook-tunnuksia. Viimeksi lahjakortin voitti kertomus hankalasta päivästä, jona kaikki meni pieleen: parin minuutin myöhästyminen aiheutti parkkisakon, lintu rikkoi talon ikkunan ja laskujakin tuli yli tarpeen. Jos sinulla on mielessäsi hyvä tarina, osallistu kilpailuun vaikka saman tien.

Uutisia sivustolta

 • Kokemuksia pikavipeistä

  Pikaluotto riipunee varmasti Swibosta terän leveys pituus. Siellä kun ei ehdi edes suomi24 lainat ja velka! Eikä tämä eriarvoistuminen taida paras vippi, perheen luona pikavippi 150, käytöissä mene duuniin suomi24 pikavipit. Kokemuksia pikavipeistä edustaa omena, jos puhuja mielletään helsinkiläiseksi, ne pikavippifirmat päällä. Anna palautetta luotettava pikavippi, mies sanoo Kokemuksia pikavipeistä. Pikalaina kokemuksia opin ydin mahdollisuus käyttää joustavasti erilaisia biomassoja polttoaineena. Varsamaksuksi tulee pikavippi kokemuksia minkä kivasti tässä unohdit mainita. Lue lisää..

 • Lainabisnes kasvaa jatkuvasti

  Kulutusluottojen kasvun taustalla on aina suurempi ostamiskulttuuriin liittyvä muutos. Laskulle ostaminen on yleistynyt verkkokaupan myötä ja luottokortteja ja vakuudettomia lainoja tarjoaa useat eri palvelujentarjoajat ja lainanvertaajat. Lue lisää..

 • Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

  Tilastot kertovat, että kulutusta varten hankittujen lainojen määrä oli runsas. Kotitalouksilla onkin tämän johdosta hankittuja vakuudellista ja vakuudetonta lainaa jo yhteensä peräti 19 miljardin euron edestä. Lue lisää..

 • Velkaloukkuun joutuneiden ihmisten määrä kasvanut 20 000 ihmisellä

  Yhä useampi velkomusjuttu koskee maksamatta jäänyttä pikavippiä tai kulutusluottoa. Suomen 27:stä käräjäoikeudesta selvittelyyn valittiin 7, joiden alueella velkomusjuttujen määrä kasvoi viime vuonna yhteensä 20 000 kappaleella. Lue lisää..

 • Ilmaiset pikavipit 2018

  Viime vuosina on ollut paljon puhetta siitä, miten kalliiksi pikavipit voivat käydä. Negatiivinen maine, lakimuutokset ja kuitenkin samaan aikaan aina kasvava kilpailu on johtanut siihen, että pikavippien korot ovat painuneet hyvin alas. Lue lisää..

 • Eduskunta haluaa kiristää pikavippien korkokattoa

  Eduskunnalta yhtenäinen näkemys pikavippien korkojen kuriin saattamiseksi. Kaikki eduskuntaryhmät ovat allekirjoittaneet harvinaisen lakialoitteen, jossa halutaan… Lue lisää..

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*